Φθηνότερη New Car

Αξιολογώντας τα αυτοκίνητα που βασίζονται σε διαφορετικές κλίμακες καθορίζει τα διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τις εγκαταστάσεις και τις επιδόσεις έναντι των αναληφθεισών το κόστος μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκη. Για ένα δυνητικό αγοραστή, πριν από την ενίσχυση στην αγορά αυτοκινήτου, που έχει να καλέσει τις δικές του απαιτήσεις και τους πόρους του, πριν να επιτύχει μια απόφαση σχετικά με το αυτοκίνητο που πρόκειται να κατευθύνουν. Φυσικά οικονομία είναι μια πειθαρχία που έχει το δικό της σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στη συνολική τέχνασμα κατά την επιλογή ενός αυτοκινήτου. Σύζυγος και τα παιδιά σας έχουν πολύ μεγάλη λόγο και ως εκ τούτου εξομάλυνσης των βραχυχρόνιων διακυμάνσεων της επιλογής τους από την άποψη των χαρακτηριστικών χρωμάτων, την ασφάλεια και εσωτερικούς χώρους πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη. Τα αυτοκίνητα είναι συνώνυμη με παγωτό. Βλέπετε το πρώτο και είστε όλοι γι ‘αυτό, μπορείτε να δείτε το επόμενο και θα αποτύχει γι’ αυτό. Φαίνεται να υπάρχει κανένα τέλος. Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε ό, τι μερικά από τα πιο λογικά οικονομικά αυτοκίνητα ($ 10.500 – $ 12700), εκτός από την Tata Nano το οποίο είναι φυσικά, το φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Hyundai Accent Μπλε ($ 10.690)

Hyundai, ως απάντηση στην αυξανόμενη δημοτικότητα της Nissan Versa, το Accent της περικοπεί από 20 δολάρια για το βασικό μοντέλο της, είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο μπορείτε να αγοράσετε ή να δώσει μια σκέψη να συμπεριλάβει στις επιλογές σας. Περισσότερο ή λιγότερο, αυτό είναι ένα αντίγραφο του Accent με ένα ζευγάρι από τα χαρακτηριστικά αφαιρεθεί όπως air condition, ηλεκτρικά παράθυρα και το στερεοφωνικό. Ωστόσο, ένα επιπλέον $ 20 θα γεμίσει το αυτοκίνητό σας με αυτές τις επιλογές σε μια άλλη εκδοχή του βασικού μοντέλου. Σε αντίθεση με το κόστος, οι εσωτερικό των αυτοκινήτων είναι αρκετά άνετα με μεταβλητή καθυστέρηση υαλοκαθαριστήρες, οδηγού υποβραχιόνιο και ένα σύστημα το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα-off τα φώτα κεφάλι-για αλλαγή-από το αυτοκίνητο. Η οικονομία καυσίμου, αν και δεν είναι εντυπωσιακό, εκτιμά σε 27 και 33 MPG κατά την οδήγηση στην πόλη και στην εθνική οδό, αντίστοιχα. Hyundai επέλεξε να περιορίζουν τις επιλογές χρώματος σε λευκό, μπλε και γκριζωπό χρώμα. Ένα άνετο αυτοκίνητο όμως, αλλά η απουσία του χαρακτηριστικό ασφαλείας του αυτοκινήτου και κατά μέσο όρο απόδοση στις δοκιμές πρόσκρουσης μπορεί να αποτρέψει πολλούς πιθανούς αγοραστές.

Nissan Versa 1,6 ($ 10710)

