Airless βαφής και όπλα

Airless βαφής ψεκαστήρες βαφής δύναμης μέσω ενός πιστολιού ψεκασμού βαφής, ατομοποίηση έτσι το χρώμα, το οποίο στη συνέχεια βγαίνει μέσω ενός μικρού ανοίγματος, σε υψηλή πίεση, παρόμοιο με μια μάνικα κήπων συνδέονται με ένα πιστόλι ψεκασμού. Αντί από ένα συμπιεστή, η πίεση που εφαρμόζεται επί του υγρού προέρχεται από μια μονάδα αντλίας εμβόλου ή ενός οδηγούμενου από μοτέρ διαφράγματος. Ονομάζονται βαφής χωρίς αέρα, επειδή πεπιεσμένος αέρας δεν χρησιμοποιείται έτσι ώστε να παρέχει την απαιτούμενη πίεση.

Το μέγεθος του ανοίγματος της βαλβίδας και την ιπποδύναμη είναι οι δύο αριθμοί θα πρέπει να ελέγξετε έξω όταν θέλετε να προσδιορίσετε τις δυνατότητες ενός πιστόλι βαφής. Μεγαλύτερο μέγεθος αντλίες με μεγαλύτερες βαλβίδες είναι σε θέση να χειριστεί τα βαρύτερα βαφές.

Ένα ευρύ φάσμα φινιρισμάτων και επιχρίσματα μπορούν να εφαρμοστούν με βαφής χωρίς αέρα σε λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με άλλες μεθόδους εφαρμογής βαφής. Πλέον, οι ψεκαστήρες χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή της επίστρωσης του χρώματος σε οποιοδήποτε πάχος που θέλετε.

Οι Airless βαφής συνήθως δεν χρησιμοποιούνται για τις εργασίες βαφής με ψεκασμό που απαιτούν λεπτομερή εργασία, όπως τα αυτοκίνητα ή τα γραφεία. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τέτοιες εφαρμογές, επειδή αυτά τα πυροβόλα όπλα σπρέι βαφής ισχύουν πάρα πολύ χρώμα πάρα πολύ γρήγορα. Αυτά τα ψεκαστικά χρώμα είναι ιδανικά για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, όπως κτίρια ή φράκτες. Airless ψεκαστήρες είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και διαμορφώσεις? Ωστόσο, όλοι τους έχουν γενικά τους ίδιους ελέγχους και χαρακτηριστικά. Απαιτεί πολλή πίεση για να αναγκάσει ένα βαρύ υγρό όπως το χρώμα μέσα από την μικρή τρύπα στην άκρη. Πλέον, πρέπει να υπάρχει επαρκής πίεση προκειμένου να διατηρηθεί η κατάλληλη μοτίβο ψεκασμού που βγαίνει από το άκρο.

Τύποι Αντλίες Airless Paint Sprayer

Βασικά συστατικά του airless ψεκαστήρα βαφής είναι: α αντλία? Ο σωλήνας? Το όπλο? Και η άκρη. Υπάρχουν δύο τύποι των αντλιών – το έμβολο και το διάφραγμα – και οι δύο από αυτούς λειτουργούν πολύ καλά. Αν και ο τύπος διαφράγματος δεν μπορεί να αντλήσει πολύ παχύ χρώμα, το οποίο ο τύπος εμβόλου μπορεί να χειριστεί πολύ καλά. Ως εκ τούτου, ο τύπος της αντλίας έμβολο της βαφής χωρίς αέρα είναι το πιο ευέλικτο.

Ο Εμβολοφόρος αντλία: Αυτός ο τύπος περιλαμβάνει αρκετές συνιστώσες οι οποίες περιλαμβάνουν ένα έμβολο, βαλβίδες ελέγχου και συσκευασίας. Όταν το έμβολο κινείται προς τα πάνω δημιουργεί ένα κενό, έτσι ώστε η βαφή αναρροφάται μέσα σε ένα θάλαμο, γνωστή ως το ρευστό τμήμα και, στη συνέχεια, όταν το έμβολο έρχεται σπρώχνει τη βαφή σε έναν σωλήνα υψηλής πίεσης.

