Τα φώτα κινδύνου

Η οδήγηση είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη. Ενώ πολλοί άνθρωποι εν γνώσει και εν αγνοία τους περιφρονούν τους κανόνες ασφάλειας την οδήγηση, θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι κανόνες και οι κανονισμοί γίνονται για κάποιο λόγο. Συνειδητοποιώντας τη σημασία τους μετά από ένα δυσάρεστο ατύχημα λαμβάνει χώρα δεν έχει κανένα νόημα σε όλα. Ως εκ τούτου, η κατάλληλη φροντίδα θα πρέπει να ληφθούν. Εκτός από την on-road συμπεριφορά και την ασφάλεια κατά την οδήγηση ενός αυτοκινήτου, θα πρέπει επίσης να μεριμνούν για την τακτική επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε αν όλα τα εξαρτήματα αυτοκινήτων είναι απολύτως λειτουργικό ή όχι. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικές πληροφορίες για ένα πολύ σημαντικό, και συχνά κατάχρηση μέρος του αυτοκινήτου σας, δηλαδή τα φώτα κινδύνου.

Ποια είναι τα φώτα κινδύνου
Σε όλο τον κόσμο, τα αυτοκίνητα, φορτηγά, ρυμουλκούμενα και άλλα είδη των βαρέων αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με προβολείς, φώτα φρένων, προβολείς ομίχλης, πίσω φώτα, τα φώτα κινδύνου και άλλα είδη φώτα που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Σε αυτό το άρθρο, θα είμαστε εστιάζοντας σε αλάρμ. Φώτα κινδύνου είναι τα φώτα που είναι ενδεικτικά μιας πιθανός κίνδυνος ότι το όχημα μπορεί να αναβοσβήνει θέσει. Όταν τα φώτα ανάβουν, οι τέσσερις δείκτες (εμπρός και πίσω-δεξιά και αριστερά) αρχίζουν να αναβοσβήνουν ταυτόχρονα. Αυτό είναι μια ένδειξη για όλα τα οχήματα που περνούν αυτό, ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό. Καλούνται επίσης flashers προειδοποίηση, προειδοποίηση φώτα, φώτα ή 4-way flashers. Τα φώτα πρέπει να είναι ανεξάρτητο από οποιοδήποτε άλλο σύστημα φωτισμού ή ένδειξη που προβλέπεται στο αυτοκίνητο.

Πώς να ανάψτε τα φώτα κινδύνου
Όλα τα αυτοκίνητα έρχονται με ένα εγχειρίδιο αναφοράς. Πήγαινε μέσα από αυτό το εγχειρίδιο για να μάθετε πώς να θέσει σε φώτα κινδύνου σας. Αλλιώς, είναι μια γενική πρακτική να εγκαταστήσετε ένα τριγωνικό λάμπα στην κονσόλα που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Ένα κουμπί τοποθετείται στην κονσόλα ή στο τιμόνι (ανάλογα με τον τύπο, το μοντέλο και τη μάρκα του αυτοκινήτου) για να ενεργοποιήσετε τα φώτα κινδύνου για. Όταν αυτό το κουμπί ωθείται ή σύρεται, η τριγωνική λάμπα θα αρχίσει να αναβοσβήνει στην κονσόλα, και οι τέσσερις παρωπίδες έξω, θα αναβοσβήνουν ταυτόχρονα.

Πότε για να χρησιμοποιήσει φώτα κινδύνου
Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα φώτα κινδύνου για εγκόσμια και ασήμαντα πράγματα όπως η ομιλία, ενώ για το κινητό τηλέφωνο σε κυκλοφορία (η οποία είναι παράνομη, το μυαλό σας), ή ανάβοντας ένα τσιγάρο ή την προσαρμογή του συστήματος μουσικής, ο πραγματικός σκοπός πίσω από την εγκατάσταση των εν λόγω φώτα είναι να επικοινωνούν μια πιθανή απειλή για την επερχόμενη κυκλοφορία ή διέρχονται. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικές από τις περιπτώσεις κατά τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και θα πρέπει να τα φώτα κινδύνου.

