Bad συμπτώματα ρουλεμάν τροχού

Ρουλεμάν τροχού αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της ανάρτησης του αυτοκινήτου. Αυτά εξασφαλίζουν την ομαλή περιστροφή των τροχών και υποστηρίζουν επίσης την ακτινική και το φορτίο ώθησης. Το βάρος του οχήματος και του φορτίου ώθηση ότι οι τροχοί υπόκεινται σε λαμβάνοντας παράλληλα απότομες στροφές, βαρύνει τους. Αυτά επίσης να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της τριβής μεταξύ του τροχού και του άξονα. Είναι η ομαλή κίνηση των τροχών που εξασφαλίζει μια ομαλή βόλτα η οποία είναι γιατί αυτά πρέπει να αλλάξει, όπως και όταν απαιτείται. Εάν έχετε αντιμετωπίζετε προβλήματα του συστήματος διεύθυνσης ή συχνά ακούω θορύβους άλεσης, τρίξιμο ήχους ή ασυνήθιστες δονήσεις κατά την οδήγηση, θα πρέπει να έχετε το σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου σας ελέγχεται. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικές πληροφορίες για τα κοινά συμπτώματα κακής ρουλεμάν τροχού μαζί με τους τρόπους για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό το αυτοκίνητο.

Γιατί Ρουλεμάν τροχού να υποστεί φθορά;

Οι μηχανικές συσκευές στο αυτοκίνητό σας είναι συνεχώς σε χρήση, ενώ είστε στο δρόμο. Ενώ τα έδρανα κατασκευάζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν το βάρος του οχήματος και να διευκολύνει την ομαλή κίνηση των τροχών, αυτά μπορούν επίσης εξέλικτρο υπό καταπόνηση που οφείλεται στην υπερβολική χρήση του οχήματος. Έτσι, εάν η εργασία σας απαιτεί από εσάς να ταξιδεύουν πολύ με δρόμο ή αγαπάτε πρόκειται για μεγάλες βόλτες κάθε τώρα και τότε, όχι μόνο θα φάει το αυτοκίνητό σας μέχρι μίλια, τα έδρανα μπορεί επίσης να φθαρεί πιο γρήγορα από ό, τι μπορείτε να περιμένετε. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί το συντομότερο. Αυτά μπορεί να υποστεί βλάβη οφείλεται σε διάφορους λόγους. Διαρροή από τις τσιμούχες του λαδιού που παλτό τα έδρανα είναι ένα τέτοιο ζήτημα που πρέπει να ληφθεί μέριμνα. Κατά καιρούς, βρωμιά μπορεί να εισέλθουν στην κοιλότητα που φέρει, και να παρεμποδίσει τη λειτουργία των εδράνων. Εάν οι σφραγίδες των εδράνων είναι χαλαρά και νερό καταφέρνει να διαπεράσει, αυτά μπορεί σκουριά λόγω της έκθεσης σε νερό. Αν δεν είναι, όπως κατεστραμμένα ρουλεμάν αντικατασταθεί σύντομα, η ασφάλεια των ατόμων που ταξιδεύουν με ένα τέτοιο όχημα θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο.

Ποιες είναι οι κοινές Σημάδια κατεστραμμένα ρουλεμάν τροχού;

Αυτό το πρόβλημα που πρέπει να καθορίζονται αμέσως. Οδική καταστροφές που μπορεί να προκληθεί οφείλεται σε αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αποφευχθεί αν κάποιος δίνει προσοχή στο θέμα της συντήρησης αυτοκινήτων. Αν κάποιος γνωρίζει τα σημάδια αυτών των κοινών προβλημάτων αυτοκίνητο, μπορεί κανείς να κάνει τις απαραίτητες επισκευές. Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία κατεστραμμένο ρουλεμάν μαζί με συμβουλές για το τι ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου πρέπει να κάνει για να παρατηρήσει αυτά τα σημεία.

Θόρυβοι από τον τροχό: Αν squealing θορύβους πάρει πιο δυνατά, όπως το όχημά σας παίρνει ταχύτητα, είναι ενδεικτική των φθαρμένων ή κατεστραμμένων έδρανα. Έτσι, κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά για τυχόν ασυνήθιστους θορύβους που μπορεί να προκύψουν από τον τροχό ή τα ελαστικά, όπως ενεργοποιείτε το όχημά σας. Επισκευής αυτοκινήτων είναι σίγουρα αναγκαία υπό αυτές τις συνθήκες.

