Φρένο Κόστος αντικατάσταση Pad

Προειδοποίηση!
Αν οι τροχοί του οχήματος σας κάνουν μια σταθερή σφύριγμα, θα πρέπει να πάρετε τα τακάκια των φρένων αντικαθίστανται αμέσως.

Το σύστημα πέδησης
Ο μηχανισμός φρεναρίσματος σε αυτοκίνητα πήρε μια τονωτική ένεση στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και στις αρχές της δεκαετίας του ’70, όταν οι λιγότερο αποδοτικές ταμπούρα αντικαταστάθηκαν από τα πιο ισχυρά δισκόφρενα, πρώτα στην high-end, αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, και αργότερα σε όλα τα άλλα οχήματα. Αυτό έφερε τα εξαρτήματα του φρένου δίσκων, κυρίως τα τακάκια των φρένων, στο προσκήνιο Όταν όλη η συζήτηση ήταν για τα αυτοκίνητα κάνουν 0 έως 60 mph σε λιγότερο από 4 ή ακόμα και 3 δευτερόλεπτα, υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που σκέφτηκαν να σταματήσει ένα αυτοκίνητο 60 – 0 mph, σε μερικά δευτερόλεπτα. Ήταν τότε που η ιδέα του δισκόφρενα εξελιχθεί.

Δισκόφρενα μετατρέπουν την κινητική ενέργεια του περιστρεφόμενου τροχού σε θερμική ενέργεια με τριβή. Τακάκια φρένων έχουν ένα υλικό τριβής στην επιφάνεια τους, η οποία αντιμετωπίζει τις ρότορες φρένων. Όταν εφαρμόζονται τα φρένα, η επιφάνεια τριβής στα τακάκια προκαλεί τα ρότορες ή δίσκους για να σταματήσει, με αποτέλεσμα τη διακοπή του οχήματος. Πάνω από χρόνια χρήσης, το υλικό τριβής στα τακάκια εξασθενεί και αυτή είναι η στιγμή να αντικαταστήσετε τα τακάκια. Τα οχήματα έχουν ένα δείκτη φθοράς που έρχεται σε επαφή με τον ρότορα πέδης όταν το υλικό τριβής έχει φθαρεί. Η επαφή προκαλεί διαπεραστικό ήχο από τους τροχούς. Έτσι, θορυβώδη φρένα είναι σίγουρα μια ένδειξη του φορώντας από τα τακάκια των φρένων.

Προειδοποιητικά σημάδια
Οποιαδήποτε ή όλα από τα σημεία που αναφέρονται εδώ δείχνουν την ανάγκη για αντικατάσταση των τακάκια:
Τακάκια έχουν ένα μικρό κομμάτι από μέταλλο σε αυτές. Όταν πάρει τα τακάκια έχουν φθαρεί, το μέταλλο αυτό έρχεται σε επαφή με το δίσκο της πέδης, η οποία οδηγεί στον ήχο τριξίματος. Στην πραγματικότητα, είναι για το σκοπό αυτό ότι το μέταλλο είναι εκεί, έτσι ώστε η ένδειξη της αντικατάστασης γίνεται φανερό.
Ενώ πέδησης και έρχονται σε μια στάση, αν υπάρχει έλλειψη ή απουσία της πίεσης στο πεντάλ του φρένου, αυτό είναι μια άλλη ένδειξη ότι τα τακάκια χρειάζονται αντικατάσταση.
Κάθε φορά που πατάτε τα φρένα, αν ένα σφύριγμα ήχο τριβής προέρχεται, θα πρέπει να σας δώσει μια ιδέα ότι η αλλαγή τακάκια οφείλεται.

