Best Ηχεία αυτοκινήτου

Σπάνια θα βρείτε ένα αυτοκίνητο που έχει ταξιδέψει σίγασης. Είτε πρόκειται για τους λάτρεις της μουσικής, παθιασμένος οδηγούς, ένα μακρύ ταξίδι, ή την οδήγηση μέσα από πυκνά κυκλοφορίας σε ρυθμούς χελώνας. Ένα καλό σύστημα ήχου που παίζει την αγαπημένη σας μουσική σίγουρα είναι μια feel-good αναμνηστική. Όμως, μια έξυπνη και καλή μουσική σύστημα δεν είναι αρκετά για να σας δώσει την καλύτερη απόδοση. Ένα αποτελεσματικό συστατικό και σύστημα ήχου είναι το τελευταίο σημείωμα σχετικά με το διάγραμμα για την καλύτερη απόδοση μουσικής. Είναι σχεδόν θρησκεία να ζητήσει καλύτερο φιλαράκο σας για το καλύτερο αυτοκίνητο ομιλητής ή ο συνάδελφός σας, ο οποίος έχει εγκαταστήσει ένα στο αυτοκίνητό του. Λοιπόν, ναι, από στόμα σε στόμα ήταν πάντα ένας ισχυρός τρόπος διαφήμισης, και πρέπει να πω ένα εγγυημένο ένα πάρα πολύ. Έχουμε τώρα ένα ευρύ φάσμα των ομιλητών και αξεσουάρ ήχου που έλαμψε μέσα από expos αυτοκινήτων, εκθέσεις, περιοδικά αυτοκινήτων, και πολλά άλλα. Τόσο πώς μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο; Έχουμε μια γρήγορη ανασκόπηση κάποιων παραγόντων που κάνουν καλά ηχεία του αυτοκινήτου, καθώς και μια λίστα με τα καλύτερα ηχεία αυτοκινήτων στην αγορά σήμερα.

Προτεινόμενα Ηχεία αυτοκινήτου
Έχουμε καταρτίσει ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων και φημισμένα ηχεία του αυτοκινήτου, λαμβάνοντας υπόψη τα εμπορικά τους σήματα, ποιότητα, και σχόλια. Ας δούμε κάποια που είναι στο αυλάκι.

Υβριδικά ήχου Clarus C51-2: Ένα μεγάλο χαμηλό κόστος συμφωνία με μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τάξη που κάνει ένα σύνολο από 5,25 οδηγούς. Η εξαιρετική μεσαίες-χαμηλές και υψηλές, τεράστια άρθρωση του υψηλού ορίζεται ήχο κάνει ένα best seller του προϊόντος αυτού.
Phoenix Gold RSD-65CS: Αυτά είναι φθηνές, αλλά είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά ηχεία και είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Το σύστημα δύο συστατικών τρόπο τις καθιστά κατάλληλες για κάθε είδος μουσικής. Η ποιότητα του ήχου είναι μεγαλύτερη από την αξία με την τιμή.
Pioneer TS-A6963R: Αυτό το ηχείο έχει ίσως την ευκολότερη εγκατάσταση με μεσαία σαφή και ισχυρή και αποτελεσματική μπάσο. Διαθέτει ένα αναβαθμισμένο χειρισμό της ισχύος και των τεχνολογιών καλύτερο για βελτιωμένο ήχο, το ηχείο αυτό είναι πλήρη αξία για τα χρήματά σας.
Hertz MLK 165: Αυτά τα speakers κάνουν ένα από τα καλύτερα πακέτα με κάποιο απίστευτο μπάσο, ορίζεται ήχο και μια υπέροχη εκτός άξονα απόκριση και γραμμικότητα. Αν και αυτά μπορεί να μην πάει εύκολο για την τσέπη, αλλά πραγματικά να σταθεί ως ένα από τα καλύτερα ηχεία του αυτοκινήτου για μπάσο.
Sony XS-GTX6930: Κυβερνούν το αυλάκι με 3 ηχεία surround τρόπο και Santoprene. Αυτά τα Xplod ηχεία της σειράς GTX που να κάψει τη μουσική ζωντανά με πολύ προσανατολισμένη πολυολεφίνη (HOP) κώνου surround και στο κροσόβερ για υψηλής ευκρίνειας λεπτομέρεια.