Χαλαρότητα στο τροχού: Μήπως ο τροχός φαίνεται να είναι χαλαρά; Φθαρμένων ρουλεμάν τροχού είναι πιο πιθανό να προκαλέσει χαλάρωση. Η χαλαρή πλήμνη του τροχού και άξονα θα δημιουργήσει τελικά χαλαρότητα στον τροχό, καθώς και τα ελαστικά. Για να ελέγξετε για αυτό το πρόβλημα, σηκώστε το όχημά σας και τραβήξτε το τιμόνι.

Κίνηση Αίσθηση Περιορισμένη: χαλασμένα έδρανα μπορούν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή των ελαστικών. Ανώμαλη ελαστικών των τροχών και το παιχνίδι μπορεί να προκαλέσει σημαντική φθορά στα ελαστικά μονάδες. Οι τροχοί μπορούν ακόμη και να διαχωρίζεται από το όχημα. This πρόβλημα αυτοκίνητο μπορεί επίσης να προκαλέσει την πλήρη έλλειψη ελέγχου με το τιμόνι.

Slack Ανάρτηση Εμπρός: Λανθασμένη ρουλεμάν ειδικά στα δύο εμπρός ελαστικά μπορούν να προκαλέσουν χαλαρότητα στους θάμνους που περιλαμβάνει την ομάδα ελέγχου και τα άκρα της ράβδου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τα μπροστινά ελαστικά να κυριαρχεί. Έτσι υπερφόρτωσης επί του οχήματος και την έλλειψη λίπανσης μπορεί να εμποδίσει το σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου σας.

Πώς να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτοκινήτου

Αν και είναι πάντα καλύτερο να αναζητήσουν τις υπηρεσίες ενός μηχανικού αυτοκινήτων, μπορεί κανείς να διεξάγει επίσης μια αυτο-ελέγχου. Εδώ είναι μερικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πράξουν.

Αυτο Έλεγχος: Χρησιμοποιήστε το αυτοκίνητο υποδοχή για την αύξηση του οχήματος από το έδαφος και να προσπαθήσουμε γυρίζοντας τις πίσω ρόδες. Εάν η κίνηση συνοδεύεται με ένα θόρυβο απόξεσης, κατεστραμμένα έδρανα μπορεί να είναι η πηγή του προβλήματος αυτού του αυτοκινήτου. Ένας ασυνήθιστα ελεύθερη κυκλοφορία είναι επίσης ένα σημάδι των φθαρμένων ρουλεμάν. Επίσης, ελέγξτε τη θερμοκρασία του κόμβου μετά από την οδήγηση για περίπου 15 λεπτά. Αν είναι ζεστά, προσοχή πρέπει να δοθεί. Αφαιρέστε τον τροχό, κέντρο και τα φρένα. Ψάξτε για τυχόν γρατσουνιές ή αλλαγή στο σχήμα των εδράνων. Ελέγξτε αν είναι καλά λιπαίνονται.

Αλλαγή κατεστραμμένα ρουλεμάν τροχού: Είναι όλα συνοψίζεται στο πόσο καλά θα διατηρήσει το αυτοκίνητό σας. Έτσι αρχίσετε να παίρνετε τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας πριν να είναι πολύ αργά. Κάντε την αντικατάσταση των ρουλεμάν των ελαστικών, κάθε 40.000 με 50.000 μίλια. Αν είστε ένας τοξικομανής αυτοκίνητο και ένα καλό χέρι με εργαλεία, τότε ίσως και να εκτελέσετε αυτή την αυτοέλεγχο, ωστόσο, ότι θα ήταν καλύτερα να αφήσει μηχανικός ελέγξει τις κρίσιμες μονάδες του συγκροτήματος ελαστικού. Οι κομβικό σημείο, τα φρένα και οι τροχοί μπορεί να χρειαστεί μια αναμόρφωση. Εάν η καθυστέρηση γίνεται σε αντικατάσταση του ρουλεμάν, μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη.

Η ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας εξαρτάται πολύ από τη σωστή ρουλεμάν τροχού, ώστε να δώσουν προσοχή σε τυχόν θόρυβοι τριβής ή τσιρίζοντας. Αν έχετε εντοπίσει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα στο αυτοκίνητό σας, έχουν αυτό το πρόβλημα αυτοκίνητο καθορίζεται το νωρίτερο.

Κόστος αυτοκινήτου Ζωγραφική
Best Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Προειδοποίηση Φώτα ταμπλό
Paint αυτοκινήτου
Φθορά Πέλματος Δείκτης
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2012
Διαφορά μεταξύ Ηλιοροφή και ηλιοροφή
Πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο – Πώς να πάρει Σε
Πώς να Μετατροπή ήχου σε MIDI
2012 Νέο Volkswagen Beetle

Leave a Reply