Τιμές Auto Detailing

Μια λειτουργίες αυτοκινήτων καλύτερα, όταν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ένα γνωστό γεγονός και πολλοί ενθουσιώδεις ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συχνά πηγαίνουν στα μεγάλα μήκη να κρατήσει τους τροχούς λειτουργία και σταθερή μετάβαση. Χιλιόμετρα, εξάτμισης και την ταχύτητα του αυτοκινήτου συνήθως εξαρτάται από αυτούς τους παράγοντες συντήρησης. Auto λεπτομερώς συνδέεται συνήθως με το να σηκωθεί και να κοιτάζει από το αυτοκίνητο. Οι μηχανικοί αυτοκινήτων καθορίζουν συχνά auto λεπτομερώς είναι η υγιεινή του αυτοκινήτου. Πράγματι auto λεπτομερώς σημαίνει τον καθαρισμό του αυτοκινήτου με τον καλύτερο δυνατό επίπεδο. Η έννοια του λεπτομερώς συχνά χωρίζονται σε δύο μεγάλες περιοχές, δηλαδή οι λεπτομέρειες εξωτερικά και εσωτερικά λεπτομέρειες.

Τι Auto Detailing

Όπως προαναφέρθηκε auto λεπτομερώς είναι ένα άγγιγμα και τη διαδικασία καθαρισμού, όπου ολόκληρο το αυτοκίνητο έχει καθαριστεί επάνω, γυαλισμένο και κάποια αξία προσθέτοντας χαρακτηριστικά, τίθενται σε στο αυτοκίνητο. Η διαδικασία λεπτομερώς, ωστόσο, δεν περιλαμβάνει τη φροντίδα και την εξυπηρέτηση των μηχανικών και εξαρτήματα αυτοκινήτων, όπως ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων, ή για εκείνο το θέμα οποιοδήποτε εξάρτημα αυτοκινήτου. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι μηχανικοί ή detailer στρατιώτες καθαρίσετε το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου, τότε έρχεται το ελαστικό καθαρισμό και σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. Εκτός από αυτό, μια σκουπίστε κάτω από όλες τις επιφάνειες γίνεται. Οι πίνακες εργαλείων, παράθυρα και καθρέπτες, επίσης, γυαλισμένο στη διαδικασία. Μετά από όλα αυτό γίνεται, το αυτοκίνητο είναι γυαλισμένο με τη βοήθεια των αποτρίχωση αυτοκίνητο ή ειδικές λύσεις στίλβωση. Μερικοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα μπορούσε επίσης να επιλέξουν ένα παλτό από τεφλόν για τις εξωτερικές επιφάνειες μεταλλικές.

Αν και το μέσο κόστος του auto λεπτομερώς δεν είναι εξωφρενική, θα πρέπει φυσικά να εξετάσουν ορισμένα σημαντικά τις τιμές που πρέπει να καταβληθεί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Οι τιμές για auto λεπτομερώς προέρχεται από ορισμένους επιλεγμένους παράγοντες, όπως το μέγεθος του αυτοκινήτου και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, τα SUV χρεώνονται περισσότερο οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια από τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σπορ αυτοκίνητα που επιβάλλονται επίσης με περισσότερες τιμές, όπως λεπτομερώς πρέπει να γίνει με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Κόστος Auto Detailing

Για να έχουμε μια γρήγορη go-μέσω του ολόκληρο το φύλλο auto λεπτομερώς το κόστος, ας μας χωρίζουν τις δαπάνες σε δύο τομείς, δηλαδή οι εσωτερικές δαπάνες λεπτομερώς και οι εξωτερικές auto λεπτομερώς τις τιμές.

Κόστος Εσωτερικών Detailing
Το εσωτερικό λεπτομέρειες περιλαμβάνει τέσσερις βασικές διεργασίες: σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, πλύσιμο, γυάλισμα και την αφή UPS. Το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα βασικά δεν κοστίζουν πολύ αλλά στίλβωση και να αγγίξει έως και απαιτούν πολλά χρήματα. Το πλύσιμο περιλαμβάνει τη χρήση των σαμπουάν χαλιών και ειδικά διαλύματα πλύσης. Το εσωτερικό πλύσιμο θα απαιτήσει περίπου USD 80 έως 100 δολάρια. Σε περίπτωση που είναι πολύ μεγάλο, τότε ίσως να πρέπει επίσης να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό τόσο μεγάλο όσο USD 120 έως 150 δολάρια. Μπορείτε επίσης να επιλέξουν για ένα πακέτο που να δίνει μια ενδελεχή Πολωνικά κερί σε όλο το αυτοκίνητο, μέσα προς τα έξω. Θα αυξήσει σίγουρα το κόστος κατά περίπου 20 δολάρια ΗΠΑ σε USD 50. Στην περίπτωση των εσωτερικών χώρων δέρμα, θα πρέπει να πληρώσει περίπου USD 50 επιπλέον.

Εξωτερικό Κόστος Detailing
Το εξωτερικό είναι λίγο φθηνότερα από ό, τι στο εσωτερικό αφή επάνω καθώς υπάρχουν μόνο λίγες λειτουργίες που πρέπει να ληφθεί μέριμνα, δηλαδή τον καθαρισμό των ελαστικών, πλύσιμο και γυάλισμα. Σε περίπτωση μεγαλύτερο όχημα, είναι πιο επιβαρύνσεις που εισπράττονται. Κατά μέσο όρο, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων θα σας κοστίσει περίπου USD 7 έως 10 δολάρια και περίπου 20 δολάρια ΗΠΑ, για μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Το γυαλιστικό κερί για τις εξωτερικές επιφάνειες θα καλέσει μια άλλη USD 50 έως 60 δολάρια ΗΠΑ. Ο καθαρισμός των ελαστικών θα κοστίσει κάτι μεταξύ USD 20 έως 50 δολαρίων.

Σε γενικές γραμμές, μπορεί να απαιτήσει κανείς κάπου μεταξύ 100 δολάρια σε 300 δολάρια για να πάρετε το αυτοκίνητό σας λεπτομερώς. Οι τιμές αυτές είναι κατά βάση τις εκτιμήσεις που θα σας δώσει μια σύντομη ιδέα για την κατανομή του κόστους λεπτομερώς φύλλο. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές από καιρό σε καιρό και από περιοχή σε περιοχή. Στην πραγματικότητα, θα αλλάξει επίσης από μηχανικό με μηχανικό.

Καθίσματα Αυτοκινήτου
Πώς να κάνει ένα μωρό Cover Car Seat
Πώς να Αντικατάσταση φρένων Στροφεία
ABS λυχνία παραμένει αναμμένη
Drum Αντικατάσταση φρένων
Ιπτάμενα αυτοκίνητα
Ηλιοροφή Vs. Ηλιοροφή
Καλύτερη Sedan 2012
Ελέγξτε τη μπαταρία αυτοκινήτου
Συμβουλές Ζωγραφική Spray και Τεχνικές
Car αφαίρεση σκουριάς

Leave a Reply