Ψεκαστήρες Paint: Ζωγραφική Spray και εξοπλισμός Περίπτερα

Ψεκάστε ζωγραφική είναι μια διαδικασία στην οποία μια συσκευή (α ψεκαστήρα βαφής) ψεκασμούς μία επικάλυψη της βαφής μέσω του αέρα πάνω στην επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι βαφής οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη βαφή με ψεκασμό. Αυτές είναι επίσης αναφέρονται ως πιστόλια ψεκασμού και εφαρμοστές ψεκασμού.

Ενώ η χρήση ψεκασμό, είναι σημαντικό ότι το πρόσωπο που φοράτε γάντια, γυαλιά, ακόμα και κατά προτίμηση μια μάσκα προσώπου για την αποφυγή εισπνοής των αναθυμιάσεων που προκύπτουν.

Πώς Ψεκαστήρες Paint λειτουργεί;

Βαφής πιστόλια ψεκασμού ή άμεση χρήση μια διαδικασία που ονομάζεται «Atomization» να ψεκάζετε το χρώμα σε διαφορετικές επιφάνειες. Το πιστόλι ψεκασμού κατευθύνει το χρώμα επάνω στην επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί. Η βαφή αυτή σχηματίζεται χρησιμοποιώντας ένα περιστροφικό ψεκαστήρα ή ένα υπερηχητικό ψεκαστήρα ή με την ώθηση του χρώματος μέσω ακροφυσίων ψεκασμού βαφής χρησιμοποιώντας πίεση.

Ο βασικός εξοπλισμός ψεκασμού βαφής περιλαμβάνουν ένα πιστόλι βαφής με ψεκασμό, ένα δοχείο υπό πίεση της βαφής, ένα σύστημα πεπιεσμένου αέρα και εύκαμπτοι σωλήνες που συνδέουν όλα αυτά μεταξύ τους. Το δοχείο του χρώματος είναι υπό πίεση και η βαφή ρέει από την εν λόγω περιέκτη στο πιστολέτο ψεκασμού μέσω των σωλήνων. Η πίεση στο δοχείο του χρώματος είναι υπεύθυνο για την κίνηση αυτή. Κονιορτοποιημένων αέρας τροφοδοτείται στο άκρο του πιστολιού ψεκασμού βαφής. Αυτός ο αέρας διασπά το χρώμα σε μικρά σωματίδια και τον ωθεί έξω από το πιστόλι ψεκασμού βαφής στην επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί.

Τύποι σπρέι βαφής

Υπάρχουν μια ποικιλία τύπων βαφής ψεκασμού που διατίθενται στην αγορά. Αυτοί είναι:
Κονσέρβα ή αεροζόλ σπρέι βαφής: Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο είδος της βαφής ψεκασμού που είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά. Αυτή αποτελείται από ένα μέταλλο αερολύματος η οποία είναι υψηλή πίεση και περιέχει το χρώμα. Η βαφή γίνεται ατομοποιείται και ωθείται έξω από μία βαλβίδα που λειτουργεί με πίεση με το δάχτυλο. Η πιο συχνά χρήση αυτού του είδους του εξοπλισμού σπρέι βαφής φαίνεται στη ζωγραφική του γκράφιτι στους τοίχους.
Airbrush Spray Paint: Σε αυτό το είδος ενός πιστολιού ψεκασμού, ο πεπιεσμένος αέρας συνδυάζεται με το χρώμα το οποίο στη συνέχεια κατευθύνεται προς την περιοχή ή την επιφάνεια που βάφεται.
Υψηλή Όγκος Χαμηλή Πίεση Εξοπλισμός βαφής ψεκασμού: Αυτό είναι παρόμοιο με τον εξοπλισμό αερογράφο, αλλά στην περίπτωση αυτή η πίεση επί του χρώματος είναι συγκριτικά χαμηλή. Ετσι, το πιστόλι ψεκασμού χρειάζεται μικρότερη πίεση, η οποία οδηγεί σε υψηλότερο όγκο χρώματος που εφαρμόζεται στην επιφάνεια. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι λιγότερη ποσότητα της βαφής παίρνει ψεκάζονται στον αέρα γύρω από την επιφάνεια που βάφεται.
Χαμηλή Όγκος Χαμηλή Paint εξοπλισμό υπό πίεση ψεκασμού: Αυτό είναι πάλι μια προσπάθεια να βελτιώσει την προηγούμενη τύπο του εξοπλισμού σπρέι βαφής. Το πιστόλι ψεκασμού χρειάζεται λιγότερη πίεση και παρέχει επίσης λιγότερο όγκο του χρώματος πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να βάψετε. Ετσι, υπάρχει ένα διπλό πλεονέκτημα μικρότερης όγκων βαφής που χρησιμοποιούνται και λιγότερη βαφή που ψεκάζεται μέσα στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα.

Ζωγραφική Spray Περίπτερα

Χρώματα θαλάμων ψεκασμού είναι περίβολοι που χρησιμοποιούνται για να περιέχουν τη διαδικασία της βαφής με ψεκασμό. Κανονικά, όταν οι ψεκασμού χρώματος λειτουργίες διεξάγονται μια μεγάλη ποσότητα χρώματος παίρνει ψεκάζονται στον αέρα, καθώς και. Αυτό το χρώμα θα μπορούσε να έρθει σε επαφή με άλλες επιφάνειες που μπορεί να μην χρειάζεται βάψιμο. Αυτός είναι ο λόγος καμπίνες ψεκασμού βαφής βρει τις χρήσεις και τις εφαρμογές τους σε πολλές βιομηχανικές ρυθμίσεις.

Ένα τυπικό περίπτερο ζωγραφική σπρέι περιέχει τον εξοπλισμό βαφής με ψεκασμό, η επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί και το πρόσωπο ή ο φορέας που θα κάνει τη ζωγραφική ψεκασμού. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι το χρώμα ψεκασμού θάλαμοι έχουν ένα πολύ καλό αερισμό και σύστημα ανάκτησης αέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή η πίεση του αέρα στο θάλαμο θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα της εργασίας βαφής με ψεκασμό, ενώ ο εξαερισμός θα μειώσει φωτιά και κινδύνους για την υγεία. Η επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί διατηρείται σε ανοιχτό δάπεδο πλέγματος, η οποία εξασφαλίζει ότι η περίσσεια βαφή από την επιφάνεια στάζει και ανακυκλώνεται.

These καμπίνες ψεκασμού βαφής έρχονται σε μια ποικιλία μεγεθών ανάλογα με την εφαρμογή τους – ιδιαίτερα το μέγεθος του επιφάνεια που βάφεται.

Βαφή με ψεκασμό έχει βρεθεί είναι εφαρμογές σε πολλά μέρη. Εκτός από τον τοίχο γκράφιτι, πολλές βιομηχανίες έχουν βρει χρήσεις για αυτήν την τεχνική.

Κόστος συντήρησης αυτοκινήτων
Οδηγός για να αντικαταστήσει ένα δυναμό αυτοκινήτου
Πώς να reupholster Καθίσματα Αυτοκινήτου
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας MP3
Πώς να χτίσει Προσαρμοσμένη ηχεία αυτοκινήτου
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player
Γρηγορότερο αυτοκίνητο Κάτω από 30K
Κόστος Τακάκια
Διαφορά μεταξύ Ηλιοροφή και ηλιοροφή
Car Wax Remover
Ζωγραφική Vinyl για Εσωτερικό Αυτοκινήτου

Leave a Reply