Φρένα αυτοκινήτων

Πώς να αντικαταστήσει κύλινδροι πέδησης
Κύλινδροι πέδησης είναι σημαντικά μέρη του συστήματος πέδησης του αυτοκινήτου, το οποίο λειτουργεί με τη χρήση ενός υγρού και σύστημα πίεσης. Ωστόσο, η κακή κύλινδροι μπορεί ουσιαστικά να μειώσει την αποτελεσματικότητα του φρεναρίσματος του συστήματος, που οφείλονται σε αντικατάσταση μπορεί να χρειαστεί να θεωρείται …

ABS Φρένα Vs. Συμβατικά φρένα
Λόγω της διαθεσιμότητας του προτύπου ABS στα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται σήμερα, έχει υπάρξει πολλή συζήτηση σχετικά με φρένα ABS vs συμβατικά φρένα. Αυτό το άρθρο παρέχει συμβατικά και ABS φρένα γεγονότα και δείκτες …

ABS λυχνία παραμένει αναμμένη
Ένα από τα κοινά προβλήματα με σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση (ABS) στα οχήματα, η λυχνία παραμένει αναμμένη ακόμη και μετά την ανάφλεξη του οχήματος είναι απενεργοποιημένο; Έτσι, τι μπορεί ενδεχομένως να είναι το πρόβλημα; Αυτό το άρθρο blog θα λύσει το ερώτημά σας.
ABS Φρένα Αντιμετώπιση προβλημάτων
ABS φρένα αντιμετώπισης προβλημάτων μπορεί κυριολεκτικά να σας βοηθήσουν να κόψει μια μεγάλη χαλαρότητα στους λογαριασμούς επισκευής και άλλα add-on δαπάνες αυτοκίνητο. Αν και αυτό το σύστημα λειτουργεί με τη βοήθεια ενός υπολογιστή, είναι ειδικό εξοπλισμό που απαιτείται για την αντιμετώπιση του όλου συστήματος πέδησης. Έτσι, διαβάστε σχετικά με τα μέτρα και τα βήματα που πρέπει να αναληφθούν στο πλαίσιο αυτό το θέμα.

Αντικατάσταση πίσω τακάκια
Δεν είναι μια καθημερινή εργασία για να πάρετε μια αντικατάσταση πίσω τακάκια γίνει, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, μετά την ανάγνωση αυτών των διαυγή βήματα σε αυτό το άρθρο, θα μπορούσε απλώς να καταλήγουν να κάνουν αυτή τη δουλειά σε λιγότερο από μία ώρα! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πάντα για την αντικατάσταση πίσω τακάκι.

Πώς να αλλάξει Δισκόφρενα
Αν έχετε βαρεθεί να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα, και την πρόσληψη ενός επαγγελματία για να αλλάξει τα φρένα του αυτοκινήτου σας, στη συνέχεια, μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τα δισκόφρενα του αυτοκινήτου σας, όλα από τον εαυτό σας. Αλλάζοντας τα δισκόφρενα είναι μια σημαντική πτυχή όσο διατηρώντας είναι. Διαβάστε όλα τα σχετικά με την αλλαγή δισκόφρενα σε αυτό το άρθρο παρακάτω.

Αντιμπλοκαρίσματος φρένων Προβλήματα
Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να έχουν αντι-εμπλοκής προβλήματα φρένων στο αυτοκίνητό σας, ιδιαίτερα όταν σας βοηθήσει να κόψετε ασφαλέστερη και πιο γρήγορα! Λοιπόν, τι θα κάνεις γι ‘αυτό; Λύστε το δικαίωμα! Διαβάστε παρακάτω σε αυτό το άρθρο, για να μάθετε το ίδιο.
Επείγουσα Επισκευή φρένων
Θέλετε να μάθετε πότε μια επισκευή φρένων έκτακτης ανάγκης καταστεί απαραίτητο; Μετακινηθείτε προς τα κάτω και θα διαβάσετε για όλα τα κοινά προβλήματα που οφείλονται σε κάποια επισκευή καθίσταται αναγκαία.

