Υγρό ψυγείου

Τα αυτοκίνητα είναι σαν τους ανθρώπους. Η πιο οργισμένη, η μεγαλύτερη πιθανότητα παραλογισμού. Εδώ «οργισμένη» ο όρος έχει χρησιμοποιηθεί μεταφορικά για να υποδηλώσουν την διογκούμενων θερμοκρασίας του κινητήρα εσωτερικής καύσης, εφόσον στερείται ενός κατάλληλου ψυκτικού. Μια μηχανή του αυτοκινήτου είναι σχεδόν τόσο περίπλοκη και εκτενή ως ανθρώπινο μυαλό. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόβλεπτες προβλήματα αυτοκίνητο, αν δεν ληφθεί κατάλληλη φροντίδα του. Το καλοριφέρ αυτοκινήτου μετριάζει τις περισσότερες από τις θερμοκρασίας ζητήματα που σχετίζονται με έναν κινητήρα, έτσι ώστε το υπόλοιπο των διεργασιών λειτουργούν ομαλά. Στη συνέχεια, το ρευστό ψυγείου διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση ένα βέλτιστο περιβάλλον καθ ‘όλη τη μηχανή εσωτερικής καύσεως.

Σύνθεση των υγρών ψυγείου

Το υγρό του ψυγείου, ή αντιψυκτικό, έχει αρκετές εφαρμογές (HVAC ψύκτες και ηλιακοί θερμοσίφωνες). Αλλά θα πρέπει να κολλήσει με την εφαρμογή της σε ένα καλοριφέρ του αυτοκινήτου. Υγρό ψυγείου αποτελείται από 50% του αντιψυκτικού και 50% νερό. Αιθυλένιο ή προπυλενογλυκόλη είναι το βασικό συστατικό σε όλους τους τύπους του αντιψυκτικού. Είναι συνήθως αναμιγνύεται με ύδωρ, έτσι ώστε η μηχανή του αυτοκινήτου δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να καταρρεύσει λόγω της φυσιολογικής θερμοκρασίες λειτουργίας. Επίσης, τα πρόσθετα στο αντιψυκτικό έχουν μια τάση να φράξει τις διόδους του συστήματος και να περιορίσει τη ροή των χημικών και βενζίνης. Επομένως διασταλμένες μίγμα νερού και αντιψυκτικού διευκολύνει τη βέλτιστη απόδοση και ελάχιστη βλάβη στον κινητήρα. ‘Αντιψυκτικό »Ο όρος είναι ψευδεπίγραφος, γιατί όχι μόνο δεν θα κρατήσει το πάγωμα σημείο χαμηλά στον κινητήρα, αλλά επίσης αυξάνει το σημείο βρασμού κατά πολύ ζεστές συνθήκες. Το αντιψυκτικό λιανικώς ως δύο παραλλαγές στην αγορά – αμιγή (το πρόσθετο) και προαναμεμειγμένα (νερό + το πρόσθετο). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αντιψυκτικά, σε ακατέργαστη μορφή της, είναι εξαιρετικά τοξικό. Έχει μια γλυκιά μυρωδιά και προσελκύει τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, και θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από αυτούς.

Πώς να αλλάξετε Fluid καλοριφέρ

Ο κινητήρας του αυτοκινήτου απαιτεί βέλτιστη συντήρηση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα από τα βασικά στάδια της αλλαγής του ρευστού ψυγείου τακτικά. Μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλησιέστερο συνεργείο έχει ο μηχανικός να πάρει το ψυγείο ξεπλύνετε για σας ή μπορείτε να το αλλάξετε όλα από τον εαυτό σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε το τελευταίο, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:
Παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε μια ασφαλή περιοχή και να βεβαιωθείτε ότι είναι σε ασφαλή απόσταση από τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.
Ανοίξτε το καπό του αυτοκινήτου και να επιβεβαιώσει αν ο κινητήρας έχει κρυώσει. Αγγίζοντας τον κινητήρα (η οποία έχει μόλις απενεργοποιηθεί) είναι ιδιαίτερα συνιστάται ως διατρέχετε τον κίνδυνο για την πρόκληση εαυτό σας με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή της επαφής με το δέρμα. Βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας έχει μείνει αδρανής για τα τελευταία 15-30 λεπτά.
Αποστραγγίστε το παλιό αντιψυκτικό από το ψυγείο σας, η οποία συνοδεύεται με το υπόλοιπο χαλαρή σκουριά και τα ιζήματα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το άνοιγμα της βαλβίδας αποστράγγισης και επιτρέποντας στο ρευστό να ρέει προς τα έξω μέχρι κενό του.
Ρίχνουμε το νέο αντιψυκτικό στο ψυγείο και αν έχουν αναμειχθεί, τότε μην ξεχάσετε να κάνετε τη βέλτιστη μείγμα με νερό.
Κλείστε την τάπα του ψυγείου και την κουκούλα και απορρίψτε τη χρησιμοποιημένη αντιψυκτικό σε ασφαλές μέρος εκτός της εμβέλειας των ανθρώπων ή των ζώων.

