Ψεκάστε στένσιλ Paint

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να διακοσμήσουν τους τοίχους τους σπιτιού με την όμορφη τέχνη, αλλά δεν έχουν την ικανότητα. Αν δεν είστε καλοί στο σχέδιο ή τη ζωγραφική, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στένσιλ σπρέι βαφής. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια, σε γράμματα, σύμβολα, κλπ. Και με ψεκασμό ζωγραφική τους, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγάλη στένσιλ τέχνη σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Εδώ είναι μερικές πρακτικές πληροφορίες για το πού να πάρετε αυτά τα στένσιλ και πώς να σπρέι βαφής τέχνη με τη χρήση τους.

Στένσιλ στο σούπερ μάρκετ
Μπορείτε να βρείτε δροσερά σχέδια stencil σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ. Τα οικονομικά αποδοτική, καθώς και για ορισμένες δολάρια μπορείτε να πάρετε πολλά σχεδιασμό αυτών των στένσιλ. Μπορείτε να πάρετε στένσιλ χαρτί ή πλαστικό. Τα πλαστικά αυτά είναι τα καλύτερα αυτά, δεδομένου ότι μπορούν εύκολα να καθαριστούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Έτσι, επιλέξτε το στένσιλ που έχει σχέδια, τα γράμματα ή σύμβολα, κατάλληλο για το έργο σας.

Online Free στένσιλ
Όμως, σε περίπτωση που δεν είστε σε θέση να βρείτε το σωστό είδος του στένσιλ στο κατάστημα σούπερ μάρκετ ή χαρτικά, στη συνέχεια να εξετάσουμε σε απευθείας σύνδεση. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες όπου μπορείτε να βρείτε αυτά τα στένσιλ, αυτές οι περιοχές έχουν εκατοντάδες σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές μεμβράνες για ζωγραφική στους τοίχους από αυτά τα sites. Πήγαινε αν και η τοποθεσία, να ελέγξετε τις διάφορες εκτυπώσιμη στένσιλ σπρέι βαφής σχέδια. Μπορείτε να βρείτε απλά σχέδια όπως πεταλούδες, αστέρια, λουλούδια, κλπ. στένσιλ. Αυτά είναι καλό για τα κορίτσια ζωγραφική δωμάτιο, ή τα ρούχα. Αλλά, εάν θέλετε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά την τέχνη με σπρέι βαφής στένσιλ τέχνη, τότε πάμε με Fresco τοιχογραφία ή στένσιλ. Αυτές είναι ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες μεμβράνες, οι οποίες δίνουν μια πολύ δροσερό αποτέλεσμα.

Για τα αγόρια δωμάτιο μπορείτε να πάτε με μεμβράνες αυτοκινήτων, διαστημόπλοια, στένσιλ ή τον αθλητισμό. Μπορείτε να πάρετε ακόμη και ειδικές μεμβράνες και σύμβολο ακόμη και λεπτομερή στένσιλ της σκηνής ή διάσημους ανθρώπους. Εάν είστε αρχάριος συνολικά για τη χρήση στένσιλ ή βαφή με ψεκασμό τότε πάμε με απλά σχέδια, έτσι ώστε η δουλειά της ζωγραφικής ψεκασμού είναι εύκολο. Αφού τελειώσετε να πάρει τα στένσιλ, να τις εκτυπώσετε σε παχύ φύλλο χαρτιού, και να χρησιμοποιήσετε ένα κοπίδι. Και ξύνεται το περίγραμμα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα εν λόγω φύλλα για να δημιουργήσετε δροσερό αναζητούν στένσιλ τέχνη.

Χρησιμοποιώντας στένσιλ σπρέι βαφής
Τώρα, το πρώτο βήμα, όταν πρόκειται για ζωγραφική σπρέι τα στένσιλ είναι η ασφάλεια των χρωμάτων με ψεκασμό. Έτσι, φοράτε προστατευτικά γυαλιά και μάσκα. Λαστιχένια γάντια θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται, να φορούν παλιά ρούχα που θα πάρετε βάφονται ενώ σπρέι βαφής. Λήψη παλιά φύλλα από χαρτόνι, και την πρακτική σε αυτό, πριν να προσπαθήσετε οποιαδήποτε βαφή με ψεκασμό στην επιθυμητή επιφάνεια. Πάνω στο χαρτόνι, κρατήστε τα στένσιλ όσο και σταθερά μπορείτε με το ελεύθερο χέρι σας. Στη συνέχεια, από την άλλη πλευρά να το αερόλυμα μπορεί, ανακινήστε καλά μέχρι να ακούσετε το μπιζέλι ή μπάλα μέσα στο κουτί. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το δυνατόν κάθετη προς το χαρτόνι και σπρέι βαφής. Η κίνηση θα πρέπει να είναι ευθεία, από αριστερά προς τα δεξιά, τότε δεξιά προς τα αριστερά, στη συνέχεια αριστερά προς τα δεξιά και ούτω καθεξής μέχρι να έχουν καλύψει μέχρι την πλήρη stencil.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το αποτέλεσμα, από αργά την απογείωση το stencil. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει. Αυτή ήταν μια βαφή με ψεκασμό δίκη με το stencil, καθαρίστε τώρα το stencil και να το χρησιμοποιήσετε για την επιθυμητή επιφάνεια, χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραπάνω συμβουλές. Πάντα, να θυμάστε τα τρία πράγματα, να τινάξει το μπουκάλι καλά, να κρατάτε πάντα κάθετα προς την επιφάνεια και να ακολουθείτε πάντα τη σωστή κίνηση. Όταν δημιουργείτε λεπτομερείς στένσιλ τοιχογραφία, θα πρέπει να συνεργαστεί με τα στένσιλ σε στρώματα και να χρησιμοποιούν διάφορα σπρέι χρώματος.

Κριτικές Wax αυτοκινήτου
Συμβουλές Auto Detailing
Πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων
Vinyl σπρέι βαφής
Airless Κριτικές ψεκαστήρας Paint
Αντικατάσταση ιμάντα δυναμό
Πώς να Fix διαρροής πετρελαίου
Πώς να αντικαταστήσει ένα δυναμό
Βήματα για την Πώς να Paint a Car
Dead μπαταρίας αυτοκινήτου
Bad συμπτώματα Δυναμό

Leave a Reply