Με ένα ελαφρό προβάδισμα επί του μπλε Accent της Hyundai, αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα από τα αυτοκίνητα της Nissan, Versa που εκδηλώνεται μια cozier και μια απόχρωση του εσωτερικού καλύτερο προφίλ. Ι 1,6 λίτρων κινητήρας τροφοδοτείται Versa αναμένεται να δώσει κατά μέσο όρο 27 MPG στην οδήγηση στην πόλη και 34 MPG ταξιδεύοντας στις εθνικές οδούς. Μια πρόσθετη δαπάνη περίπου $ 2400, θα σας φέρω ένα επιθυμητό κλιματιστικό, αυτόματο κιβώτιο, αντι-εμπλοκής των τροχών και πατάκια. Ευτυχώς, για τα ψηλότερα αυτά που προσφέρει άφθονο χώρο ποδιών και τα πόδια, αλλά η αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων δεν είναι δυνατή, έχει μάλλον αγνοηθεί από τη Nissan για λόγους που γνωρίζει καλύτερα τους. Όχι πολύ παραλλαγές του από την προηγούμενη έκδοση του Versa του 2009 μπορεί να παρατηρηθεί. Ο κινητήρας έχει γίνει πιο μαλακό και μικρότερα, από 1,8 to1.6 λίτρο. Ιπποδύναμη αντίστοιχα έχει μειωθεί 122 έως 107 και το σύστημα διεύθυνσης 15 έως 14 ίντσες. Προφανώς αυτές οι μικρές αλλαγές έχουν προωθηθεί σχεδόν καμία σημαντική επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου φραγής το γεγονός ότι αν και ο κινητήρας είναι λίγο πιο θορυβώδεις at 80 μίλι/ώρα ακόμη αντανακλά αρκετή ισχύ για το βάρος και το μέγεθος του. Συνολικά, υπόσχεται Versa μια άνετη βόλτα, που να ανταποκρίνεται μηχανήματα μαζί με μια καλή αξία μεταπώλησης και σίγουρα πρόκειται να είναι ένα από τα φθηνότερα νέα αυτοκίνητα για το 2012, καθώς και.

Kia Rio Sedan Base (12.390 δολαρίων)

Το 2010 η έκδοση είναι μια τροποποίηση του βασικού μοντέλου του Ρίο για ένα επιπλέον τιμή των $ 250 με λιγότερο από ό, τι άλλα χαρακτηριστικά. Παραδόξως στερεοφωνικά του έχει αφαιρεθεί. Επίσης, δεν φαίνεται να έχουν μια καλή αξία μεταπώλησης από τις περισσότερες από τις επιλογές, όπως το κλιματιστικό? CD player και σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση είναι διαθέσιμα μόνο στο μοντέλο LX οποία θα μπορούσε να τσιμπήσετε σας $ 2530 περισσότερο.

Smart Fortwo Καθαρό ($ 12,635)

Τελευταία έκδοση Pure, αν και το μικρότερο αυτοκίνητο στην Αμερική, είναι το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από Smart Fortwo. Παρά το μειονέκτημα να προσφέρει καμία ηλεκτρικά παράθυρα, air condition και καθαρό στερεοφωνικό σύστημα μπορεί να επαίρεται για την ασφάλεια ειδικά gadgets όπως οι αερόσακοι, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών και ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC). Η βασική έκδοση έχει επίσης ενσωματωθεί με αυτόματο σύστημα μετάδοσης. Πάθος, προηγμένη έκδοση του Pure, έχει σχεδόν όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς αυτοκινήτου με ένα επιπλέον $ προϋπολογισμό του 2000. Στο μέτωπο της διανυθέντα χιλιόμετρα, φαίνεται να είναι πιο οικονομική με αξιώσεις από 41 MPG σε αυτοκινητοδρόμους και έτσι έχει αξιολογηθεί ως το καλύτερο αυτοκίνητο χιλιόμετρα.

Αγοράζοντας τα φθηνά αυτοκίνητα για τον εαυτό σας μπορεί να γίνει τόσο εύκολο όσο το παιχνίδι ενός παιδιού, αλλά παλιννόστησης για να το αυτοκίνητο των ονείρων σας μπορεί να αποδειχθεί μια σκληρή δουλειά. Ιδανικά σημειώνω τις απαιτήσεις σας και τα χαρακτηριστικά που θέλετε το αυτοκίνητό σας θα πρέπει να έχουν, τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των συστατικών. Δείτε τον κατάλογο με πλήρη στοιχεία και ταιριάζει με το αντίστοιχο αυτοκίνητο που σας ταιριάζει περισσότερο. Φυσικά, μην ξεχνάτε ποτέ να συμβουλευτείτε την οικογένεια και τους φίλους σας.

Πώς να Wax αυτοκινήτων
Μπαταρία αυτοκινήτου Διάβρωση
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου
Top Brands Wax αυτοκινήτου
Εποξειδικές σπρέι βαφής
Πώς να χρησιμοποιείτε καλώδια γεφύρωσης
Αγοράζοντας Συμβουλές για Φορητό DVD Player
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Audio Books
Προβλήματα διακόπτη ανάφλεξης
Ηλιοροφή Vs. Ηλιοροφή

Leave a Reply