Ψεκάστε χρώματα βαφής

Αν ψάχνετε για μια εύκολη μέθοδο για τη ζωγραφική οποιοδήποτε αντικείμενο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε τα χέρια σας σε ένα σπρέι βαφής. Ενώ η ζωγραφική με το πινέλο μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι μια χρονοβόρα έργο ζωγραφικής, το έργο σας θα ξεπεράσει πολύ νωρίτερα, εάν χρησιμοποιείτε ένα σπρέι βαφής. Περιττό να πούμε ότι, με τη χρήση αυτών των χρωμάτων κάνει ζωγραφική μια ευχάριστη εργασία. Εάν χρησιμοποιείτε μια βούρτσα για ζωγραφική επιφάνεια, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Μερικές από λάθος κινήσεις που θα κάνει το αντικείμενο ή οποιαδήποτε επιφάνεια είστε ζωγραφική δούμε προχειρότητα. Είτε επιθυμείτε να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο ή ένα κομμάτι των επίπλων, βαφές χρήση αυτής της σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ζωγραφίσει οποιοδήποτε αντικείμενο σε ένα πιο εύκολο τρόπο. Αυτά τα χρώματα είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία χρωμάτων και τελειώματα. Με τα χρόνια, οι κατασκευαστές έχουν καταλήξει σε ελκυστικά χρώματα φινίρισμα και σπρέι βαφής. Τώρα που πλένονται χρώματα είναι άμεσα διαθέσιμα, αυτά χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε έργα βελτίωσης σπίτι.

Εφαρμόζοντας Aerosol Paint

Ένα από τα πιο κοινός τύπος του εξοπλισμού κονσέρβες αεροζόλ για βάψιμο. Κονσέρβες χρώματα είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά. Αυτά είναι συσκευασμένα σε επικασσιτερωμένο αλουμίνιο ή δοχεία χάλυβα. Αυτά περιέχουν ένα προωθητικό, διαλύτη και χρωστική. Ο πεπιεσμένος περιέκτης περιέχει μία βαλβίδα η οποία ελέγχει τον τρόπο το χρώμα διανέμεται. Μόλις το κουμπί στην κορυφή είναι πατημένο, το μοναχικό χρώμα παίρνει κυκλοφορήσει. Πιστόλια ψεκασμού αέρα, χωρίς αέρα πιστόλια ψεκασμού και άλλους τύπους εξοπλισμού ζωγραφική είναι διαθέσιμα στην αγορά. Αν και βαφές ψεκασμού ειδικότητας είναι διαθέσιμα για ζωγραφική διαφορετικούς τύπους επιφανειών, η διαθεσιμότητα των αεροζόλ χρωμάτων έχει δημιουργήσει μια μορφή τέχνης. Graffiti καλλιτέχνες χρησιμοποιούν συχνά τέτοιες βαφές.

Τελειώματα Paint αεροζόλ και χρώματα

Δεδομένου ότι αυτά τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για την τέχνη και τα έργα αναψυχής, οι κατασκευαστές έχουν καταλήξει σε μια ποικιλία χρωμάτων. Αυτές οι βαφές είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία αποχρώσεων και τελειώματα. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα χρώμα χρώμιο στο αυτοκίνητο σας ώστε να είναι τόσο καλή όσο και νέα. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικά χρώματα για αυτοκίνητα ζωγραφική, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σπρέι χρωμάτων σε διάφορους τύπους υφασμάτων. Σίγουρα, είναι ένα διασκεδαστικό έργο ζωγραφικής. Αυτές οι βαφές μπορούν να εφαρμοστούν σε ξύλο, ακάλυπτοι κεραμικό, μέταλλο και πλαστικό. Μερικές φορές χρώμα δεν προσκολλάται σωστά σε λείες επιφάνειες όπως πλαστικό. Λοιπόν, αν είστε αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά σχεδιασμένα χρώματα για πλαστικές επιφάνειες.

Για σφυρήλατου έπιπλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σκουριά-προληπτική χρώμα. Δεν είναι μόνο τα χρώματα όπως θα παρέχουν ένα εκθαμβωτικό φινίρισμα, αυτές θα αποτρέψει τα έπιπλα από την οξείδωση. Μάρκες όπως Μοντάνα, Υψηλή αποτελεσματικότητα χωρίς, Krylon και Belton Molotow προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων. Όταν πρόκειται για τα χρώματα και φινιρίσματα, έχετε ατελείωτες επιλογές για να διαλέξετε. Δεδομένου ότι οι κατασκευαστές χρωμάτων κατανοήσουν τις ανάγκες των καλλιτεχνών γκράφιτι, έχουν καταλήξει σε ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων. Χρυσό, ασήμι, μπορντό, μοβ, πράσινο, κίτρινο, λιλά, ροζ, καφέ και διάφορα όμορφα χρώματα είναι διαθέσιμα. Αεροζόλ χρώματα μπορούν επίσης να παρέχουν κατ ‘αποκοπή ή κατασκευασμένα τέρματα. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για faux ζωγραφική.

Αν σας αρέσει να επιδοθούν σε DIY έργα βελτίωσης σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπρέι χρωμάτων για να δοθεί μια νέα ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Έτσι, να πάρει τα χέρια σας σε μια κονσέρβα σπρέι βαφής και να τελειώσει τα έργα ζωγραφικής σας μέσα σε λίγα λεπτά!

Πώς να Αντικατάσταση φρένων Στροφεία
Αυτόματη προβλήματα μετάδοσης
Αυτόματη Dye Carpet
Μπαταρία αυτοκινήτου
Καθαρισμός διάβρωση μπαταρίας
Μπαταρία ανακατασκευής
Αντικατάσταση πίσω τακάκια
Φτηνές αυτοκίνητα μυών
Νέα αυτοκίνητα για το 2012
Αυτοκίνητα Αυτό Θέση 7
Αυτοκίνητο ρυμούλκησης

Leave a Reply