Μία σφραγίδα δημιουργείται από την συσκευασία έτσι ώστε να μην υπάρχει απώλεια της πίεσης κατά τη διάρκεια των εργασιών βαφής με ψεκασμό. Τα airless ψεκαστήρες χρώμα που χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες είναι εξοπλισμένα με συσκευασία που είναι αυτορυθμιζόμενη, το οποίο προλαμβάνει την πρόωρη φθορά και την απαίτηση για επισκευές.

Η ροή της βαφής από το τμήμα υγρού της αντλίας στο σωλήνα κατευθύνεται από τις βαλβίδες ελέγχου, ή η μπάλα και βάνες έδρας. Αυτό βοηθά στην πρόληψη της βαφής που αντλείται προς τα πίσω μέσω του pick-up σωλήνα.

Η αντλία διαφράγματος: Ένα έμβολο χρησιμοποιείται επίσης στον τύπο του διαφράγματος airless ψεκαστήρα βαφής, αν και με διαφορετικό τρόπο. Υδραυλικό ρευστό κινείται από το έμβολο, ώστε να κινεί το διάφραγμα, η οποία οδηγεί σε βαφή να αναρροφηθεί επάνω και μετά ωθούνται μέσω του σωλήνα και στη συνέχεια το όπλο.

Το διάφραγμα δεν έρχεται σε επαφή με οποιαδήποτε κινούμενα μέρη. Το έμβολο και η κίνηση του αποτελέσματος υδραυλικού ρευστού στο διάφραγμα κινείται επάνω και κάτω σε ένα πολύ ταχύ τρόπο. Αν και δεν συσκευασία χρησιμοποιείται σε αυτό το σχεδιασμό, ωστόσο βαλβίδες πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

Αυτή η μέθοδος εφαρμογής απαιτεί μια μάνικα υψηλής πίεσης, το οποίο έχει αξιολογηθεί σύμφωνα με μέγιστη ισχύ εξόδου της αντλίας πίεσης. Τυπικά, η πίεση λειτουργίας είναι 3000 psi. Αυτός ο σωλήνας είναι πολύ σκληρή, η οποία έχει την ικανότητα να αντέχει σε σημαντικά υψηλές ποσότητες πίεσης και είναι ανθεκτική λόξα. Καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε αυτό το σωλήνα, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό. Αντί της επισκευής είναι καλύτερα να το αντικαταστήσει.

Το πιστόλι airless βαφής

Η airless ψεκαστήρα βαφής ελέγχεται και η άκρη συγκρατείται με τη βοήθεια του πιστολιού ψεκασμού. Μοιάζει με ένα πιστόλι, επειδή έχει ένα έναυσμα και μια λαβή. Αμέσως μόλις η σκανδάλη τραβηχτεί, η βαλβίδα ανοίγει, η οποία επιτρέπει στο χρώμα να ρέει διαμέσου του άκρου πάνω στην επιφάνεια που πρόκειται να βαφεί.

Όταν επιλέγετε ένα πιστόλι, είναι σημαντικό να κοιτάξουμε για τον παράγοντα άνεση. Πιστόλια ψεκασμού είναι είτε 2 ή 4 δάχτυλο όπλα. Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν τον αριθμό των δακτύλων που απαιτούνται για να τραβήξει τη σκανδάλη.

Η επιλογή του άκρου ψεκασμού εξαρτάται από τις δυνατότητες της αντλίας, καθώς και τον τύπο της βαφής που ψεκάζεται. Η επιλογή του άκρου ψεκασμού θα έχουν επίδραση στην αποτελεσματικότητα και την απόδοση του airless ψεκαστήρα βαφής.

Αυτά είναι τα κύρια συστατικά όλων των βαφής χωρίς αέρα. Απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας θα καθορίσει τον τύπο που θα επιλέξετε να αγοράσετε. Λάβετε υπόψη σας ότι όσο παχύτερο το χρώμα, η περισσότερη δύναμη που θα απαιτήσει.

Αυτοκίνητο Σχεδιασμός Εσωτερικών
Τιμές Auto Detailing
Εκτιμήσεις Auto Επισκευή
Πώς να Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Λάδι Pan Λάστιχο
Καθαρισμός διάβρωση μπαταρίας
Εκτίμηση Paint Job
Διαφορά μεταξύ MP3 και MP4 μορφή
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ
Πώς να σπρέι βαφής
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου

Leave a Reply