Best Φίλτρο λαδιού

Μηχανοκίνητα οχήματα, ελαφρά αεροσκάφη, διάφορα πολεμικά πλοία, καθώς και πολλά άλλα είδη των μηχανημάτων που κάνουν χρήση του φίλτρου λαδιού? Μια συσκευή που βοηθά να απαλλαγούμε από ρύπων από τον τύπο του χρησιμοποιούμενου λαδιού? Κοινά παραδείγματα είναι του λαδιού του κινητήρα, των λιπαντικών ελαίων, υδραυλικό λάδι ή μετάδοση ελαίου. Εκτός από τη φροντίδα των ρυπαντών, ένα φίλτρο λαδιού λειτουργεί επίσης για να διατηρήσει μια μικρή ποσότητα λαδιού, όταν ο κινητήρας είναι απενεργοποιημένη. Η κριτική για την καλύτερη φίλτρο λαδιού στην αγορά εξής …

Purolator PureONE Φίλτρο λαδιού

; Το φίλτρο Purolator έχει λάβει πολλές επευφημίες από διαφορετικούς καταναλωτές.

; Αυτό που κάνει αυτή να είναι μία από τις πλέον προτιμώμενες φίλτρα λαδιού, είναι ινώδες στοιχείο του που έχει περισσότερο υλικό φιλτραρίσματος από άλλα είδη φίλτρων.

; Εσωτερική κατασκευή του είναι ένα συν για την αποτελεσματική ικανότητα φιλτραρίσματος του. Έχει μελετηθεί ότι περίπου το 99,9% των ρύπων συλλαμβάνονται στα μέσα του αυτό το φίλτρο.

; Βρωμιά, τα ρινίσματα μετάλλων, σφάλματα, ακόμα και μικροσκοπικά σωματίδια πάρει απαλλαγούμε από αυτό του φίλτρου λαδιού.

; Για να προσθέσετε σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το φίλτρο λαδιού Purolator φέρει ένα ειδικά κατασκευασμένο χρώμα που κρατά το φίλτρο από την ολίσθηση, ενώ αυτό αφαιρούνται ή να τοποθετούνται έτσι, αποδεικνύοντας μια καλύτερη πρόσφυση κατά τον έλεγχο του πετρελαίου ολισθηρό.

Ενδεικτική τιμή – $ 6,99

Το Mobil 1 Extended Performance φίλτρο λαδιού

; Το Mobil 1 Extended Performance φίλτρου λαδιού διαθέτει ένα μείγμα συνθετικών ινών φίλτρο μέσα ενημέρωσης, η οποία είναι ικανή να απομακρύνει περισσότερους ρύπους από ό, τι τα συμβατικά φίλτρα.

; Το φίλτρο διαθέτει επίσης ένα υψηλής χωρητικότητας σχεδιασμού που βοηθά στην αποθήκευση περισσότερες προσμείξεις.

; Αυτό το φίλτρο έχει κατασκευαστεί για να αντέχει σε πίεση η οποία είναι 5 φορές περισσότερο από το ένα σε μια κανονική λειτουργία του συστήματος.

Ενδεικτική τιμή – $ 10,95

Wix 51356 Spin-On Φίλτρο λαδιού

; Η Wix 51356 Spin-On Oil χαρακτηριστικά Φίλτρο βρωμιά αυξημένη χωρητικότητα, τη διατήρηση σε υψηλό μέγεθος των σωματιδίων και τον περιορισμό σε χαμηλή ροή του πετρελαίου.

; Το φίλτρο λαδιού είναι επίσης γνωστή για την υψηλή ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία της.

; Αυτό το φίλτρο προσφέρει προστασία στον κινητήρα από την πρόωρη φθορά. Αυτό εξασφαλίζει, με το να απαλλαγούμε από λειαντικά ρύπων στο σύστημα λίπανσης του κινητήρα.

; Το φίλτρο είναι κατασκευασμένο από πτυχωτό χαρτί, το οποίο βοηθά στο φιλτράρισμα διαφόρων τύπων των αιωρούμενων υλικών.

