Χρωματιστά Wax αυτοκινήτου

Η πρακτική της αποτρίχωση αυτοκίνητο υπάγεται στην κατηγορία των auto λεπτομερώς. Εκτός από την αποτρίχωση, auto λεπτομερώς περιλαμβάνει τον καθαρισμό και το γυάλισμα του αυτοκινήτου καλά. Αυξητική δεν γίνεται μόνο για την προετοιμασία των αυτοκινήτων για παραστάσεις, αλλά και να τους κρατήσει σε καλή κατάσταση. Αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου διατηρείται και φέρνει καλή τιμή για τον ιδιοκτήτη κατά τη στιγμή της μεταπώλησης.

Η δραστηριότητα της επιλογής κερί για ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές, ειδικά αν κάποιος πρέπει να αγοράσει ένα χρωματιστό κερί. Με δεδομένες τις πολλές χρωματικές αποχρώσεις που είναι διαθέσιμα στην αγορά από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, το ένα έχει πολύ λίγο τις επιλογές, όταν πρόκειται για κερί αυτοκινήτου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνιστάται να επιλέξετε ένα χρωματιστό κερί που έρχεται κοντά στο χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Turtle Wax Θεραπεία Χρώμα
Τα προϊόντα χελώνα θεραπεία κερί χρώμα είναι διαθέσιμο σε χρώματα όπως το μαύρο, μπλε, κόκκινο, ασημί και καφέ. Οι χρωστικές ουσίες και βαφές περιέχονται στα προϊόντα αυτά έχουν μια ιδιαίτερη ποιότητα, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσει με διάφορες αποχρώσεις. Το χρώμα το οποίο είναι πιο κοντά στην απόχρωση του αυτοκινήτου πρέπει να επιλεγεί. Το προϊόν έρχεται με ένα ραβδί χρώμα (με βάση το κερί carnauba) και ένα τσιπ ραβδί.

ColorX Meruiar του
Αυτό το προϊόν κηρού χρώμα είναι εύκολο στη χρήση και δεν περιέχει οποιοδήποτε είδος των επιβλαβών λειαντικά. Η διαύγεια του τριχώματος υπερβολικά αποκαθίσταται με τη χρήση αυτού του κηρού χρώματος. Η μακροχρόνια προστασία που παρέχεται από συνθετικό πολυμερές Meguiar κρατά ανέπαφο το παλτό.

Dodo Juice Orange Crush Soft Wax
Ο χυμός Dodo Orange Crush Soft Wax είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα με πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο και άλλα ζεστά μεταλλικά χρώματα. Ωστόσο, είναι πιο κατάλληλο για πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα αυτοκίνητα. Η προσθήκη του κίτρινου κηρού και των φυσικών πορτοκαλί έλαιο σε αυτό το προϊόν, δίνει στο τρίχωμα μια εντελώς νέα και δροσερή εμφάνιση? Το φυσικό πορτοκαλί έλαιο χρησιμοποιείται για υγρότητα.

Dodo Juice Purple Haze Soft Wax
Σκουρόχρωμα αυτοκίνητα μπορεί να κερωμένο σωστά με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος. Η ανακλαστική επίστρωση του προϊόντος αυτού βοηθά στην προστασία του οχήματος από τις βλαβερές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας, της βροχής και βρωμιά. Το προϊόν περιέχει κερί βουνό και κηρός Βραζιλίας. Το σκούρο χρώμα παρούσα κηρού στο προϊόν βοηθά στην ενίσχυση της στιλπνότητας και απώθησης ύδατος.

Car Care Αυξητική
Οι συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη, ενώ αποτρίχωση στο αυτοκίνητο.

Συνιστάται να παρκάρετε το αυτοκίνητο σε σκιά κατά τη διάρκεια αποτρίχωση.
Τα προϊόντα κερί αυτοκίνητο μπορεί να περιέχουν λειαντικά. Τα λειαντικά βλάψει τα αυτοκίνητα επηρεάζοντας χρώμα τους. Έτσι, κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά την επιλογή ενός προϊόντος κερί αυτοκινήτου.
Πριν από την αποτρίχωση με κερί, το αυτοκίνητο πρέπει να πλένονται σωστά και ξηραίνεται με μαλακά βαμβακερά υφάσματα. Διαφορετικά, η επιθυμητή λάμψη δεν επιτευχθεί.
Τα παράθυρα, επενδύσεις θυρών, γυαλί, διακοσμητικά καλύμματα από καουτσούκ, κλπ. δεν πρέπει να αγγιχτεί από το κερί αφήνει πίσω λεκέδες σε τέτοιες επιφάνειες. Γίνεται δύσκολο να αφαιρεθούν οι λεκέδες αργότερα.
Το μέρος / τμήμα του αυτοκινήτου που είναι κερωμένο, θα πρέπει να καλύπτονται και μετά, η επικάλυψη κερί πρέπει να αφαιρούνται προσεκτικά.
Αυξητική στο αυτοκίνητο κάθε 3 μήνες συνιστάται να δώσει μια αναζωογονητική και ολοκαίνουργια εμφάνιση.

Οι βασικές πληροφορίες σχετικά με χρωματιστό κερί αυτοκίνητο προϊόντα και τις συμβουλές σχετικά με τη χρήση προβλέπονται στο άρθρο. Σωστά μετά τους θα βοηθήσει δίνοντας στο αυτοκίνητο μια ωραία εμφάνιση.

Driverless αυτοκινήτου
Ποιος ανακάλυψε το CD Player
Επισκευή δεξαμενής αερίου
Touch Up Αυτοκινήτου Paint
Disc Vs. Ταμπούρα
Οδηγός αυτοκινήτου Ζωγραφική
Αυτοκίνητο Καθαριστικό ταπετσαρίας
Τι σημαίνει MP3 Stand για;
Γρηγορότερος Street Legal αυτοκινήτου στον κόσμο
Τα συμπτώματα μιας κακής αντλία καυσίμου
American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών

Leave a Reply