Airbrushing Συμβουλές και Τεχνικές

Airbrushing μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ζωγραφίσει τίποτα συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών, τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά, οι τοίχοι, τα είδη ένδυσης και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ποιο χρώμα θα είναι κατάλληλη για μια ειδική επιφάνεια. Ακουαρέλλες, γκουάς, ακρυλικά, λαδομπογιές και χρώματα σημάδι είναι μερικά από τα χρώματα που χρησιμοποιούνται συνήθως για airbrushing.

Τι είναι Airbrush

Με απλά λόγια, ένα airbrush είναι ένα ψεκαστήρα σχεδιασμένο ώστε να ψεκάζει το χρώμα σε διάφορα μοτίβα που κυμαίνεται από μία λεπτή γραμμή σε μια ευρεία ζώνη ή ένα λεπτό στρώμα του χρώματος σε μία παχιά στρώση. Υπάρχουν βασικά δύο τύποι airbrushes, εσωτερική και εξωτερική μείγμα μείγμα. Στον τομέα των εξωτερικών μείγμα αερογράφο, τον αέρα και το χρώμα αναμιγνύονται έξω από το σώμα του airbrush, ενώ στο εσωτερικό μείγμα αερογράφο, τον αέρα και το χρώμα είναι εσωτερικά αναμειγνύονται. Αυτοί οι δύο τύποι διαιρεθεί περαιτέρω ως μονά και διπλά airbrushes δράση. Ενιαία αερογράφους δράσης είναι εκείνα όπου η ροή του αέρα μπορεί να ελέγχεται από τον χρήστη με τη βοήθεια μίας σκανδάλης, ενώ σε διπλής δράσης αερογράφους ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τόσο τη ροή αέρα και βαφής. Έτσι, οι τύποι του airbrushes μπορούν να αναφέρονται ως κατωτέρω:
Ενιαία Εσωτερική Δράση Airbrush
Διπλή δράση Εσωτερική Airbrush
Ενιαία δράση Εξωτερικές Airbrush
Double Action Airbrush Εξωτερικό

Τεχνικές Airbrushing

Airbrushing είναι μια ικανότητα που χρειάζεται χρόνο για να αναπτύξουν και να βελτιώνεται με την εξάσκηση. Εάν γίνει σωστός χειρισμός airbrushing μπορεί να δώσει ρεαλιστικά εφέ. Μετά είναι τα βασικά βήματα του αερογράφου για αρχάριους.

Εξοικειωθείτε με το Airbrush
Κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά την επιλογή ενός αερογράφο. Η έρευνα, συμβουλεύεται εμπειρογνώμονες και μόνο στη συνέχεια αγοράζουν το airbrush που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, μετά από να πάρει το airbrush της επιλογής σας, εξοικείωση με τα στοιχεία της αερογράφο. Πολλοί από τους κατασκευαστές airbrush παρέχουν ένα διάγραμμα που χαρακτηρίζει όλα τα μέρη του αερογράφο. Κατανόηση κάθε μέρος, τη λειτουργία του και το πώς κάθε μέρος ταιριάζει σε ολόκληρο το συγκρότημα. Για τους αρχάριους, μια ενιαία δράση εξωτερικό βούρτσα μείγμα είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Αεροσυμπιεστής
Αυτό είναι το πιο σημαντικό συστατικό που θα παράσχει την απαιτούμενη ποσότητα αέρα για airbrushing. Ο τύπος του συμπιεστή εξαρτάται από τον τόπο όπου θα κάνετε airbrushing, συμπιεστές, επειδή μπορεί να είναι θορυβώδης και αν ζείτε σε ένα διαμέρισμα, θα χρειαστεί μια σιωπηλή συμπιεστή.

Βαμμένες
Τύπος του χρώματος εξαρτάται πάντα από το πρότυπο που θέλετε να βάψετε και τη ζωγραφική επιφάνεια. Για τους αρχάριους, είναι πάντα ασφαλές να χρησιμοποιήσετε χρώματα με βάση το νερό. Επιλέξτε το χρώμα ανάλογα με την επιφάνεια που θέλετε να βάψετε.

Πρακτική
Πριν ξεκινήσετε πραγματικά ζωγραφική στην πράξη η επιφάνεια, σε κάποια ξύλινη ή πλαστική επιφάνεια. Απόσταση από το airbrush από την επιφάνεια και τη γωνία είναι οι βασικοί παράγοντες, ενώ ζωγραφική. Καλύψτε τους τοίχους και τα πατώματα να αποφευχθεί overspilling. Χρήση σταγόνα πανί ή πλαστικά φύλλα για την ίδια.

Συμβουλές για Airbrushing

Η ζωγραφική μπορεί να πάρει χάλασε λόγω της μια ακατάστατη αερογράφο. Έτσι, είναι πάντα καλύτερο να καθαρίσετε το airbrush πριν airbrushing.
Συνιστάται να φοράτε προστατευτικά γυαλιά, ενώ airbrushing, όπως το χρώμα μπορεί να έχει επιβλαβείς χημικές ουσίες.
Χρώματα και βαφές είναι επιβλαβής και μπορεί προβλήματα υγείας σε περίπτωση εισπνοής. Έτσι, η χρήση μιας βιομηχανικής διπλή μάσκα με φίλτρο, ενώ airbrushing.
Είναι απαραίτητο να αφήσετε το υπερψεκασμός πάει μακριά. Χρησιμοποιήστε μια αναπνευστήρα ή έναν θάλαμο ψεκασμού για την ίδια. Θάλαμοι ψεκασμού είναι ακριβά, έχουν φίλτρα που αντλούν όλες τις αναθυμιάσεις χρωμάτων.
Θα πρέπει να ξέρετε πώς να διαλύσει και να συγκεντρώνει το airbrush σωστά.
Εάν είστε αρχάριος, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ως βάση το νερό χρώματα και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε άλλα χρώματα.
Να φοράτε γάντια κατά τον καθαρισμό των airbrushes. Πολλοί από τους διαλύτες είναι φτιαγμένα από χημικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο δέρμα.

Airbrushing είναι διασκέδαση και υπάρχουν και tutorials που θα σας καθοδηγήσει με όλες τις τεχνικές airbrushing. Κάποιος πρέπει να μάθει πώς να χειριστεί το airbrush σωστά και στη συνέχεια να παίρνει airbrushing εύκολο με την πρακτική. Airbrushing έχει ευρεία εφαρμογή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ζωγραφίσει τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι πρακτική και τις δεξιότητες που θα αναπτύξουν τελικά.

Τα συμπτώματα μιας Bad ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες
Αυτοκίνητα Αυτό Θέση 7
Πώς να δοκιμάσει ένα Relay Switch
Αυτοκίνητο ρυμούλκησης
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Πώς να εγκαταστήσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου
Επισκευή Αυτοκινήτων
Πλαστικά Επισκευή δεξαμενής αερίου
Επισκευή χιλιομετρητή
Μπαταρία Terminal Διάβρωση

Leave a Reply