Όταν ήταν το πρώτο αυτοκίνητο Επινοηθείσα

Marshall McLuhan είπε κάποτε ότι, το αυτοκίνητο έχει γίνει το καβούκι, το προστατευτικό και επιθετικό κέλυφος, των αστικών και περιαστικών άνθρωπος. Αλλά πόσο καιρό πήρε για τα αυτοκίνητα για να γίνει ένα τέτοιο αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας; Όταν ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που εφευρέθηκε και πότε άρχισαν μοιάζει με τα αυτοκίνητα που είμαστε τόσο εξοικειωμένοι με το σήμερα; Η αλήθεια του θέματος είναι ότι δεν μπορείτε να πιστώσουμε ένα μόνο πρόσωπο με την εφεύρεση του αυτοκινήτου. Χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις αιώνες της συνεχούς καινοτομίας σε όλο τον κόσμο για να παραδώσει τα αυτοκίνητα που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς. Οι εκτιμήσεις μας λένε ότι πήρε σχεδόν ένα εκατομμύριο διπλώματα ευρεσιτεχνίας για να καταλήξει σε αυτό που αποκαλούμε ένα αυτοκίνητο. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πω για όλες τις πρωτιές που μας έδωσε την ευρεία επιλογή που έχουμε σήμερα. Από τις απαντήσεις σχετικά με το πότε έγινε η πρώτη αερίου που κινούνται αυτοκίνητο εφευρέθηκε για το πότε έγινε το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο εφευρέθηκε, το άρθρο αυτό δίνει απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες.

Εφεύρεση Αυτοκίνητα

Ήταν το έτος 1672 ότι το πρώτο αυτοκίνητο εφευρέθηκε. Ferdinand Verbiest, ένας Φλαμανδός Ιησουίτης ιεραπόστολος ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κίνα και να πειραματίζεται με την ιδέα της ατμοκίνητα αυτοκίνητα επιτυχώς κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα όχημα που τροφοδοτείται με ατμό, αλλά τη δημιουργία του ήταν μια έκδοση παιχνίδι που χάρισε στον αυτοκράτορα της Κίνας. Έτσι, όπως και πολλές άλλες εφευρέσεις, ακόμα και εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο μπορεί να επισημανθεί πίσω στην Κίνα. Το πρώτο όχημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ανθρώπων δεν ήρθε μέχρι το 1769, όταν Nicolas-Joseph Cugnot, ένας Γάλλος μηχανικός εφευρέθηκε το πρώτο αυτοκινούμενο αυτοκίνητο δρόμου για το γαλλικό στρατό. Έκανε χρήση της ατμομηχανής για το όχημά του και το όχημα έπρεπε να σταματήσει κάθε δεκαπέντε λεπτά ή έτσι να δημιουργήσει δύναμη του ατμού, έτσι ώστε θα μπορούσε να λειτουργήσει και πάλι.

Cugnot συνέχισε να πειραματιστείτε με την εφεύρεση του αυτοκινήτου. Αργότερα πειράματά του όμως δεν τελειώνουν πολύ καλά και έχει επίσης στο ενεργητικό του το πρώτο τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε. Οι περισσότεροι ιστορικοί και οι εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι η εφεύρεση του Cugnot το 1769 αξίζει τα εύσημα κατά τα τελευταία αυτοκίνητα που κινούνται με φυσικό αέριο για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου αυτοκινήτου ποτέ. Μια άλλη κοινή ερώτηση trivia είναι φανατικοί σχετικά με την εισαγωγή των αυτοκινήτων στην Αμερική. Το 1789, Oliver Evans κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ατμοκίνητο όχημα του δρόμου ως το πρώτο αυτοκίνητο που έγινε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η επόμενη μεγάλη εφεύρεση στον κόσμο αυτοκίνητα ήταν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το έτος 1881. Gustave Trove ήταν ο άνθρωπος που εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο που έτρεξε για την ηλεκτρική ενέργεια, αλλά λόγω της υψηλής κατασκευής και το κόστος συντήρησης, αυτά τα αυτοκίνητα δεν κάνουν πολύ καλά. Το 1885, ο Karl Benz, ο ιδρυτής της Mercedes Benz, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφεύρεση του, η οποία ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που θα τροφοδοτείται από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Πολλοί πιστοί πιστεύουν ότι η σωστή απάντηση σε ερώτηση σχετικά με το έτος κατά το οποίο το πρώτο αυτοκίνητο που επινοήθηκε θα πρέπει να αναφέρεται το έτος της εφεύρεσης Karl Benz, αφού άνοιξε το δρόμο για τα αυτοκίνητα, όπως εμείς τους αναγνωρίζουμε. Εφεύρεση του Karl Benz αν και ήταν ένα τρίτροχο αυτοκίνητο και το 1889, η Daimler και Maybach εισήγαγε τον κόσμο για την πρώτη ποτέ τέσσερις τροχούς αυτοκινήτων.

Σύντομα πολλές άλλες καινοτομίες που εμφανίστηκαν και η ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι γεμάτη με πολλές τεχνολογικές προόδους ότι για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα φαινόταν φανταστικό. Η εφεύρεση του αυτοκινήτου βιο ντίζελ από το 1933 Rudolf Diesel και η εφεύρεση του ηλιακού αυτοκινήτου από τον William Cobb το 1955 είναι μερικά μόνο από τα πολλά παραδείγματα. Ήταν η προσπάθεια του πολλά άτομα για πολλά χρόνια που οδήγησαν στην παραγωγή του αυτοκινήτου που είναι απαραίτητη για τον κόσμο σήμερα.

Κόστος Δυναμό
Πώς να ανοίξετε ένα Κατεψυγμένα πόρτα του αυτοκινήτου
Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική
Πώς να επισκευάσει ένα κάθισμα αυτοκινήτου δέρμα
Vinyl σπρέι βαφής
Φορτιστής μπαταρίας Trickle
Τα συμπτώματα μιας Bad Starter
Squeaky Φρένα
Πώς να καθαρίσει και να διατηρήσει ένα DVD Player
Audio Books
Επισκευή Αυτοκινήτων ηλεκτρικού παραθύρου

Leave a Reply