Αντικατάσταση φρένων παπουτσιών
Αυτό το άρθρο θα σας δώσει τη σωστή γνώση για να πάει για την άσκηση μόνοι σας το παπούτσι φρένο εργασία αντικατάστασης. Έτσι, για να κολλήσει γύρω για να αποκτήσουν κάποιες γνώσεις που μπορεί να σας εξοικονομήσει κάποια χρήματα και χρόνο. Μάθετε περισσότερα

Επείγουσα Φως φρένων παραμένει αναμμένη – Τι πρέπει να κάνετε;
Τι σημαίνει αυτό, όταν το φως έκτακτης ανάγκης αυτοκινήτου σας φρένο παραμένει; Αν ψάχνετε για μια απάντηση στο ερώτημα αυτό, το άρθρο αυτό είναι ένα πρέπει να διαβάσει. Κρατήστε την ανάγνωση μπροστά για να ξέρω τι ενδείκνυται όταν έκτακτης ανάγκης φως φρένων έρχεται με τη διάρκεια της οδήγησης, παρά το φρένο στάθμευσης να απεμπλακεί.

Φρένο κόστος επισκευής
Φροντίδα οχήματος είναι πλήρης χωρίς την κατάλληλη συντήρηση των φρένων. Αυτό το άρθρο θα σας εξοπλίσουν με το κόστος επισκευής φρένων και οδηγίες για επισκευή φρένων που μπορεί να απαιτήσει, αν δεν είστε αρκετά ιδιαίτερα να διατηρήσει τα φρένα του οχήματος σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να πάρετε τα φρένα σας λειτουργεί αποτελεσματικά …

Πώς λειτουργούν ABS Φρένα
Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε για ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του αυτοκινήτου, ABS φρένα. Πώς λειτουργούν, και πώς επωφελούνται στο αυτοκίνητο ασφαλείας που περιγράφονται στο άρθρο. Ρίξε μια ματιά.

Τα φώτα φρένων δεν Εργασίας
Αν το αυτοκίνητο βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα φως φρένων, θα πρέπει να καθορίζονται αμέσως. Φώτα φρένων είναι εξαιρετικά σημαντικό, ιδιαίτερα κατά την οδήγηση τη νύχτα, μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ασφαλούς οδήγησης από ένα ατύχημα με προειδοποίηση των οδηγών πίσω από την οδήγηση. Έτσι, αν ένα φως φρένων δεν λειτουργεί, είναι προφανώς ένας λόγος να ανησυχείτε.

Ρύθμιση ταμπούρο
Αν ψάχνετε για κάποιες κατευθυντήριες γραμμές για την ορθή ρύθμιση ταμπούρο σε αυτοκίνητα, έχετε προσγειώθηκε στη δεξιά σελίδα. Εδώ, θα παρέχει μια επισκόπηση της όλης διαδικασίας.

Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Γνωρίζοντας κάποια βασικά για το πόσο τα τακάκια των φρένων και ρότορες κόστος σίγουρα θα σας βοηθήσει να μειώσετε τα έξοδα συντήρησης αυτοκινήτων …

Πόσο συχνά να αντικαταστήσει Δισκόφρενα
Αν αναρωτιέστε για το πόσο συχνά πρέπει να αντικαταστήσουν τα τακάκια των φρένων, τότε αυτό το άρθρο θα είναι ένα χρήσιμο ανάγνωσμα. Διαβάστε για να ξέρετε πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα τακάκια των φρένων, ως μέρος του προγράμματος συντήρησης του αυτοκινήτου σας.

Όταν για να αντικαταστήσει Στροφεία
Στροφεία αποτελούν βασική συνιστώσα του συστήματος πέδησης του αυτοκινήτου σας, ως εκ τούτου, χρειάζεται σωστή συντήρηση. Μάθετε περισσότερα, σχετικά με το πότε να αντικαταστήσετε ρότορες σε αυτό το άρθρο.

Disc Vs. Ταμπούρα
Ταμπούρα ή δισκόφρενα – ποια είναι καλύτερη; Η σύγκριση που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, θα βοηθήσει στην απάντηση στο ερώτημα αυτό και σας δίνουν τη δυνατότητα να προβούν σε μια συνειδητή επιλογή μεταξύ των δύο τύπων των τεχνολογιών.