Ενδεικτική τιμή – $ 7,89

Purolator L14612 Classic Φίλτρο λαδιού

; Για τον προϋπολογισμό-συνειδητή άτομα, η Purolator L14612 Classic μπορεί να θεωρηθεί ως η καλύτερη επιλογή? Αποδοτικό και καλά σχεδιασμένη να φιλτράρει τα μικρά σωματίδια.

; Αυτό το κομμάτι είναι ικανό να απομακρύνει 10-20-micron μεγέθους σωματιδίων κάτω από ιδανικές συνθήκες οδήγησης.

Ενδεικτική τιμή – $ 4,71

AMSOIL Ea Oil Filters (ΕΑΟ)

; Σύμφωνα με τους ειδικούς που ασχολούνται με αγορά φορτηγών αυτοκινήτων / φως, τα AMSOIL Ea Oil Filters (ΕΑΟ) είναι η καλύτερη επιλογή για τα οχήματα αυτά.

; Η διηθητική ικανότητα αυτών των φίλτρων εργάζονται σε σωματίδια τόσο μικρά όσο 15 microns.

; Λόγω της συνθετικής τεχνολογίας νανοΐνες που αυτές λειτουργούν σε φίλτρα, αυτοί παγίδα σωματιδίων μικρότερα και κρατήστε πατημένο το πιο μολυσματικό έτσι, με χαμηλότερο περιορισμό.

; Το κάνουν από αυτά τα φίλτρα είναι σούπερ πλήρη συνθετικά μέσα, και γι ‘αυτό τα φίλτρα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να έχουν καλύτερη αντοχή.

Ενδεικτική τιμή – $ 21,15

K & N Φίλτρα Λαδιού Performance Gold

; K & N Performance Gold Φίλτρο λαδιού ταιριάζει το νομοσχέδιο για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, ακόμη και για το μέσο όρο οχήματα ή σκάφη.

; Αυτό το φίλτρο είναι σχεδιασμένο για να παγιδεύουν τα σωματίδια τόσο μικρά όσο 10 έως 20 μικρά σε μέγεθος.

; Τα μεταλλικά καλύμματα πάνω από τα φίλτρα αυτά διασφαλίζουν ότι δεν αφιλτράριστο λάδι γλιστρά τον τρόπο του πίσω στο σύστημα.

; Οι ρυθμοί ροής του πετρελαίου βρίσκονται μεταξύ 12-16 γαλόνια ανά λεπτό (ανάλογα με το μέγεθος του φίλτρου).

; Η Κ & Ν Performance Gold Φίλτρο λαδιού είναι επίσης γνωστό ότι είναι το καλύτερο φίλτρο για συνθετικό έλαιο.

Ενδεικτική τιμή – $ 22,95 – $ 47,95

Έτσι, αυτό ήταν μια σύντομη και γρήγορη επισκόπηση για τα καλύτερα φίλτρα λαδιού για αυτοκίνητα, φορτηγά και άλλα οχήματα και μηχανήματα. Ενώ οι αγορές για κάθε φίλτρο λαδιού, μπορείτε να περάσετε καλή στιγμή για να πάρει τον εαυτό σας ενήμεροι σχετικά με τα χαρακτηριστικά, την τιμή και την αποτελεσματικότητά της, έτσι ώστε να ταιριάζει στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας.

Αποποίηση: Οι τιμές που αναφέρονται πιο πάνω έχουν ληφθεί από διάφορες πηγές. Μπορούν να διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα.

Πώς να δείτε έναν εναλλάκτη
Αφαίρεση πάνελ των θυρών
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Wheel Bearing θορύβου
Αυτοκίνητο ρυμούλκησης
Επισκευή Αυτοκινήτων
Πώς λειτουργεί ένα MP3 Player εργασίας;
Καθαρισμός δεξαμενής καυσίμου – Καθαρισμός ρεζερβουάρ βενζίνης
Υγρό ψυγείου
Κρατώντας το αυτοκίνητό σας σε σχήμα tip-top για το Χειμώνα
Οδηγίες αντικατάσταση καλοριφέρ

Leave a Reply