Τα συμπτώματα μιας Bad Starter

Χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο είναι ένα πράγμα και να γνωρίζει πώς λειτουργεί είναι κάτι διαφορετικό. Όταν ξέρετε πώς λειτουργεί ένα αυτοκίνητο, μπορείτε να εκτιμήσετε πραγματικά την εργασία της. Εργασίας ενός αυτοκινήτου είναι σαν μια πράξη συμφωνική ορχήστρα, όπου όλα τα όργανα είναι σε ακριβή αρμονία και να παίξουν το ρόλο τους. Ένα τέτοιο μέρος αυτοκινήτου, η οποία διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάφλεξη του αυτοκινήτου σας είναι η μίζα του αυτοκινήτου. Εάν η μίζα δεν λειτουργεί, θα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει πίεση στο σπίτι σας αυτοκίνητο ή με τα πόδια στο σπίτι. Γι ‘αυτό είναι πολύ χρήσιμο, αν έχετε μια κακή γνώση της μίζας συμπτώματα. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να προβλέπουν επικείμενη προβλήματα και να αποτρέψει μια πλήρη αποτυχία.

Αυτοκίνητο Λειτουργία Δημιουργός

Το σύστημα εκκίνησης αυτοκινήτου αποτελείται από ένα σωληνοειδές, έναν κινητήρα και ηλεκτρικό κύκλωμα της. Για ένα αυτοκίνητο για να ξεκινήσει, πολλά πράγματα πρέπει να συμβούν ταυτόχρονα και σε γρήγορη διαδοχή. Ξεκινώντας ένα αυτοκίνητο ενεργοποιεί τη λειτουργία του κινητήρα του. Για τον κινητήρα στη φωτιά, ένα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στρέφεται του σφονδύλου, χωρίς την οποία μια μηχανή αυτοκινήτου δεν θα ξεκινήσει. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως εκκίνηση του κινητήρα. Αυτή η λειτουργία εξυπηρετείται από το μηχανισμό εκκίνησης του αυτοκινήτου.

Όταν γυρίζετε το κλειδί της μίζας, ένα ρελέ ενεργοποιείται ο μηχανισμός της μίζας ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, η οποία ενεργοποιεί τη μίζα. Ο κινητήρας προκαλεί ένα εργαλείο για να συμμετάσχουν και να μετατρέψει το σφόνδυλο. Η στροφή της σφόνδυλος είναι άμεσα υπεύθυνη για την εκκίνηση του κινητήρα.

Ποια είναι τα συμπτώματα μιας Bad Starter;

Ένα πράγμα που πρέπει να γίνει κατανοητό πριν μιλάμε για κακή μίζα συμπτώματα είναι ότι είναι πολύ παρόμοια με τα συμπτώματα της μια κακή μπαταρία αυτοκινήτου. Γι ‘αυτό είναι σκόπιμο να βεβαιωθείτε πρώτα ότι μπαταρία του αυτοκινήτου σας είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας και πλήρως φορτισμένη. Ελέγξτε τη μπαταρία του αυτοκινήτου. Μόλις το κάνετε αυτό, διάγνωση μίζα προβλήματα είναι σημαντικά απλούστερη. Εδώ είναι τα τρία κύρια συμπτώματα.

Αυτοκινήτου δεν μπορεί να ξεκινήσει
Μπορείτε γυρίστε το κλειδί για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο, αλλά υπάρχει clanking ακολουθείται από καμία απάντηση. Αυτό το σύμπτωμα δείχνει ουσιαστικά προς την κατεύθυνση είτε την πλήρη αποτυχία του συστήματος εκκίνησης αυτοκινήτου ή μερική αποτυχία. Αυτό είναι ένα από τα συμπτώματα μιας κακής εκκίνησης κινητήρα ή μια αποτυχημένη σωληνοειδές, η οποία είναι η παρεμπόδιση ανάφλεξης του κινητήρα. Η μόνη διέξοδος είναι να πάρει η μίζα και ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ελέγχεται και αντικαθίσταται αν χρειαστεί. Είναι καλύτερα αν μπορείτε να πάρετε το μηχανισμό εκκίνησης ελέγχονται πριν τα πράγματα φτάσουν σε ένα στάδιο από πλήρη αποτυχία.

Καθυστέρηση ή επίπονη Μανιβέλλα
Όταν ενεργοποιείτε την ανάφλεξη και να ακούσετε το αυτοκίνητο εργατική και στροφές πολύ αργά πριν από την εκκίνηση του κινητήρα, έχετε κάποιο πρόβλημα με το μηχανισμό εκκίνησης. Εάν έχετε ελέγξει έξω και να επισκευαστεί σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να γλιτώσετε από εκτεταμένες επισκευές αυτοκινήτων που προκύπτουν από πλήρη αποτυχία.

Λείανση θορύβου και ελεύθερης περιστροφής
Το γρανάζι που παίρνει ασχολούνται με το βολάν και στη συνέχεια αποσύρεται η ίδια μετά την ανάφλεξη μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν παίρνει φθαρεί. Ελεύθερης περιστροφής είναι όταν ο μηχανισμός συνεχίζει να περιστρέφεται για πολύ καιρό πριν να ασφαλίσει με το σφόνδυλο. Μερικές φορές, όταν το εργαλείο δεν υποχωρούν μετά την ανάφλεξη, προκαλεί ένα ήχο τριβής. Και τα δύο αυτά συμπτώματα είναι αν παρατηρήσει SOS κλήσεις από το αυτοκίνητο μίζα σύστημα για να επισκευαστεί.

Αυτά τα συμπτώματα μπορούν να εντοπιστούν αρκετά εύκολα και θα σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα το αυτοκίνητο, καλά εκ των προτέρων. Θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, χρόνο και αγανάκτηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων εκκίνησης αυτοκινήτων. Εάν διατηρηθεί ένα κανονικό πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου και να εφαρμόσουν τακτικά, τα περισσότερα από τα προβλήματα αυτοκίνητο που ανακύπτουν οφείλεται σε αμέλεια μπορεί εύκολα να αποφευχθεί.

Έπιπλα Ζωγραφική Spray
Πώς να αλλάξετε ένα ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Τύποι αυτοκίνητα μυών
Κρατώντας το αυτοκίνητό σας σε σχήμα tip-top για το Χειμώνα
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Καλύτερη οικογενειακό αυτοκίνητο 2012
Μικρά Αυτοκίνητα 2012
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας MP3
Πόσο κοστίζει να Paint a Car
Ρύθμιση ταμπούρο

Leave a Reply