ABS Φρένα Αντιμετώπιση προβλημάτων

Λοιπόν, η σημασία ενός αντι σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων προκαλεί, όταν ο οδηγός έχει να διαπραγματευτεί ολισθηρό οδόστρωμα ή οποιοδήποτε είδος της υγρές επιφάνειες. Αυτές είναι οι φορές όπου ένα σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, όπως ένα αντι κλειδαριά έρχεται αρκετά βολικό και αποδεικνύεται ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό, διότι βοηθά στη διατήρηση της κατάλληλης τον έλεγχο της διεύθυνσης του οχήματος σε τέτοιες καταστάσεις. Αν τα συστήματα αυτά δεν υπάρχουν, υπάρχει η δυνατότητα για τους τροχούς του οχήματός σας για να κλειδώσετε-up απότομα, με αποτέλεσμα την απώλεια του ελέγχου του οχήματος. Αυτά είναι τα μηχανικά συστήματα, έτσι υπάρχουν πιθανότητες να αντιμετωπίσουν αποτυχίες πολύ συχνά. Έτσι, αν ακριβή αντιμετώπιση προβλημάτων πραγματοποιείται πεδών αυτών θα εξασφαλίσει την ασφάλειά σας σε τέτοιες καταστάσεις. Ρίξτε μια ματιά σε περαιτέρω αυτό το άρθρο και μάθετε τι ακριβώς μιλάω.

Δεν είναι πάντα η μηχανή του αυτοκινήτου, ή άλλων ηλεκτρονικών συσκευών που χρειάζεται τακτική check up. Σύστημα πέδησης ή το ABS είναι συχνά παραβλέπεται από πολλούς ανθρώπους. Έτσι, σε περίπτωση που το όχημά σας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αποτυχία του ABS φρένα, για τον καθορισμό αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να είναι μια καλή σκέψη, έτσι δεν είναι; Διάγνωση του προβλήματος ακούγεται πρωταρχική επιλογή. Έτσι προχωρήστε ελέγχει ολόκληρο το όχημα χρησιμοποιώντας μερικές από τις συμβουλές these «είναι δυνατόν τα προβλήματα και την επίλυση του προβλήματος ως προς το γιατί δεν τα φρένα ABS λειτουργεί καθόλου.

Πιθανά προβλήματα και συμπτώματα

Αυτά είναι μερικά από τα κοινά προβλήματα με τα φρένα ABS, εκ των οποίων η εμφάνιση ενός ή περισσοτέρων είναι ότι οι αιτίες.

Λείανση των φρένων
Βαριά πεντάλ του φρένου
Squeaky φρένα
Αυτοκίνητο σταματά μετά από λίγο
Τραγάνισμα των φρένων
Χαλαρά πεντάλ rake πηγαίνει δεξιά στο πάτωμα

Η βασική λειτουργία του αντι lock σύστημα πέδησης είναι να εποπτεύουν την ταχύτητα των τροχών και την απελευθέρωση πίεση πέδησης σε κάθε τροχό του, εφόσον κρίνει ότι ο τροχός είναι για να κλειδώσετε-up. Τα κοινά στοιχεία που συνιστούν την παρούσα περίπλοκο σύστημα είναι, αισθητήρες ταχύτητας των τροχών, ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες και ένα εντελώς, πλήρως λειτουργικό στο σύστημα του υπολογιστή του σκάφους. Ως εκ τούτου, πραγματικά να πάει εμπρός και να διεξαγάγει μια ολόκληρη δοκιμή φρένων ABS επισκευής δεν είναι πολύ δουλειά δεν απευθύνονται σε ειδικούς. Αν είστε ένας ανεκπαίδευτος ψυχή προβλήματα σε αυτοκίνητο, είναι καλύτερο να εργάζεστε προβλήματά σας με ένα επαγγελματικό. Αντίθετα, είναι ακίνδυνο να ξεφυλλίσει μερικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως αυτά που συζητήθηκαν εδώ. Δεν είναι όπως θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με την εργασία επισκευής αμέσως, θα σας;!

Αντιμετώπιση προβλημάτων του ABS Φρένα

Εδώ είναι ένα στα γρήγορα με αυτό το θέμα? Θα χρειαστεί να ανακτήσετε τους κωδικούς κόπο σύστημα ABS του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο σάρωσης. Κάθε αισθητήρας τροχού έχει ένα συγκεκριμένο κωδικό. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα πληροφοριών κώδικα και στη συνέχεια να προχωρήσει με τις διαγνώσεις των φρένων ABS σας.