Anti-lock Braking System
Anti-lock συστήματα πέδησης έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένα πλεονέκτημα για την πρόληψη ένα σημαντικό ποσό των τροχαίων ατυχημάτων. Αυτό το άρθρο θα σας πει περισσότερα σχετικά με την αντιμετώπιση μερικών από τα προβλήματα της …

Προβλήματα του κεντρικού κυλίνδρου
Τα προβλήματα κεντρικού κυλίνδρου, ένα από τα πιο κοινά θέματα οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αντιμετωπίζουν, οφείλεται κυρίως στη φθορά του κυλίνδρου. Εδώ θα σας δώσω μερικά συμπτώματα του κεντρικού κυλίνδρου αποτυχίας και τους λόγους πίσω από αυτούς.
Επισκευή κύριου κυλίνδρου
Ψάχνετε για μερικές συμβουλές κεντρικός κύλινδρος επισκευή; Αν ναι, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εδώ, σας δίνουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή ενός κυλίνδρου και πώς μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Squeaky Φρένα
Αν οι ερεθιστικές μελωδίες του τσιρίζοντας φρένα έχουν αρχίσει να πάρει στα νεύρα σας, ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι γι ‘αυτό. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσει την αιτία του τρίζουν τα φρένα και ορισμένες τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φιμώσουν τη μουσική του φρένου!

Απομάκρυνση Brake Drum
Αν ψάχνετε για τις κατευθυντήριες γραμμές για την απομάκρυνση τύμπανο φρένων από ένα αυτοκίνητο, το άρθρο αυτό προσφέρει κάποια βοήθεια σε αυτό το θέμα. Διαβάστε για να ξέρετε για την αντικατάσταση ταμπούρα με ορμή.

Drum Αντικατάσταση φρένων
Τα περισσότερα οχήματα που έχουν ταμπούρα στους πίσω τροχούς τους, και μερικές φορές καθίσταται αναγκαία για την εκτέλεση τύμπανο φρένων αντικαταστάσεις. Αυτό περιλαμβάνει τη γνώση του μηχανισμού πέδησης, καθώς και μια στενή μάτι για τη λεπτομέρεια. Εάν αισθάνεστε ότι ξέρετε αρκετά για να πραγματοποιήσει αυτό το έργο τον εαυτό σας, θα πρέπει να προχωρήσει περαιτέρω.

Δαγκάνα φρένων Επισκευή
Αν ψάχνετε για τις κατευθυντήριες γραμμές για την επισκευή φρένων δαγκάνα, έχετε προσγειώθηκε στη δεξιά σελίδα. Εδώ, θα συζητήσουμε τη γενική διαδικασία.

Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Ρότορες φρένων είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος πέδησης του οχήματος. Μάθετε εδώ, όταν μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθούν, και πόσο το κόστος θα πρέπει να πραγματοποιούνται.

Κεραμικά Τακάκια
Κεραμικά τακάκια, τα οποία είχαν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων αντικαθιστούν γρήγορα άλλους τύπους τακάκια λόγω της αποτελεσματικότητάς τους. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης τους.

Πότε να Αντικαταστήστε Τακάκια
Τα φρένα του αυτοκινήτου σας squealing δυνατά κάθε φορά που προσπαθείτε να τους χτυπήσει; Είναι αυτοί που προσπαθούν να σας πω κάτι; Καιρός του μπορείτε να πάρετε τα τακάκια των φρένων αντικατασταθεί. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να ξέρετε πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα τακάκια των φρένων.

Χώρος στάθμευσης Επισκευή φρένων
Φρένο στάθμευσης ενός οχήματος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος και μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή πολλών από επικίνδυνες καταστάσεις. Τακτικά εκτέλεση εργασία επισκευής του είναι ένα ζωτικής σημασίας έργο που δεν πρέπει να αγνοηθεί σε καμία περίπτωση.
Πόσο καιρό ΤΑΚΑΚΙΑ Τελευταία
Δισκόφρενο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της κάθε αυτοκίνητο, και τα τακάκια των φρένων είναι το πιο σημαντικό μέρος του δισκόφρενου. Όμως, πόσο καιρό θα διαρκέσει; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε …

Αντικατάσταση φρένων γραμμή
Η γραμμή φρένων μεταφέρει το υγρό φρένων για τα φρένα και είναι ένα σημαντικό μέρος του όλου μηχανισμού. Διεξαγωγή αντικατάστασή του είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι αυτή που θα πρέπει να καθυστερήσει.