Διαρροή υγρού ψυγείου

Ένας από τους βασικούς λόγους πίσω από διαρροή αντιψυκτικού είναι ανεπαρκής ποσότητα του ψυκτικού επίπεδο. Αυτό θα μπορούσε να βρεθεί από παρατηρούμε μια puddly σχηματισμό κάτω από το καπό του αυτοκινήτου. Καλοριφέρ χρώμα υγρό μπορεί να αναγνωρίζονται εύκολα λόγω των psychedelic φωτεινό πράσινο υφή του και θα πρέπει να καθαρίζονται αμέσως, λόγω της τοξικής φύσης της και να αποφευχθεί η δηλητηρίαση αντιψυκτικό. Τα ακόλουθα βήματα θα σας δώσει μια γενική εικόνα για το πώς να ελέγξετε υγρό ψυγείου που διαρρέει από το αυτοκίνητό σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν έχετε να μάθετε για διαρροή υγρού του ψυγείου είναι να καθαρίσετε ολόκληρο το καλοριφέρ και τους σωλήνες με μια ισχυρή δέσμη του νερού και την εκκίνηση του κινητήρα σε μηδέν για την πηγή της διαρροής. Μόλις βρείτε την πηγή (που συνήθως είναι ένας από τους σωλήνες), εφαρμόστε μια εμπορική σφραγιστικό ψυγείου που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από οποιοδήποτε αξεσουάρ αυτοκινήτων ή κατάστημα υλικού. Μόλις γίνει αυτό, θα πρέπει να περιμένετε για περίπου δύο ή περισσότερες ώρες για το σφραγιστικό να στεγνώσει εντελώς. Αν είναι απλά μια διαρροή σωλήνα, τότε περαιτέρω επισκευή διαρροών του ψυγείου δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, αφού στη συνέχεια σε έναν μηχανικό είναι σκόπιμο. Το θερμαντικό σώμα μπορεί να υποβάλλονται σε διάφορα προβλήματα, όπως ρωγμές δεξαμενές πλαστικό, βλάβη ανεμιστήρα, leaky ψυγείου λαδιού και διάβρωση ατμού στις οποίες το κόστος επισκευής του ψυγείου μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη σοβαρότητα της βλάβης.

Το αυτοκίνητο, και, κατά συνέπεια, ο κινητήρας του, υπόκειται σε διάφορες ανωμαλίες, και το καλοριφέρ είναι η κύρια ασπίδα. Επομένως, αν η ασπίδα έχει υποστεί βλάβη, τότε η πλήρης προστασία γίνεται εκμηδενίζεται. Ως εκ τούτου θα πρέπει να λάβει τη μέγιστη προσοχή για την αλλαγή των υγρών αυτοκίνητο καλοριφέρ σας σε τακτική βάση.

Συμβουλές για Αυξητική αυτοκινήτου
Αφαίρεση πάνελ των θυρών
Βαθμολογίες Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Paint: Προσαρμοσμένη Ζωγραφική αυτοκινήτου
Εξοπλισμός ρυμούλκησης αυτοκινήτου
Κατασκευαστές αυτοκινήτων Κατάλογος
Ταχύμετρο αντικατάσταση καλωδίου
Αντικατάσταση φρένων γραμμή
Σκιάδιο αντικατάσταση
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Πώς να αλλάξετε έναν αισθητήρα ταχύτητας

Leave a Reply