Φορητό DVD Player για παιδιά

Ένα μακρύ ταξίδι με λεωφορείο, αυτοκίνητο ή ένα τρένο μπορεί να είναι πολύ κουραστικό και βαρετό, αν δεν έχετε κανένα gadget για την ψυχαγωγία σας μαζί σας. Τα παιδιά έχουν την τάση να πάρει ανήσυχος και θυμωμένος, αν δεν υπάρχει τρόπος για να διασκεδάσουν και να δεσμευτούν σε κάτι ενδιαφέρον. Διπλή φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD μπορεί να σας βοηθήσει να σκοτώσει την πλήξη αυτό αρκετά εύκολα. Μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD για ένα αυτοκίνητο ιδανικό θα ήταν να αποτελείται από ένα συνημμένο οθόνη για να δείτε ταινίες και λέγεται ότι είναι το μικρότερο και συμπαγές έκδοση των μεγάλων και συμβατικές συσκευές αναπαραγωγής DVD. Ένα άλλο θετικό για τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να αγοράσουν αυτά είναι ότι theyare τώρα διαθέσιμα σε μια πολύ προσιτή τιμή.

Πλεονεκτήματα
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των φορητών συσκευών αναπαραγωγής DVD για τα παιδιά είναι προσιτή τιμή τους. Μπορείτε να αγοράσετε μια διπλή οθόνη φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD στο εύρος τιμών από 70 έως $ 150. Μερικά πολύ φθηνές συσκευές αναπαραγωγής DVD είναι διαθέσιμα σε χαμηλότερη τιμή από $ 70. Έχετε πολλές εταιρείες όπως η Astar, Mustek, CYBERHOME να επιλέξουν από, τα οποία προσφέρουν Αυτά τα DVD σε ελκυστικές τιμές.

Ακόμα κι αν αυτά τα DVD players, είναι φθηνά, οι εταιρείες που κατασκευάζουν τους δεν έχουν κάνει κανένα συμβιβασμό σχετικά με τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται ή την ποιότητα των DVD players. Αυτές οι συσκευές αναπαραγωγής DVD έχουν είτε μια οθόνη LCD 8 ιντσών ή μια οθόνη με ένα υγρό οθόνη. Μοντέλα που έχουν το μέγεθος της οθόνης κάτω από το κανονικό μέγεθος, είναι επίσης διαθέσιμα σε φθηνότερες τιμές. Ενώ η αγορά φορητών συσκευών αναπαραγωγής DVD, βεβαιωθείτε ότι είναι σε θέση να χειριστεί διαφορετικά είδη των μορφών αρχείων. Οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές αναπαραγωγής DVD έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μορφές αρχείων, όπως CD και CD-R. Έχουν μια καλή ποιότητα ήχου και μια καλή ποιότητα της εικόνας πολύ.

Πράγματα που εξετάζουν Ενώ Αγοράζοντας DVD Players
Είναι πάντα προτιμότερο να ελέγξετε τα διαπιστευτήρια της συσκευής αναπαραγωγής DVD πριν από την αγορά αυτή. Ελέγξτε ειδικά για την καθαρότητα ήχου, το οποίο αποφασίζει τη χρησιμότητα της συσκευής αναπαραγωγής DVD. Η συσκευή αναπαραγωγής DVD θα πρέπει να έχει ένα interface, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση, επειδή, είστε το αγοράζει για τα παιδιά σας. Επιλέξτε έναν παίκτη που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο κάθισμα του αυτοκινήτου και μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μίνι-θέατρο για τα παιδιά σας. Θα πρέπει να έχετε επιπλέον μπαταρίες για DVD player σας, όπως η ισχύς των μπαταριών που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη συσκευή παίρνει πάνω, αφού χρησιμοποιούνται για λίγες ώρες. Αγοράστε DVD παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να παίζουν βιντεοπαιχνίδια, αν τα παιδιά δεν έχουν να παρακολουθείτε ταινίες DVD. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο ως μια καλή στιγμή-pass για τα παιδιά. Αν έχετε αγοράσει ένα DVD, με μια προοδευτική τεχνολογία σάρωσης, το παιδί σας θα είναι σε θέση να δουν καθαρά και τέλεια εικόνα εικόνες, ακόμη και αν το μέγεθος της οθόνης είναι μικρό. Ελέγξτε σχεδόν όλα τα DVD που διατίθενται στην αγορά και τα σχόλια DVD player, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε το καλύτερο για τα παιδιά σας.

Μερικές δημοφιλείς παίκτες DVD για τα παιδιά σας
Εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις πιο δημοφιλείς φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD για τα παιδιά.

Phillips PET824/87
Panasonic DVD-LS91
Toshiba SD-P2800
Sony DVP-FX810
Mustek MP72
Polaroid DPA-07046

Ελπίζω ότι θα πρέπει να έχετε άρεσε η πληροφορία ότι υπηρέτησα για φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD. Αυτό το ηλεκτρονικό gadget σίγουρα θα αγαπηθεί και απολαμβάνουν τα παιδιά σας, γιατί από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του.

Πώς να φορτίσετε την μπαταρία αυτοκινήτων
DIY Επισκευή Αυτοκινήτων
Μπαταρία ανακατασκευής
Ιδέες Σχεδιασμός αυτοκινήτων Paint
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Πρώτη αυτοκινήτου Ever Made
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ
Θέσεις εργασίας Paint αυτοκινήτου
Mastering CD ήχου
Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Έπιπλα Ζωγραφική Spray

Leave a Reply