Brake Pads αντικατάσταση
Αντί να επισκέπτονται ένα κατάστημα επισκευής να αλλάξει τακάκια των φρένων του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τακάκια φρένων αντικατάσταση από τον εαυτό σας. Με λίγη υπομονή και την ευφυΐα μπορείτε να αποθηκεύσετε πολύ χρόνο και χρήμα. Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα …

Πώς να Αντικατάσταση φώτων φρένων
Θα χρειαστείτε δύο πράγματα να μάθουν τις τεχνικές για το πώς να αντικαταστήσετε το φως των φρένων. Ένα, εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου σας καθώς και δύο, το άρθρο αυτό. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πόσο εύκολο είναι να αντικαταστήσει το φως φρένων του αυτοκινήτου σας.
Φρένο Κόστος αντικατάσταση Pad
Φθαρμένα τακάκια φρένων σε κίνδυνο τη λειτουργία του συστήματος πέδησης του οχήματος, η οποία μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη, εάν δεν ληφθεί μέριμνα, το νωρίτερο.

Brake Fluid Ρουαγιάλ
Αν ψάχνετε για κάποια καθοδήγηση σχετικά με την τεχνική του υγρού φρένων έξαψη, τότε έχετε προσγειώθηκε στη δεξιά σελίδα.

Πώς να αντικαταστήσει Στροφείς φρένων
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πότε και πώς να αντικαταστήσει ρότορες φρένων, δεδομένου ότι είναι το πιο σημαντικό συστατικό του συστήματος πέδησης. Διαβάστε, όπως το άρθρο αυτό είναι πιθανό να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να το κάνουμε αυτό.

Πώς να Bleed Φρένα
Αν ψάχνετε για τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το πώς να αιμορραγεί φρένα από τον εαυτό σας, αυτό το άρθρο θα είναι χρήσιμο. Αυτή είναι μια σύντομη εισαγωγή για φρένο διαδικασία αιμορραγία, η οποία είναι ένα σημαντικό μέρος της συντήρησης του αυτοκινήτου, που σιγουρεύεται την εργασία σας αυτοκίνητο φρένα!

Πώς να αλλάξετε υγρό φρένων
Πληροφορίες για το πώς είστε υποτίθεται για να αλλάξει υγρό φρένων σε μοτοσικλέτα ή το αυτοκίνητο σας σπάνια αναφέρεται στο εγχειρίδιο χρηστών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το έργο δεν είναι σημαντικό. Συνεχίστε την ανάγνωση …

Φρένο Επισκευή γραμμής
Φρένο επισκευή γραμμή γίνεται όταν η γραμμή φρένων σε όχημα γίνεται ελαττωματικό, ή παίρνει σκουριασμένα και χρειάζεται αντικατάσταση. Αυτό το άρθρο σας παρέχει μια βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να επισκευάσει τα σωληνάκια των φρένων.

Κόστος Τακάκια
Έχοντας μια δίκαιη ιδέα της τακάκια κόστους είναι απαραίτητη, προκειμένου να πάρει μια δίκαιη συμφωνία για δισκόφρενα. Είναι τα έξοδα εργασίας που περιλαμβάνονται στο κόστος; Εάν αλλάξετε τα τακάκια τον εαυτό σας για να σώσει το κόστος; Για να μάθετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, διαβάστε παρακάτω …

Προβλήματα φρένων αυτοκινήτου
Όταν πρόκειται για προβλήματα φρένων αυτοκινήτων, μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο για τη ζωή μας. Η πλειοψηφία των ανθρώπων χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα για να μετατρέψει τις καθημερινές, και τα προβλήματα φρένων είναι η πιο φόβος …

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα iPod και ένα MP3 Player;
Top Car Carrier αποσκευών
Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες
Ζωγραφική Spray
Καθαρισμός Χαλιών αυτοκινήτου
Αυτόματη προβλήματα μετάδοσης
Δέρμα Φροντίδα Seat
Τροχοί
Τα συμπτώματα μιας Bad ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Car Stereo Απομάκρυνση
Honda Vs Nissan

Leave a Reply