Φορητό DVD Player Κριτικές

Long ταξίδια μπορεί να είναι εξαιρετικά βαρετό μερικές φορές. Το να διασκεδάσει είναι μια μεγάλη ανάγκη για τέτοια προγράμματα ταξίδια. Είτε πρόκειται για ένα οδικό ταξίδι ή μια πτήση αεροπλάνο, μπορείτε να περάσετε αυτή τη φορά παρακολουθώντας κάποια από τις αγαπημένες σας ταινίες εν κινήσει. Φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD μπορεί να καταστεί αυτό δυνατό σήμερα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρει ένα σωρό τίτλους των αγαπημένων σας DVD. Φυσικά, μπορεί κανείς να κάνει πάντα ότι η χρήση φορητών υπολογιστών, αλλά εκεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα ζήτημα. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή σας ζωής της μπαταρίας για την παρακολούθηση ταινιών, όταν πρέπει να πάρετε άλλα πράγματα γίνονται σε αυτό.

Επιλέγοντας ένα

Εκτός από τον παράγοντα του κόστους, ορισμένα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να ελέγξετε έξω είναι το μέγεθος της οθόνης, διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υψηλή ποιότητα εξόδου βίντεο, υποστηριζόμενες μορφές δίσκων και τελευταία αλλά δεν το λιγότερο, το βάρος της συσκευής. Θέλετε να είναι αρκετά ελαφρύ για να φέρει κοντά στην τσάντα του ταξιδιού σας και να έχουν μια αξιοπρεπώς μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να απολαύσετε ταινίες, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Φυσικά, ήχου και βίντεο ποιότητας παραγωγής που έχει σημασία περισσότερο και θα πρέπει επίσης να έχουν ένα S-video εγκατάσταση έξοδο για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές απεικόνισης. Ψάξτε για εικονικό ήχο surround που μπορούν πραγματικά να τζαζ μέχρι τα κομμάτια ήχου ταινία.

Εύρεση Good Deals

Με την online αγορά ανοίξει 24×7, υπάρχουν πολλά μέρη για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές. On-line ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Amazon είναι καλές θέσεις για να αρχίσουν. Προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στις εισηγμένες τιμής και κάποια προσφέρουν ακόμη και δωρεάν αποστολή. Εκτός από αυτόν, μπορείτε πάντα να ελέγξετε έξω το eBay για τις καλύτερες προσφορές. Χριστούγεννα σεζόν είναι μια καλή στιγμή για να κάνουν τέτοιες αγορές ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, όπως τα καταστήματα προσφέρουν τις καλύτερες προσφορές ποτέ, κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν.

Καλύτερη Φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD

Υπάρχουν μια ποικιλία των προϊόντων στην αγορά. Έχω επιλέξει το καλύτερο της παρτίδας για σας. Επιλέξτε όποιο ταιριάζει με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Εδώ είναι πέντε από τους καλύτερους παίκτες DVD στην αγορά.

Toshiba SDP93s
Με μια τιμή των $ 165, αυτό είναι ίσως το καλύτερο προϊόν στην αγορά σήμερα. Λογικές τιμές, με 9 ιντσών περιστρεφόμενη οθόνη, πέντε ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υποδοχή κάρτας μνήμης SD και DivX δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο, η Toshiba SDP93s είναι μια μεγάλη επιλογή. Το μόνο μείον είναι το σημείο όχι και τόσο εξαιρετική ποιότητα ήχου που μπορεί να διορθωθεί με ένα καλό σετ ακουστικών.

Sony DVP-FX930
Στην τιμή των περίπου $ 149, η Sony DVP-FX930 έκανε τον τρόπο του σε αυτήν τη λίστα, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας εικόνας που προσφέρει, μαζί με έξι ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ένα 9 ιντσών οθόνη, 12 bit, 108 MHz DAC βίντεο με ενσωματωμένη δυνατότητα γονικού ελέγχου και το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει ένα παιχνίδι mp3 CD μουσικής, κάνει αυτό μια μεγάλη επιλογή και πραγματική αξία για τα χρήματα. Το μόνο μείον σημείο είναι η απουσία του μια υποδοχή κάρτας μνήμης.

Panasonic DVD-LS86
Το προϊόν Panasonic έχει μερικά από τα καλύτερα συνολικά φορητό DVD σχόλια. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 13 ωρών, οθόνη 8,5 ιντσών, το αυτοκίνητο προσαρμογέα AC και αναπαραγωγή πολλαπλών φορμά, Panasonic DVD-LS86 είναι μια καλή επιλογή για να κάνουν. Έρχεται με μια τιμή περίπου $ 149 μόνο. Αυτό είναι το καλύτερο προϊόν για χρήση στο αυτοκίνητο.

Coby TF-DVD7377
Αν ψάχνετε για ένα φτηνό παίκτη, Coby TF-DVD7377 είναι το ένα για εσάς. Στην τιμή των μόλις $ 85, με τη ζωή ώρα 7 ιντσών οθόνη και 2,5 μπαταρία, αυτό σας προσφέρει όλα τα απολύτως απαραίτητα.

Έχοντας μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής στο πίσω κάθισμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη διατήρηση παιδιά ψυχαγωγούνται σε μεγάλα ταξίδια. Αν είστε κάμπινγκ έξω, μπορείτε να απολαύσετε μερικές μεγάλες ταινίες DVD εκεί στη σκηνή. Συνολικά, είναι μια έξυπνη επένδυση για να κάνει, αν ταξιδεύετε συχνά.

Χρωματιστά Wax αυτοκινήτου
Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί για Αυτοκίνητα
Αυτοκίνητα
Φρένο Επισκευή γραμμής
Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων
Ζωγραφική Spray
Ξεκινώντας Προβλήματα αυτοκινήτου
Αεροζόλ σπρέι βαφής
Bad συμπτώματα ρουλεμάν τροχού
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης

Leave a Reply