Φτηνές αυτοκίνητα μυών

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες και τα είδη των αυτοκινήτων που διατίθενται στην αγορά, με κάθε έχουν μοναδικές ιδιότητες. Μερικά από τα κοινά είδη περιλαμβάνουν σπορ αυτοκίνητα, κλασικά αυτοκίνητα, φορτηγά, μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα, αυτοκίνητα μυών, και άλλοι. Υπάρχει ακόμη και ένα ευρύ φάσμα των κατασκευαστών αυτοκινήτων που έρχονται με δική τους γραμμή των αυτοκινήτων, λόγω της ζήτησης από τους καταναλωτές και περιβαλλοντικές πτυχές. Μια εξέχουσα κατηγορία των αυτοκινήτων που σχετίζονται με τη δεκαετία του ’70, του ’80, του ’90 και είναι αυτοκίνητα μυών. Υπάρχει μια αυξανόμενη τάση της χρήσης αυτών των μεγάλης ισχύος αυτοκίνητα.

Ποια είναι τα αυτοκίνητα μυών

«Αυτοκίνητα μυών» Ο όρος προέρχεται από μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα στην Αμερική η οποία είχε ένα πολύ ισχυρό κινητήρα. Όταν σκεφτόμαστε τα αυτοκίνητα μυών, γενικά σκεφτόμαστε γι ‘αυτούς που λειτουργούν με τους δρόμους στη δεκαετία του ’80 και του ’90. Αυτά τα αυτοκίνητα έχουν ένα μικρό σώμα, αλλά είναι εξοπλισμένα με ισχυρό V8 κινητήρες. Η ζήτηση για τα αυτοκίνητα αυτά στις μέρες μας αυξάνεται, καθώς περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να οδηγούν αυτοκίνητα με ένα καλό ποσό της επιτάχυνσης. Αυτά τα αυτοκίνητα ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται από τους εφήβους και τους νέους. Μπορείτε να βρείτε σίγουρα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα μυών σε καταστήματα αυτοκινήτων. Υπήρξαν πολλές καλές αμερικανική κατασκευαστές αυτοκινήτων μυών, όπως η Ford, Dodge, ο Ερμής, AMC, Buick, Chevrolet, Pontiac, και του Πλύμουθ. Υπάρχουν πολλές ιδιωτικές εμπόρους αυτοκινήτων που εμπορεύονται φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μυών από αυτές τις μάρκες. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε καλές προσφορές για την αγορά αυτοκινήτου δικτυακούς τόπους όπως το eBay.

Φτηνές αμερικανικά αυτοκίνητα μυών

Στην Αμερική και σε άλλες χώρες, τα κλασικά αυτοκίνητα μυών γίνονται όλο και φθηνότερα μέρα με τη μέρα. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό είναι οι αυξανόμενες τιμές των καυσίμων. Και όλοι γνωρίζουν ότι αυτά τα υψηλής απόδοσης οχήματα με κινητήρες V8 καταναλώνουν πολλά καύσιμα που δεν μπορεί να προσφέρει. Ένας άλλος λόγος είναι περιβαλλοντικές ανησυχίες. Καθώς η τεχνολογία προσαρμόζεται σε αυτά τα αυτοκίνητα δεν είναι σύμφωνα με τα περιβαλλοντικά πρότυπα του σήμερα, έχει την τάση να δίνουν υψηλές εκπομπές, που συμβάλλουν στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Κάποιοι λάτρεις των αυτοκινήτων μπορεί να εγκαταλείψει το σχέδιό τους για την αγορά κλασικά αυτοκίνητα μυών οφείλεται στο γεγονός ότι απαιτούν πολλή εργασία συντήρησης για την παρασκευή αυτά τα αυτοκίνητα είναι έτοιμη για το δρόμο. Ωστόσο, τα καλύτερα αυτοκίνητα μυών ούτως ή άλλως οδηγείται από σκληροπυρηνικοί λάτρεις των αυτοκινήτων. Αν θέλετε να κατέχει και να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο μυών, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο τα Σαββατοκύριακα ή σε ειδικές περιπτώσεις να αναδείξουν τη μέση μηχανή.

Η σύγχρονη αυτοκίνητα μυών είναι περισσότερο στην πλευρά κομψό, με ένα καλό ποσό της εξουσίας. Υπάρχουν επίσης ορισμένες προσαρμογές γίνει για τη μείωση των εκπομπών και την αύξηση της απόσταση σε μίλια. Από τα πολλά κλασικά και σύγχρονα αυτοκίνητα μυών, υπήρξαν τρεις εξέχοντες αυτά? Δηλαδή Ford Mustang, Chevrolet Camaro, Dodge Challenger και. Αυτά τα μοντέλα έχουν επίσης εξελιχθεί σε σύγχρονη αυτοκίνητα μυών, και λειτουργούν αρκετά καλά στο δρόμο. Αυτοκίνητα μυών, όπως το 2005 – 2006 Pontiac GTO, Cadillac CTS-V, και Dodge Magnum RT έχουν θέσει νέα πρότυπα για τα αυτοκίνητα μυών του 21ου αιώνα. Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά καλά αυτοκίνητα μυών.

Chevrolet Chevelle
Dodge Charger
Ford Fairlane
Pontiac GTO
Ford Torino
Oldsmobile 442
Buick Skylark
1970 Plymouth Superbird-440 Hardtop
AMC Machine
Plymouth Road Runner
1964 Shelby Cobra 289 Roadster
1971 Plymouth «Hemi ‘Cuda
Plymouth Barracuda
1969 Mercury κυκλώνα CJ
AMC AMX

Ελπίζω ότι μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, μπορεί να έχουμε μια καλή κατανόηση των μυών φθηνά αυτοκίνητα στην αγορά αυτοκινήτων. Αφού έχετε αγοράσει ένα αυτοκίνητο μυών, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να κρατήσει ένα τέτοιο ισχυρό αυτοκίνητο σταθμευμένο σε αδράνεια στο γκαράζ σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε περιορίσει τη χρήση του. Αυτό δεν θα σώσει μόνο χρήματα, αλλά πιο σημαντικά, θα σώσουμε το περιβάλλον, καθώς και.

Drum Αντικατάσταση φρένων
Τα συμπτώματα μιας Bad ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Audio Books
Πώς να Wax αυτοκινήτων
Ταχύμετρο αντικατάσταση καλωδίου
Best Cars RWD
MP3 Player Οδηγίες: Πώς να εγκαταστήσετε ένα MP3 Player
Πώς να εγκαταστήσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο σπρέι βαφής
Αυτοκίνητο Touch Up Paint
Αυτοκίνητο Απομάκρυνση Dent

Leave a Reply