Όταν αντιμετωπίζετε ένα ξαφνικό πρόβλημα αυτοκίνητο στη μέση της κυκλοφορίας, το άναμμα των φώτων και τραβήξτε αργά πάνω. Κρατήστε τα φώτα που αναβοσβήνουν μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
Σε περίπτωση πυκνής ομίχλης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα αλάρμ για να προειδοποιούν την κυκλοφορία και στις δύο πλευρές του δρόμου.
Όταν η κυκλοφορία σε ένα συνήθως χωρίς κίνηση δρόμος είναι αργή ή καθυστερήσει για κάποιο λόγο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα αλάρμ για να δείξει την κίνηση πίσω σας ότι η κίνηση που έχετε μπροστά σας είναι στάσιμη.
Μια άλλη κατάσταση στην οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα φώτα κινδύνου είναι όταν ανεβαίνουν μια απότομη πλαγιά, η οποία έχει προκαλέσει το όχημά σας για να επιβραδύνει σημαντικά. Οι παρωπίδες θα πει τα οχήματα πίσω σας να προχωρήσει με προσοχή.

Προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν

Ετοιμάστε μια λίστα ελέγχου της ασφάλειας των οχημάτων και να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τα πράγματα που στρατολόγησε σε αυτό.
Αν σας φώτα κινδύνου δεν λειτουργούν, το αυτοκίνητό σας σε έναν αξιόπιστο μηχανικό και να τους καθορίζεται ταυτόχρονα.
Μερικές φορές, μπορεί να αντιμετωπίσετε το αντίθετο, δηλαδή, τα φώτα κινδύνου δεν θα σβήσει. Αυτό είναι ένα αρκετά συχνό πρόβλημα αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να λυθεί με μια απλή ματιά στην καλωδίωση. Ίσως χρειαστεί αντικατάσταση του διακόπτη μόνο αν είστε τυχεροί. Διαφορετικά, θα πρέπει να αντικαταστήσετε την καλωδίωση.
Χρησιμοποιείτε τα φώτα κινδύνου μόνο σε πραγματικά επικίνδυνες καταστάσεις.
Όταν ενεργοποιείτε τα φώτα, και το πρόβλημά σας έχει λυθεί, ΜΗΝ ξεχνάτε να σβήνετε τα φώτα. Κρατώντας τους επάνω, μπορεί να λειτουργήσει ως μια απόσπαση της προσοχής για τους άλλους οδηγούς και να τους μπερδέψει επίσης. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για όλους τους ανθρώπους που ταξιδεύουν στο δρόμο.

Φώτα κινδύνου είναι ένα σημαντικό μέτρο ασφάλειας ότι το αυτοκίνητό σας είναι εξοπλισμένο με. Έτσι φροντίζει και να εξασφαλίσει ότι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας πάντα. Η τακτική επισκευή και τη συντήρηση αυτοκινήτων και μετά από την οδήγηση τους κανόνες και τους κανονισμούς είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε μια ασφαλή και ευχάριστη οδηγική εμπειρία. Έτσι, μην υπερεκτιμούν τον εαυτό σας και ποτέ να υποτιμούμε τη σημασία της ασφαλούς οδήγησης.

Πώς να αλλάξετε έναν αισθητήρα ταχύτητας
Απομακρυσμένη Keyless Προγραμματισμός
Χώρος στάθμευσης Επισκευή φρένων
Εγκατάσταση Car Ηχεία
Buffer Wax αυτοκινήτου
Honda Vs Nissan
Πώς να αντικαταστήσετε ένα τροχού ABS Αισθητήρας ταχύτητας
Πώς να αφαιρέσει από το Paint Αυτοκίνητο Windows
Ξεκινώντας Προβλήματα αυτοκινήτου
Αντιμετώπιση προβλημάτων αυτοκινήτου
Συμβουλές για Αυξητική αυτοκινήτου

Leave a Reply