Τιμές Detailing αυτοκινήτου

Υπάρχουν πολλά πράγματα που συνήθως κάνετε για τη διατήρηση του αυτοκινήτου σας σε καλή κατάσταση. Ένα πλύσιμο αυτοκινήτου και τακτική συντήρηση είναι μερικά από τα πολλά πράγματα. Ωστόσο, αν θέλετε να πάρετε πίσω τη λάμψη και την εμφάνιση του αυτοκινήτου όπως ήταν κατά την αγορά, η καλύτερη επιλογή είναι να το δώσει για ένα αυτοκίνητο λεπτομερώς δουλειά. Ας μάθουμε περισσότερα για λεπτομέρειες αυτοκίνητο.

Τι είναι Detailing αυτοκινήτου;

Σε λεπτομερώς, το αυτοκίνητο περνά μέσα από μια εξαντλητική διαδικασία καθαρισμού. Αυτό σχετίζεται με τον καθαρισμό, το πλύσιμο, γυάλισμα, κέρωμα και το αυτοκίνητο καλά από μέσα προς τα έξω. Σε αυτή τη δουλειά? Λεπτομερώς γίνεται στο τελείωμα του αυτοκινήτου, εσωτερικό, εξωτερικό, γυαλί και τα παράθυρα, ζάντες, και ακόμη και ο κινητήρας. Σε αντίθεση με ένα κανονικό πλυντήριο αυτοκινήτων, η διαδικασία αυτή καθαρίζει κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Μπορείτε να ωφελήσετε την υπηρεσία λεπτομερώς στο κοντινό σας πλυντήρια αυτοκινήτων και τα καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων. Κατά την εξέταση λεπτομέρειες από μια επαγγελματική εγκατάσταση, θα πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στις τιμές.

Τιμές Detailing αυτοκινήτου

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί παράγοντες που προκαλούν διακυμάνσεις στις τιμές των αυτοκινήτων για λεπτομέρειες. Συνήθως, οι τιμές διαφέρουν από εγκατάσταση σε εγκατάσταση, πόσο μεγάλη και το είδος του αυτοκινήτου που έχετε, λεπτομερώς πακέτα, επιπλέον υπηρεσίες και παρόμοια άλλους παράγοντες.

Το μέγεθος του αυτοκινήτου έχει πολλά να κάνει με τις τιμές. Εάν έχετε ένα μικρότερο αυτοκίνητο, ο χρόνος για τη λεπτομερή διαδικασία θα είναι λιγότερο και η εργασία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μικρότερη ποσότητα των υλικών. Ως εκ τούτου, το κόστος δεν θα είναι πολύ υψηλή, σε σύγκριση με ότι αν έχετε στη λεπτομέρεια ένα όχημα χρησιμότητας σπορ.

Οι τιμές επίσης να υπολογίζει στις συσκευασίες που αποκόμισε. Υπάρχουν πολλοί τύποι των πακέτων, οι οποίες διαφέρουν ως προς τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται σε αυτές. Ένα πρότυπο πακέτο θα αποτελούνται συνήθως από πλύσιμο στο χέρι και κέρωμα του εξωτερικού, τον καθαρισμό ελαστικά και τροχοί, σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, τον καθαρισμό και παράθυρα και καθρέφτες, καθώς και άλλες βασικές υπηρεσίες.

Αναβαθμισμένα πακέτα θα περιλαμβάνουν πρόσθετες υπηρεσίες, εκτός από τις τυπικές αυτές. Αυτά είναι λίγο πιο ακριβά πακέτα και περιλαμβάνουν σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και καθαρισμού με ατμό την ταπετσαρία, χαλιά, και αεραγωγούς. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο λεπτομέρειες δεν περιλαμβάνει το έργο του σώματος, ζωγραφική, και κάθε είδους επισκευή.

Τα έξοδα μπορεί να αυξηθεί αν σας ρωτήσω για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως λεπτομερώς κινητήρα ή την απομάκρυνση βαθούλωμα. Το κόστος θα είναι επίσης περισσότερο αν έχετε ένα κλασικό αυτοκίνητο που πρέπει να φροντίσει για επιπλέον. Ένα άλλο σημαντικό καθοριστικός παράγοντας είναι ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείται στη διαδικασία.

Συνήθως, υπάρχουν τρία μέρη σε λεπτομέρειες αυτοκίνητο, όπως τον καθαρισμό του εσωτερικού, εξωτερικού, και του κινητήρα. Όλα αυτά τα τρία συστατικά απαιτούν διαφορετικά υλικά. Για μια τυπική δουλειά λεπτομερώς σε ένα επιβατικό αυτοκίνητο, θα πρέπει να πληρώσει κάπου γύρω στα 60 δολάρια, ενώ για ένα SUV, θα χρειαστεί να πληρώσει περίπου $ 90. Αν θέλετε πιο εξειδικευμένες και αναβαθμισμένες πακέτα, για ένα επιβατικό αυτοκίνητο, η τιμή θα είναι περίπου $ 150? Και για ένα SUV, θα χρεωθείτε περίπου $ 190.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τις τιμές των αυτοκινήτων λεπτομερώς, μπορείτε να ωφελήσετε είτε πακέτα ή να χρησιμοποιήσετε εκπτωτικά κουπόνια στο βιβλίο του τηλεφώνου σας. Ελπίζω ότι μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, μπορεί να έχουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές για auto λεπτομερώς.

Best φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Όταν για να αντικαταστήσει Στροφεία
Αντιμετώπιση προβλημάτων Προβλήματα Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων
DVD Player Κριτικές
Honda vs Toyota
Οδηγός MP3 Player Αγοραστή: Πώς να αγοράσετε ένα MP3 Player
Διάγνωση Whining θόρυβος κατά την επιτάχυνση
Επισκευή δεξαμενής αερίου
Best Φίλτρο λαδιού
Προβολέων Καθαριστικό φακού
Πώς λειτουργεί ένα MP3 Player εργασίας;

Leave a Reply