Best Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου

Μπαταρίες αυτοκινήτων είναι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που παρέχουν ισχύ στον κινητήρα του αυτοκινήτου, σύστημα ανάφλεξης, μίζα και τα φώτα των αυτοκινήτων. Μπαταρίες αυτοκινήτων είναι συνήθως οδηγούν οξύ τύπο των μπαταριών που έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Αυτές οι μπαταρίες αποφορτιστούν κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου και οφείλεται σε πολλούς λόγους. Αντί να κολλήσει σε μια κατάσταση με μπαταρία αποφορτιστεί και να κανείς να βοηθήσει, είναι πάντα καλύτερο να έχουμε ένα φορητό φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου μαζί σας. Ένας φορτιστής μπαταρίας είναι πάντα συνιστάται από τους ειδικούς συντήρηση των οχημάτων. Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί τύποι φορτιστών, παίρνει αρκετά δύσκολο να το μηδέν κάτω σε ένα ενιαίο προϊόν ως το καλύτερο φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου. Όταν σε μια τέτοια κατάσταση, μπορείτε να ανατρέξετε στα ακόλουθα σχόλια.

Κριτικές

Τώρα, ας μάθουμε ποια είναι η καλύτερη φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου και τα χαρακτηριστικά ενός καλού φορτιστή. Φορτιστές ότι ψάχνετε για να είναι εφοδιασμένα με προηγμένα αισθητήρες τάσης, έτσι ώστε να μπορεί να διαχειριστεί την τάση σύμφωνα με το επίπεδο του συνολικού φόρτιση της μπαταρίας. Αυτό το χαρακτηριστικό θα αποτρέψει τα προβλήματα μπαταρίας αυτοκινήτου, όπως την υπερφόρτιση και αεριοποίηση. Μπορείτε να επιλέξετε για φορητές φορτιστές, έτσι ώστε να μπορείτε να επαναφορτίσετε την μπαταρία του αυτοκινήτου στο δρόμο, αν απαιτείται. Η τελευταία τάση είναι η ηλιακή ενέργεια φορτιστές μπαταριών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βολικό, καθώς και. Πήγαινε μέσα από αυτά τα σχόλια από τις καλύτερες μάρκες γύρω. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα των διαφόρων προδιαγραφών και απαιτήσεων. Εδώ είναι μερικά δημοφιλή εμπορικά σήματα των μπαταριών αυτοκινήτων που συνιστώνται από πολλούς πελάτες.

Halfords Πλήρως αυτόματη φόρτιση της μπαταρίας
Halfords Πλήρως αυτόματη φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις μπαταρίες όλων των 12V βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα ντίζελ, φορτηγά καθώς και μοτοσικλέτες. Ο φορτιστής αυτός είναι κατάλληλος για αναψυχή βαθύ κύκλο και τις μπαταρίες του οχήματος τύπου gel, καθώς και. Με ποσοστό επιβάρυνσης 7,5 Amp, 1.5A αργή φόρτιση και 7,5 γρήγορη φόρτιση αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φορτιστή που μπορείτε να επιλέξετε. Έρχεται με μια οθόνη LED δείκτη και περίοδο 12 μήνες εγγύηση. Μέσο κόστος είναι περίπου $ 64.

CTEK MULTI XS 3600
CTEK MULTI XS 3600 έρχεται με τέσσερις λειτουργίες στάδιο φόρτισης, πλήρως αυτόματο διακόπτη μοντέλο λειτουργίας που χρεώνει υγρό, μπαταρίες gel, AGM και MF από 1.2Ah να 120Ah, που διασώζει από τους νεκρούς κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Έρχεται με δύο εναλλάξιμα καλώδια σύνδεσης μεταξύ των οποίων, το ένα είναι με σφιγκτήρες και ένας άλλος έρχεται με τα τερματικά θηλιά. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, αυτή η μπαταρία αυτοκινήτου αυξάνει επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το φορτιστή μπαταρίας είναι ότι έρχεται με 5-ετών της περιόδου εγγύησης. Μέσο κόστος είναι περίπου $ 69.

Black & Decker BDV1084
Black & Decker BDV1084 έρχεται με μεγάλη δύναμη της τεχνολογίας μετατροπής της συχνότητας. Είναι ένα 3 στάδιο έξυπνη μπαταρία αυτοκινήτου που λειτουργεί καλύτερα για το προσδόκιμο ζωής της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Παρέχει 2 Amp, 6 και 10 Amp Amp αυτόματη φόρτιση που διατηρεί την μπαταρία του αυτοκινήτου. Δίνει επίσης μια αντίστροφη προειδοποίηση μέχρι γάντζο και την πολικότητα. Αυτός ο φορτιστής μπαταρίας προστατεύει επίσης την μπαταρία του αυτοκινήτου από βραχυκύκλωμα. Το μόνο μειονέκτημα αυτού του φορτιστή είναι η τιμή του, η οποία βρίσκεται ακριβά από τους περισσότερους από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Μέσο κόστος είναι περίπου $ 110.

Κάποιοι άλλοι φορτιστές μπαταριών που μπορείτε να σκεφτείτε περιλαμβάνουν: Deltran μπαταρίας Tender Plus SuperSmart 12-Volt 1,25 AMP Φορτιστής μπαταρίας, Duracell DPP-300EP Powerpack 300, Schumacher SSC-1000A αυτόματη φόρτιση της μπαταρίας Ταχύτητα, δύναμη Vector On Board, Schumacher Εγχειρίδιο Starter / φορτιστή, κλπ. Λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε, το αυτοκίνητο φορτιστές μπαταρίας είναι διαθέσιμα σε πολύ προσιτές τιμές, καθιστώντας ευκολότερο για σας να κάνετε καλύτερες επιλογές.

Πώς να αντικαταστήσει ένα διακόπτη προβολέων
Ψεκάστε χρώματα βαφής
Ελέγξτε τη μπαταρία αυτοκινήτου
Πώς να δοκιμάσει ένα Relay Switch
Αυτοκίνητο Εσωτερικών Paint
Lamborghini Ιστορία
Καλύτερη οικογενειακό αυτοκίνητο 2012
Φθορά Πέλματος Δείκτης
Best Cars RWD
Σκιάδιο αντικατάσταση
Muffler Εγκατάσταση Συμβουλές

Leave a Reply