Τιμές Ζωγραφική Auto

Είναι αρκετά προφανές ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους εκεί έξω δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το πόσο κοστίζει για να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο. Μετά από όλα, αυτό είναι ένα έργο το οποίο έχουμε αναλάβει κάποια στιγμή (περίπου 3-5 ετών) και οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουν την εύκολη λύση – το πάνω χέρι στους επαγγελματίες. Τώρα το κόστος που προέκυψε για τη ζωγραφική auto εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου του οχήματος που απαιτείται, τύπος χρώμα, πρόσθετη εργασία, καθώς και την ποιότητα της εργασίας. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για σας να πάρετε το αυτοκίνητό σας βαμμένο – δεξιά από την προσθήκη στην διάρκεια της ζωής του να πωλούν αυτό. Ανεξάρτητα από το τι κίνητρο σας είναι, βασικά την πρόθεση να ενισχύσει την εμφάνισή της. Φυσικά ένα καλό αυτοκίνητο που αναζητούν, θα τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων (αν σκοπεύετε να αναδείξουν) και να φέρω περισσότερα χρήματα (αν σκοπεύετε να το πουλήσει).

Πόσο κάνει Auto Κόστος Εργασίας Paint;

Αν σκοπεύετε να έχετε την καλύτερη εργασία βαφής γίνεται για το αυτοκίνητό σας, η διαδικασία θα περιλαμβάνει εκτενή προετοιμασία, καλή ποιότητα χρωμάτων και την ποιότητα των υπηρεσιών – οι οποίες θα πρέπει να παρέχονται συνεργείο αυτοκινήτων του σώματος ορίζεται για το ύψος των τελών. Βασικά, οι τιμές των αυτοκινήτων ζωγραφικής ξεκινούν από $ 250 – $ 400, και ανεβαίνουν. Στο υψηλότερο τέλος, το μέσο χρώμα του αυτοκινήτου του κόστους εργασίας για το έθιμο ζωγραφική αυτοκινήτων κυμαίνεται μεταξύ $ 8000 – $ 10.000. Αναρωτιέστε γιατί έθιμο ζωγραφική αυτοκίνητο κοστίζει τόσο πολύ; Επειδή περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες και την ανοικοδόμηση, με βάση τις εισόδους σας. Όταν μιλάμε για το κόστος εργασίας αυτόματης βαφής, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το κόστος που συνεπάγεται για μικροεπισκευές που απαιτούνται πριν από τη βαφή του αυτοκινήτου. Με βάση το κόστος εργασίας αυτοκίνητο χρωμάτων, οι εργασίες βαφής αυτοκινήτων μπορούν να ταξινομηθούν σε τρεις κατηγορίες – χαμηλό κόστος, το μέσο κόστος και υψηλό κόστος.

Πόσο είστε έτοιμοι να περάσετε;

Στην περίπτωση του χαμηλού κόστους αυτοκινήτου ζωγραφική, η τιμή κυμαίνεται μεταξύ $ 250 – $ 1000. Δεν υπάρχουν πολλά που εμπλέκονται προετοιμασία και η ποιότητα της εργασίας που θα είναι κάπου γύρω μέσο όρο – δεν υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη βαφή με ψεκασμό, λιγότερο παλτά, κλπ. Προκειμένου να διατηρηθεί το κόστος χαμηλά, θα πρέπει να επιλέξετε φθηνό χρώμα, το οποίο θα να είναι σχετικά κακή ποιότητα. Υψηλή ζωγραφική αυτοκίνητο το κόστος, από την άλλη πλευρά, θα είναι εντελώς αντίθετο από αυτό και να σας κοστίσει οπουδήποτε περίπου $ 4000, ή κάποτε ακόμη περισσότερο. Θα περιλαμβάνει εκτεταμένες προετοιμασίες, και η βαφή που χρησιμοποιείται αυτοκίνητο θα είναι υψηλής ποιότητας. Το πιο σημαντικό, οι επαγγελματίες θα εξετάσει όλες τις εμπλεκόμενες μικρές λεπτομέρειες, ακόμα και προτείνουμε σώμα εργασίες επισκευής, εφόσον απαιτείται. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο θα αυξηθεί με την επιλογή του λεπτομερώς έχετε επιλέξει, και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορεί να ανέλθει σε ένα επιβλητικό $ 10.000, καθώς και. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν θα ήθελαν να πάνε για τέτοιες λεπτομέρειες, και για αυτούς τους ανθρώπους που επιλέγουν για το μέσο κόστος εργασία χρωμάτων είναι το καλύτερο στοίχημα.

Μέσο κόστος

Όταν πρόκειται για την εργασία χρωμάτων μέσο κόστος, η τιμή κυμαίνεται αυτοκίνητο χρώμα εργασίας μεταξύ $ 1000 – $ 4000 – ένα εύλογο ποσό στο οποίο μπορείτε να κάνετε το αυτοκίνητό σας να φαίνεται τόσο καλή όσο και νέα. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια εγγύηση από 3-5 χρόνια σε αυτό, κάτι που δεν θα πάρετε σε ένα χαμηλό κόστος εργασία χρωμάτων. Την ίδια στιγμή, λογικές τιμές εργασία χρωμάτων θα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό, όπως θα έπρεπε να επιλέξουν αν για υψηλό υπηρεσιακό αυτοκίνητο ζωγραφικής κόστος. Μερικές από αυτές τις εταιρείες, επίσης, να σας προσφέρει την επιλογή της αναβάθμισης σε ανώτερη ποιότητα βαφής. Στην πραγματικότητα, θα έχετε να επιλέξετε τον αριθμό των στρώσεων που θέλετε (κάτι που μπορείτε να κάνετε για διαβούλευση με τους εμπειρογνώμονες).

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει για τις υπηρεσίες που προσφέρονται από μια αξιόπιστη εταιρεία η οποία έχει μια καλή φήμη στην αγορά. Σε κάποιο τοπικό εργαστήριο μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητό σας βαμμένο και διατηρούνται έξω στο ύπαιθρο, όπου όλα τα σωματίδια σκόνης θα εγκατασταθούν στην υγρή βαφή, και το χαλάσει. Αυτά τα κέντρα εξυπηρέτησης αντιεπαγγελματική καλύτερα να αποφεύγονται. Στο τέλος της ημέρας, είναι ο προϋπολογισμός σας ότι τα θέματα, και αυτό είναι ακριβώς όπου ενημερώνεται για τις τιμές των αυτοκινήτων ζωγραφική έρχεται βολικό.

Αντικατάσταση ιμάντα δυναμό
Anti-lock Braking System
Οδηγός MP3 Player Αγοραστή: Πώς να αγοράσετε ένα MP3 Player
Επισκευή Αυτοκινήτων Muffler
Πώς να Paint Φλόγες
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου
Προβλήματα διακόπτη ανάφλεξης
Πώς λειτουργεί ένα MP3 Player εργασίας;
Αξεσουάρ Ήχος αυτοκινήτων και πυκνωτές
Μπαρ στρέψης
Ζωγραφική Spray

Leave a Reply