Best Car Wax

Κρατώντας το αυτοκίνητό σας σε καλή κατάσταση χρειάζεται τακτική συντήρηση. Αν και μπορείτε να το πάρετε ελέγχονται τακτικά για να διασφαλιστεί ότι τρέχει ομαλή, τη φροντίδα των εξωτερικών χώρων του είναι εξίσου απαραίτητη. Παραλήφθηκε λασπώδες αυτοκίνητο σίγουρα δεν πρόκειται να εξετάσουμε το καλύτερο. Μια τακτικά πλυθεί και κερωμένο, γυαλιστερό αυτοκίνητο είναι βέβαιο ότι θα πιάσει την προσοχή όλων, όταν το αυτοκίνητο μακριά. Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αποτρίχωση αυτοκίνητο είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του auto λεπτομερώς. Κερί αυτοκινήτου αποτελεί ουσιαστικά ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια του αυτοκινήτου, ως εκ τούτου, προστατεύοντας το χρώμα και λούστρο του. Αυτό εξασφαλίζει ότι το χρώμα του αυτοκινήτου διαρκεί περισσότερο και το ίδιο περιορίζει επίσης τη ζημία που προκαλείται επιφάνεια, ενώ το πλύσιμο αυτοκινήτων, ή οφείλεται σε υπεριώδεις ακτίνες και μικρές γρατσουνιές. Ενώ μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας σε έναν επαγγελματία για να πάρει το κερωμένο, μπορείτε επίσης να κάνετε μόνοι σας αυτό το έργο με εύκολες συμβουλές αποτρίχωση αυτοκίνητο. Αλλά επιλέγοντας το καλύτερο κερί αυτοκίνητο είναι ένα σημαντικό μέρος του όλου εγχειρήματος και τις ακόλουθες ενότητες σας βοηθήσει με τον ίδιο.

Τύποι Wax αυτοκινήτου

Φυσικό κερί και συνθετικό κερί είναι δύο διαφορετικών τύπων κηρού. Φυσικό κερί είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, carnauba είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη. Καρναουβικός με βάση το κερί είναι γνωστό για να διαρκέσει για 1-2 μήνες και είναι η πλέον προτιμώμενη κερί αυτοκινήτου για τα νέα αυτοκίνητα και τα παλιά αυτοκίνητα, καθώς και να τους κρατήσει αναζητούν αριστοκρατικό. Συνθετικό κηρό περιέχει συνθετικά συστατικά που δίνει το ίδιο αποτέλεσμα όπως και κάθε φυσικό κερί δίνει, με χαρακτηριστικά όπως χαμηλότερο κόστος και την ευκολία εφαρμογής. Εκτός από αυτούς τους τύπους, υπάρχουν παραλλαγές στο κερί αυτοκίνητο που να περιλαμβάνουν σαφείς κερί αυτοκίνητο παλτό και χρωματιστό κερί αυτοκινήτου. Μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο κερί σε υγρή ή πολτώδη κατάσταση ή μορφή σπρέι, ανάλογα με το ποια θα βρείτε άνετο στη χρήση.

Top επιλογές σε Wax αυτοκινήτου

NXT Generation Meguiar της Tech Wax 2,0
Εδώ είναι ένα από τα κορυφαία βαθμολογία προϊόντα σε αυτή την κατηγορία. Πολλά σχόλια πελάτη και σχόλια των εμπειρογνωμόνων κερί αυτοκίνητο έχει βαθμολογηθεί αυτό το ένα ως ένα μεγάλο κερί αυτοκίνητο, που δίνει μια νέα διάσταση της γυαλάδας και προστασίας για τα αυτοκίνητα. Εφαρμογή του αυτό δίνει μια βαθιά, ζωντανά χρώματα με μια κλασική εμφάνιση υγρό στην επιφάνεια. Προστατεύει χρώμα του αυτοκινήτου σας από την υπεριώδη ακτινοβολία, τη διάβρωση και την οξείδωση, το οποίο το καθιστά ένα «πρέπει να προσπαθήσουμε» προϊόν.

Turtle Wax Cleaner Carnauba
Αυτό το φυσικό κερί από χελώνα είναι αρκετά δημοφιλής μεταξύ των ιδιοκτητών αυτοκινήτων. Είναι καλύτερο για το αυτοκίνητό σας για να εξασφαλίσει ένα κλασικό λάμψη και προστασία του χρώματος. Αυτό προσφέρει ανώτερη καθαρισμό και μια σαφή παλτό του χρώματος για την προστασία των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Μετά την εφαρμογή αυτής της κερί, το αυτοκίνητό σας έχει ένα αδιάβροχο φινίρισμα που βοηθά στην πρόληψη των ρύπων και την υπεριώδη ακτινοβολία από την καταστροφή της επιφάνειας.

Zymol άνθρακα Wax
Αν ψάχνετε για το καλύτερο κερί αυτοκίνητο για τα μαύρα αυτοκίνητα, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ. Αποκτήστε το Zymol κερί του άνθρακα και να το χρησιμοποιήσετε για το μαύρο ή άλλο σκούρο χρώμα τα αυτοκίνητα σας. Αυτό συνιστάται για χρώματα όπως το μαύρο (ακρυλικό, βερνίκι ή μεταλλικά), μεσαίας και σκούρο πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μπορντό, μεσοπρόθεσμα και σκούρο καφέ, μεσαίου και σκούρο μπλε. Αυτό το κερί περιέχει 37% κερί carnauba, δίνοντας μια μακράς διαρκείας και βαθιά προστασία σε σκουρόχρωμα αυτοκίνητα σας.

Μόλις έχετε αγοράσει το καλύτερο κερί αυτοκίνητο ποιότητα, μάθετε πώς να κερί ένα αυτοκίνητο και ακολουθήστε το auto λεπτομερώς συμβουλές για να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας στην τελική κατάσταση. Έλεγχος έξω τα σχόλια κερί αυτοκίνητο θα σας βοηθήσει να αγοράσετε το καλύτερο προϊόν. Μετά τη σωστή διαδικασία της αποτρίχωση επιφάνεια του αυτοκινήτου σας, και κυρίως το παρκάρισμα σε σκιά, ενώ κάτι τέτοιο, είναι πολύ σημαντικό να έχετε τα καλύτερα τελικά αποτελέσματα. Έτσι είστε έτοιμοι να επιταχύνει λαμπερό, νέο αυτοκίνητο σας ψάχνετε;

Συμβουλές για Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet
Car αφαίρεση σκουριάς
Lamborghini Vs. Bugatti
Μπαρ στρέψης
Top 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα
Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Μπαταρία ανακατασκευής
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player
Πόσο κοστίζει να Paint a Car
Αυτοκίνητο Απομάκρυνση Dent
Προσαρμοσμένη Εσωτερικό Αυτοκινήτου

Leave a Reply