Υβριδικά Μπαταρίες Αυτοκινήτου

Εάν ανησυχείτε για την αύξηση των τιμών των καυσίμων και η ρύπανση του περιβάλλοντος που προκαλείται από τα αυτοκίνητα, η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τα υβριδικά αυτοκίνητα. Αυτά είναι τα οχήματα που χρησιμοποιούν τη δύναμη του κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς και ενέργεια από τις μπαταρίες για να τρέξει. Η μπαταρία αυτοκινήτου συμβάλλει ισχύ στο αυτοπροωθούμενες κίνηση του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα λιγότερη χρήση της βενζίνης από τον κινητήρα. Για την ομαλή και μακρά λειτουργία αυτών των φιλικών προς το περιβάλλον οχήματα, τις μπαταρίες τους θα πρέπει να διατηρηθεί.

Τύποι

Τυπικά, νικελίου-υδριδίου μετάλλου μπαταρίες, επίσης γνωστή ως μπαταρίες NiMH, εγκατασταθεί σε υβριδικά οχήματα. Δουλεύουν πολύ καλά στην παροχή επαρκούς ισχύος για το αυτοκίνητο, με παραγωγή τεσσάρων έως πέντε μίλια ανά κιλοβατώρα. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου, που αναφέρεται επίσης ως Li-ion μπαταρίες, είναι ίσως η καλύτερη λύση για τα υβριδικά αυτοκίνητα. Οι μπαταρίες αποθηκεύουν επαρκή δύναμη για να τρέξει το αυτοκίνητο για περίπου 25 μίλια σε μόνο ηλεκτρική ενέργεια. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους να πάρει επαναφορτιστεί μπαταρίες υβριδικών αυτοκινήτων είναι μια μέθοδο που είναι γνωστή ως αναγεννητική πέδηση. Όταν τα φρένα εφαρμόζονται σε συμβατικά αυτοκίνητα βενζίνης, κάποια ποσότητα της ενέργειας χάνεται. Αλλά στην περίπτωση των υβριδικών οχημάτων, όταν τα φρένα αντλούνται, η ενέργεια μεταφέρεται με την μπαταρία, η οποία διαφορετικά θα χανόταν στη διαδικασία.

Ζωή

Οι κατασκευαστές υποστηρίζουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας να είναι 8-10 χρόνια ή 80.000 έως 100.000 μίλια, αλλά μπορεί να περάσει ακόμη και αυτό το όριο. Εάν χρησιμοποιείται με την κατάλληλη συντήρηση, τα υβριδικά μπαταρίας αυτοκινήτου προσδόκιμο ζωής μπορεί να πάει πολύ πιο πέρα ​​από ό, τι ισχυρίζονται οι κατασκευαστές. Μερικοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων λένε ότι η μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας επεκτείνεται από περίπου 150.000 έως 200.000. Καθώς η μπαταρία χρησιμοποιείται την πάροδο του χρόνου, η ικανότητα τους να διατηρούν χρέωση ενδέχεται να επιδεινωθεί.

Κόστος

Ένα αρνητικό πράγμα σχετικά με τις μπαταρίες για αυτά τα αυτοκίνητα είναι το κόστος τους, η οποία μπορεί ακόμη και να ανέλθει σε μερικές χιλιάδες δολάρια. Οι εταιρείες που παρέχουν εκτεταμένες εξουσιοδοτήσεις μπαταρία είναι μια καλή εναλλακτική λύση για να μειώσει το κόστος της αντικατάστασης μπαταρίας. Το κόστος των μπαταριών για υβριδικά μπορεί να κυμαίνεται από 3.000 έως $ 6.000 δολάρια. Αν σκέφτεστε μειώνοντας το κόστος, μια καλή επιλογή είναι να πάει μέσα για μπαταρίες από out-of-service αυτοκινήτων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αγοράσετε ποιότητας μπαταρίες σε πολύ μειωμένη τιμή.

Ανακύκλωση

Η ανακύκλωση πρέπει να γίνει, εάν έχει σχεδόν πλησίασε την ημερομηνία λήξης. Αν θέλετε να ανακυκλώσετε την παλιά μπαταρία, θα πρέπει να βρείτε μια αντιπροσωπεία που δέχεται παλιές μπαταρίες. Συνήθως, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες αυτοκινήτων οι οποίοι είναι έτοιμοι να πληρώσουν εμπόρους την παροχή παλιές μπαταρίες για να ανακυκλωθούν. Οι εταιρείες μπορεί να πληρώσει περίπου $ 200 για κάθε παλιό κομμάτι της μπαταρίας πρέπει να ανακυκλώνονται. Μην αφαιρείτε μόνοι σας την μπαταρία και να το πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Η μπαταρία μπορεί να περιέχει κάποια επιβλαβή περιεχόμενα που μπορεί να ενεργήσει ως ρύποι στο περιβάλλον. Ακόμα κι αν είναι νεκροί μπαταρίες αυτοκινήτων, μπορεί να έχουν κάποια ποσότητα ενέργειας που μπορεί να απελευθερωθεί αν η μπαταρία ακατάλληλου χειρισμού.

Υπάρχει πολλή έρευνα συνεχίζεται με υβριδικά μπαταρίες αυτοκινήτων για τους σκοπούς της έρχονται με καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την παροχή ενέργειας στα οχήματα αυτά. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, προτείνεται να επικοινωνήσετε με την πλησιέστερη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην περιοχή σας.

Εκτίμηση Paint Job
Αντιμετώπιση προβλημάτων Προβλήματα Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων
Top Brands Wax αυτοκινήτου
Dead συμπτώματα μπαταρίας αυτοκινήτου
Πώς να αγοράσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο αντικατάστασης μπαταριών
Πώς να επισκευάσει ένα κάθισμα αυτοκινήτου δέρμα
Προσαρμοσμένη Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Αντικαταστήστε Ελαιολεκάνη
Κριτικές Wax αυτοκινήτου
Απομακρυσμένη Keyless Προγραμματισμός

Leave a Reply