Δοκιμάστε τους αισθητήρες ταχύτητας τροχού
Σύστημα πέδησης ABS λειτουργεί κυρίως σε συστήματα αισθητήρων τροχός του οποίου η δουλειά είναι να δείξει τη μονάδα ότι ο τροχός επιβραδύνει και μπορεί ενδεχομένως να ολισθήσει σε βρεγμένο και ολισθηρό οδόστρωμα. Σε αυτή τη διαδικασία, τα φρένα αυτοκινήτων θα θέσει μαλακό και Λαμπερή. Έτσι, ο έλεγχος του αισθητήρα για την κανονική συνέχεια και η ίση τιμές αντίστασης είναι η πρώτη προτεραιότητα. Αν δεν μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε, η όλη αισθητήρας είναι ελαττωματικός.

Επανεκκινήστε το σύστημα ABS
Όπως κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή, σύστημα ABS σας χρειάζεται μια επανεκκίνηση πάρα πολύ! Υπάρχουν πιθανότητες ότι τα προειδοποιητικά φώτα ταμπλό παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, γυρίστε το αυτοκίνητο, περιμένετε για λίγο και ενεργοποιήστε ξανά την ανάφλεξη. Αυτό δείχνει το σύστημα ABS για επανεκκίνηση. Αν τα φώτα παραμένουν σε σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη μονάδα. Και αν τα φώτα σβήσουν, είχατε μια κακή ανάγνωση. Μια άλλη δυνατότητα μπορεί να είναι βρωμιά κολλήσει στο εσωτερικό του συστήματος του υπολογιστή για πολύ, με αποτέλεσμα τη συνολική δυσλειτουργία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει όλη τη βρωμιά χρησιμοποιώντας ένα καθαρότερο.

Ελέγξτε τα Στροφεία ABS και Τακάκια
Αν δεν έχουν τα τακάκια των φρένων του αυτοκινήτου σας έχουν αντικατασταθεί για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, αλλά είναι φυσικό ότι τα τακάκια των φρένων θα φθαρεί με αποτέλεσμα μέταλλο με μέταλλο γρατζουνιές δημιουργώντας κακή θόρυβο κάθε φορά που φρένων. Αυτό είναι στην πραγματικότητα οι ρότορες εκδορά στο δίσκο του φρένου μέταλλο. Αυτή η δράση χαλά τις φτερωτές τρομερά σε μεγάλο βαθμό.

Ηλεκτρική Προβλήματα
Ηλεκτρικά καλώδια, μπαταρία ορισμένες συνδέσεις, εξαρτήματα ασφαλειοθήκη, κλπ, φυσικά και υπάρχει σε ένα όχημα. Ελέγξτε για όλα αυτά τα σημαντικά ζητήματα ηλεκτρικές πριν άλματα σε συμπεράσματα. Εάν μπορείτε να κρατήσετε ελεγκτές για τον έλεγχο των συνθηκών εργασίας των καλωδίων, το κάνουμε. Ίσως, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με χαμηλή φόρτιση της μπαταρίας, ή ακατάλληλη γείωση, διάβρωση σύρματος, κλπ. Οποιαδήποτε από αυτά τα προβλήματα πράγματι προκαλεί σφάλμα στο σύστημα ABS.

Ελέγξτε την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα Συνέλευση
Ένα αμφίδρομο σύστημα ελέγχου των σωληνοειδών βαλβίδων σε ένα σύστημα ABS βοηθά στη δοκιμή το συγκρότημα βαλβίδας με ακρίβεια. Ότι ο εξοπλισμός είναι λίγο στη θάλασσα με τους όρους των τιμών, αλλά σε περίπτωση που μπορείτε να πάρετε ένα, να εκτελέσετε μια δοκιμή με την επιλογή Ειδικών Ελέγχων Λειτουργίες και στη συνέχεια μεταφέρετε. Αυτό θα ενεργοποιήσει όλες τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες και θα εκτελέσετε μια αυτο-δοκιμή με την υποστήριξη του επί του σκάφους υπολογιστή.

Αν οποιαδήποτε στιγμή έχετε περαιτέρω αντιμετωπίσει κάθε είδους δυσλειτουργίες του συστήματος ABS, φυσικά, πρώτα μπορείτε πάντα να αναφέρονται σε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Αλλά αν εξακολουθούν να κατέχουν αμφιβολίες για την εξέλιξη σχετικά με τα προβλήματα φρένων ABS αυτοκίνητο, θα είναι σοφό να κάνετε μια στάση πάνω σε ένα πρατήριο καυσίμων για περαιτέρω βοήθεια.

Φθηνότερη New Car
Πώς να καθορίσει αυτοκινήτου Rust
Καλύτερη Sedan for the Money
Wax αυτοκινήτου για Black Αυτοκίνητα
Dead μπαταρίας αυτοκινήτου
Αποκατάσταση προβολέων φακού
Ψεκαστήρες Paint: Ζωγραφική Spray και εξοπλισμός Περίπτερα
Σκιάδιο αντικατάσταση
Όταν ήταν το πρώτο αυτοκίνητο Επινοηθείσα
Αυτοκίνητο Προσδόκιμο ζωής μπαταρίας
Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου

Leave a Reply