Μέσο κόστος αντικατάστασης
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάει στραβά με τα φρένα, όπως φθαρμένα τακάκια ρότορες, ή δαγκάνες. Τώρα ανάλογα με το τι είναι λάθος, το συνολικό κόστος κυμαίνεται. Στην ιδανική περίπτωση, ένα μόνο τακάκι θα κοστίσει τίποτα μεταξύ $ 20 έως $ 50. Αλλά είναι ιδιαίτερα σκόπιμο να τους αντικαταστήσει για ένα ζευγάρι τροχών. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τα τακάκια στο μπροστινό δεξιό τροχό, θα πρέπει επίσης να αντικαταστήσει εκείνους στο μπροστινό αριστερό τροχό. Αυτό γίνεται προκειμένου να διατηρηθεί η ομοιομορφία, καθώς είναι πιο επιθυμητό αν τα τακάκια στις δύο πλευρές φθείρονται ομοιόμορφα. Στροφεία πρέπει να αντικατασταθούν, καθώς, ειδικά αν τα τακάκια έχουν αντικατασταθεί με μεγαλύτερη συχνότητα, όπως νεότερα τακάκια να πάρει έναν φόρο για τον δίσκο του ρότορα. Δίσκων ρότορα κοστίσει οπουδήποτε από $ 35 έως $ 75 ανά τροχό, ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα του ρότορα. Μια πλήρης αντικατάστασης να περιλαμβάνει την αφαίρεση των τροχών και την εξέταση των μαξιλαριών, ρότορες, δαγκάνες και ρουλεμάν, και οδικές δοκιμές για να ελέγξετε τη σωστή αντικατάσταση. Η μέθοδος θα περιλαμβάνει επίσης τον καθαρισμό των τμημάτων, που αντικαθιστά τις φτερωτές, και την ανασυσκευασία του εδράνου. Έτσι, το συνολικό κόστος θα κυμαίνεται από $ 90 έως $ 250 ανά άξονα, ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Αυτό μπορεί να φαίνεται να είναι προσιτές, αλλά αν τύχει να επισκεφθεί ένα κέντρο εξυπηρέτησης, το οποίο είναι πιο ενδεδειγμένο, για να πάρει τα τακάκια των φρένων σας αντικατασταθεί, ίσως χρειαστεί να πληρώνω πολλά περισσότερα. Η τιμή επισκευής για όλη τη δουλειά φρένο – ρότορες, δαγκάνες, τα τύμπανα, τα μαξιλάρια, κύλινδροι, μπορεί να κοστίσει περίπου $ 750 ή περισσότερο. Αυτή η ποσότητα μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με την κατάσταση των μαξιλαριών, ρότορες, και γραμμές φρένων. Στο κέντρο παροχής υπηρεσιών, τα έξοδα εργασίας για να προσθέσει μέχρι το κόστος να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο. Όταν θέλετε να αντικαταστήσετε τα τέσσερα τακάκια, καλό είναι να το κάνει στο πρατήριο καυσίμων, όπως τα μαξιλάρια δεν έχουν κατασκευαστεί για ευδιάκριτα πίσω ή μπροστά χρήση. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά περισσότερα για επιβάρυνση της εργασίας, το οποίο θα είναι ίδιο αν αντικαταστήσετε τα τακάκια των δύο τροχούς ή και τις τέσσερις ρόδες. Ωστόσο, η αλλαγή τα μπροστινά τακάκια απαιτείται συχνότερα σε σύγκριση με τους πίσω, καθώς τα εμπρός φρένα υπομένουν πολύ περισσότερη πίεση.

Για να πάρετε τη βέλτιστη απόδοση και διάρκεια ζωής από το σύστημα πέδησης σας, να κρατήσει ένα ρολόι για τις συνήθεις ενδείξεις για φθορά. Κανονικά, υπάρχουν ειδοποιήσεις σχετικά με τα ταμπλό στα περισσότερα αυτοκίνητα που ανάβουν όταν τα τακάκια πρέπει να αντικατασταθούν. Αν όχι, τότε ξέρετε τα σημάδια που δείχνουν ότι το σύστημα πέδησης πρέπει να εξεταστεί.

Πώς να εγκαταστήσετε μια στέγη Όρος Car DVD Player
Καλύτερη Sedan for the Money
Εξοπλισμός ρυμούλκησης αυτοκινήτου
Πλένεται σπρέι βαφής
Λίστα ελέγχου ασφαλείας του οχήματος
Top Car Carrier αποσκευών
Ενδιαφέροντα Γεγονότα αυτοκινήτου
Car Wax Αξιολόγηση: Top 10 Best Κεριά αυτοκινήτου
Chrome σπρέι βαφής για τα αυτοκίνητα
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Δυναμό Διάγνωση Πρόβλημα

Leave a Reply