These speakers κάνει μερικά από τα καλύτερα ποιότητα ηχητικά εφέ και τάξη. Κάποιοι πιο rangers ομιλητής chart busting είναι:

POLK AUDIO DB6501
Focal Utopia Be No.6

Kenwood Μαύρο 12 Subwoofer
Boss ήχου CH6950

Πυραμίδα 3,25
Μπαζούκας BTA10100

Dynaudio Esotec 242
Genesis Audiophile

Alpine Type-R SPR-17S
Infinity 6929I 330W

Morel Supremo 6
Θάλασσες Lotus PS165 / 1

Legacy 8 & rsquo
ZAPCO CK-16.2

Rockford Fosgate
Pioneer TS-A6963R

Οι αγοραστές οδηγός
Ενώ η επιλογή αυτών των ομιλητών, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που εξετάζουν. Πριν από την εγκατάσταση των ηχείων του αυτοκινήτου, καλό είναι πρώτα να μελετήσουν την ικανότητα του αυτοκινήτου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατάλληλο εξοπλισμό ήχου που υποστηρίζει και τις εξουσίες τους ομιλητές. Ελέγξτε αν το αυτοκίνητό σας μονάδα κεφάλι έχει εξόδους που θα υποστηρίξει την επέκταση του σετ ηχείων. Η ευαισθησία των ηχείων είναι ζωτικής σημασίας, είναι βασικά πόση δύναμη έχετε στερεοφωνικό του αυτοκινήτου μπορεί να δώσει πραγματικά τον ομιλητή. Ανάλογα με χαμηλά κινούνται στερεοφωνικό του αυτοκινήτου ή υψηλής ισχύος, επιλέξτε speakers όπως η χαμηλή ευαισθησία για την υψηλής απόδοσης και υψηλής ευαισθησίας για τη χαμηλής ισχύος στερεοφωνικό. Επίσης, πόση δύναμη ο ομιλητής μπορεί να χειριστεί τις ανάγκες που πρέπει να εξεταστούν. Το μέγεθος του ηχείου και το σχεδιασμό είναι επίσης σημαντικό, θα πρέπει να ταιριάζει με το εσωτερικό και άλλα εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας. Αποφασίστε τι είδους ηχεία που χρειάζεστε, ηχεία πλήρους εύρους ή ηχεία συστατικού. Πλήρης γκάμα αυτά είναι καλά, αν ψάχνετε για την αλλαγή εργοστασιακών ηχείων σας στον προϋπολογισμό, ενώ ομιλητές συστατικό θα σας δώσει ζωντανή μουσική με εξαιρετικά ορίζεται ήχο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα ηχεία αναλόγως, αν έχετε ένα συγκεκριμένο στυλ μουσικής να αποφανθεί ήχου σας.

Μόλις εξετάσει και να ερευνήσει τις απαιτήσεις και τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, επιλέγοντας από τα καλύτερα δεν θα είναι μια εργασία. Επίσης, πολλές φορές, ο ήχος στον εκθεσιακό χώρο μπορεί να διαφέρουν από την πραγματική παραγωγή στο αυτοκίνητο. Έτσι, μια σωστή έρευνα και μια μικρή μελέτη που θα κάνει καλό. Ένα εξαιρετικό σύστημα ήχου θα θέσει τη ζωή στη μουσική, και σίγουρα πνεύματα που σας ψηλά ενώ οδηγείτε!

Top Car Carrier αποσκευών
Πώς να αντικαταστήσει λαμπτήρα προβολέα
Πώς λειτουργεί ένα MP3 Player εργασίας;
Δοκιμή πίεσης καυσίμου
Audio Books
Τύποι αυτοκίνητα μυών
Μπαταρία αυτοκινήτου Διάβρωση
Car Wax Αξιολόγηση: Top 10 Best Κεριά αυτοκινήτου
Muffler Εγκατάσταση Συμβουλές
Επισκευή Αυτοκινήτων Συμβουλές
Κλειδώσει τα κλειδιά στο αυτοκίνητο

Leave a Reply