Audio Books

Αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που απλά δεν θέλουν να διαβάζουν, τότε τα ακουστικά βιβλία είναι ακριβώς το σωστό πράγμα για σας. Τι θα λέγατε για curling επάνω στο κρεβάτι ακούγοντας ακουστικό βιβλίο σας; Καλά τα ακουστικά βιβλία έχουν μια επανάσταση στον τομέα της έκδοσης βιβλίων με σχεδόν κάθε κλασικό βιβλίο τώρα διαθέσιμη σε μορφή ήχου.

Ιστορία της Audio Books

Η ιδέα των ακουστικών βιβλίων ξεκίνησε το 1931 με την έλευση των Βιβλίων για τη Ενηλίκων Τυφλών Σχέδιο που στοχεύει στο να βοηθήσει τους τυφλούς ενήλικες. Η πρώτη σειρά ήχου βιβλίο εκδόθηκε το 1932. Κατά το έτος 1935 ως μέρος του λαμβάνοντας το ίδιο έργο περαιτέρω, το Κογκρέσο ενέκρινε δωρεάν αποστολές των ακουστικών βιβλίων για τυφλούς πολίτες. Η πρόοδος της τεχνολογίας και την εφεύρεση των φορητών κασετόφωνα, είχε τα ακουστικά βιβλία κερδίζουν τους – από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 βιβλιοθήκες περιλαμβάνονται και αυτά στις συλλογές τους, κυρίως σε δίσκους βινυλίου, αλλά και στις κασέτες. Παρά το γεγονός ότι τα προηγούμενα βιβλία ήχου αποτελείται από εκπαιδευτικά ηχογραφήσεις σύντομα οι συλλογές βιβλίων ήχου είχε αυτοβοήθειας ταινίες και τη λογοτεχνία, καθώς και. Το 1970 μια εταιρεία που ονομάζεται Βιβλία για Tape Corporation ξεκίνησε ενοικίασης σχέδια για τη διανομή των ακουστικών βιβλίων.

Μέχρι το έτος 1992 η Εθνική Υπηρεσία Βιβλιοθήκης για Τυφλούς και σωματικά ανάπηροι δίκτυο είχε κυκλοφορήσει εκατομμύρια των ακουστικών βιβλίων σε περισσότερα από 700.000 άτομα με ειδικές ανάγκες ακροατές. Σήμερα, με το πλεονέκτημα των ψηφιακών δίσκων και την αυξανόμενη επιρροή του Διαδικτύου, ακουστικά βιβλία έχουν γίνει μια πολύ εύκολη πηγή των πληροφοριών, καθώς και την ψυχαγωγία που μπορεί να μοιραστεί μέσω του Διαδικτύου με τη λήψη ή ακόμα και peer-to-peer. Μια άλλη τάση που πλησιάζει είναι ότι τα χαρτόδετα βιβλία που πωλούνται με ένα αντίγραφο του CD ήχου βιβλίο, το οποίο έχει αυξήσει τη δημοτικότητα αυτών των ακουστικών βιβλίων. Σήμερα, αυτά τα βιβλία που πωλούνται είτε σε ψηφιακούς δίσκους, κασέτες ή ακόμα και ψηφιακές μορφές όπως MP3 και WMA.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Audio Books

Ένα ακουστικό βιβλίο παρέχει στο κοινό την ευκολία του να αποκτήσει τις πληροφορίες χωρίς να το διαβάσει. Επίσης επανάληψη ένα συγκεκριμένο μέρος που δεν ήταν κατανοητό είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που έχει μεγάλη σημασία σε ακουστικά βιβλία. Τα βιβλία αυτά επιτρέπουν στους ακροατές να ακούσουν σε επιλεγμένα τμήματα του βιβλίου, ακόμη και επαναλάβετε τα τμήματα για την καλύτερη κατανόηση. Οι άνθρωποι που ακούσετε ηχητικά βιβλία διαβάζοντας στο πραγματικό βιβλίο μπορεί να μάθει τα λόγια ότι δεν μπορεί να κατανοήσει, ενώ μόνο διαβάζοντας το βιβλίο.

Τα ακουστικά βιβλία είναι μια πηγή μεγάλης βοήθειας κατά τη λήψη σημειώσεων, καθώς και από τότε μπορείτε να διακόψετε και να παίξει ακόμη και τον έλεγχο της ταχύτητας της ανάγνωσης για να σας βοηθήσει να καταλάβω το νόημα και να λάβει επαρκή σημειώσεις. Ένα παράθυρο ή μια συνομιλία σε ένα βιβλίο μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή στο φορμά ήχου λόγω των διαμορφώσεων φωνή και άλλα φωνητικά συνθήματα. Ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημα και μόνο από τα ακουστικά βιβλία είναι ότι χαλάσουμε τη διασκέδαση της καλής ντεμοντέ συνήθεια της ανάγνωσης βιβλίων πραγματική. Τα ακουστικά βιβλία δεν ενθαρρύνουν τα παιδιά να διαβάζουν, αλλά αντ ‘αυτού παρέχει μια εύκολη επιλογή για την ανάγνωση, η οποία είναι κακή αφού η ανάγνωση είναι μια συνήθεια που μπορεί να είναι πολύ εμπλουτισμό αν εντυπώθηκαν σε νεαρή ηλικία.

Δημοφιλή Audio Books

Αν αναρωτιέστε για όλα τα δημοφιλή βιβλία που έχουν μετατραπεί σε μορφή ήχου, εδώ είναι μια λίστα με το τι κρατάει τα παιδιά και τους ενήλικες γαντζώθηκε.

Παιδική Λογοτεχνία: Οι μύθοι του Αισώπου, Little Women, Το Βιβλίο της Ζούγκλας, Heidi, Peter Pan, White Fang, Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ, Οι περιπέτειες του Huckleberry Finn.

Κλασικά: Tale of Two Cities, A Christmas Carol, To Kill a Mocking Bird, την Υπερηφάνεια και Προκατάληψη, Atlas Shrugged, The Hobbit, Moby Dick, Rebecca, Frankenstein, Ο Κόμης του Μόντε Κρίστο, Πόλεμος και Ειρήνη, Άννα Καρένινα.

Ποίηση και Δράμα: Άμλετ, Ιούλιος Καίσαρας, Οθέλλος, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Μάκβεθ, A View from the Bridge, ποιήματα της Έμιλυ Ντίκινσον.

Εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν εκατομμύρια των ακουστικών βιβλίων κυμαίνονται από βιογραφίες και αυτοβιογραφίες για την υγεία, χιούμορ, ποίηση, μυστήριο, μουσική ή οποιοδήποτε άλλο θέμα κάτω από τον ήλιο που μπορείτε να ακούσετε. Έτσι, την επόμενη φορά δεν αισθάνεστε όπως την ανάγνωση, προσπαθήστε να ακούτε ένα ακουστικό βιβλίο! Θα μπορούσε απλώς να αρέσει η ιδέα.

Πώς να χρησιμοποιείτε καλώδια γεφύρωσης
Οδηγός αυτοκινήτου Ζωγραφική
Αυτοκίνητο χαλί καθαρότερο
Προβλήματα Ενισχυτής
Συμβουλές για την αγορά ενός ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου
Όταν για να αντικαταστήσει εκκενώσεις
Βαθμολογίες Wax αυτοκινήτου
Airless βαφής και όπλα
Car Wax Remover
Φρένο Κόστος αντικατάσταση Pad
Muffler κόστος επισκευής

Leave a Reply