Best Cars για εφήβους

Πολλές φορές, το πρώτο αυτοκίνητο που κατέχουν είναι ένα δώρο από τους γονείς μας, κατά τη διάρκεια της εφηβείας μας. Έτσι δεν είναι; Οι γονείς θέλουν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του παιδιού τους πρώτα, και στη συνέχεια να αναζητήσει άλλες δυνατότητες. Δεδομένου ότι το αυτοκίνητο που θα αγοράσει είναι για τους εφήβους, φαίνεται επίσης να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο! Όταν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που βοηθούν στη λήψη της τελικής απόφασης. Εκτός από την ασφάλεια και την εμφάνισή του, οι γονείς πρέπει επίσης να εξετάσουμε το «παράγοντας κόστους». Θα πρέπει να εξετάσουμε τις καλύτερες προσφορές ότι η αγορά έχει να προσφέρει. Όσον αφορά τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα αυτοκίνητα για τους εφήβους στην οδήγηση.

Best Cars για να αγοράσετε για εφήβους

Όταν μιλάμε για τα καλύτερα αυτοκίνητα για να αγοράσετε για τους εφήβους, υπάρχουν δύο επιλογές. Κατ ‘αρχάς, αν τσέπη σας επιτρέπει, ή αν δεν είστε ανησυχούν για τον προϋπολογισμό, τότε μπορείτε να πάτε για ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με χαρακτηριστικά ασφαλείας και σχεδιαστής εμφάνιση. Δεύτερον, αν υπάρχει ένας παράγοντας κόστους, τότε είτε μπορείτε να πάτε για τα αυτοκίνητα που κοστίζουν λιγότερο, ή να επιλέξουν μεταξύ ορισμένων από τα καλύτερα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται τα οποία είναι ιδανικά για τους εφήβους! Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα (μοντέλα του προηγούμενου έτους), το οποίο μπορεί να αγοραστεί καινούργιο, αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Θα βρείτε πολλές σε απευθείας σύνδεση έμποροι αυτοκινήτων που θα σας παραθέσω κάποια βαριά μειωμένες τιμές για τέτοια αυτοκίνητα, όπως θέλουν να τους ξεφορτωθεί το συντομότερο δυνατό. Παρακάτω είναι η λίστα των top 10 αυτοκίνητα για να αγοράσει για έναν έφηβο, σε καμία ιδιαίτερη διαταγή.

Hyundai Elantra

Η Hyundai Elantra είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να φέρει τόσο τους γονείς και τα παιδιά στην εφηβεία τους στην ίδια σελίδα. Ενώ οι γονείς θέλουν ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κρατήσει τους νέους οδηγούς ασφαλή, έφηβοι θέλουν ένα αυτοκίνητο που μοιάζει σπορ, κομψό και άνετο, με αρκετό χώρο για τους φίλους. Αυτό το μοντέλο δεν έχει μόνο η ίδια αναθεωρηθεί με ένα επαναστατικό σχέδιο, αλλά έχει επίσης μια πιο ισχυρή οικονομία καυσίμου και εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφάλειας.

Toyota Corolla

Με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας για όλες τις εκδόσεις και την εκπληκτική οικονομία καυσίμου, αυτό το αυτοκίνητο ήταν μεταξύ των Top Pick Ασφάλεια Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Ασφάλεια στους Αυτοκινητόδρομους (IIHS) το 2010. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τα μοντέλα του 2012, έχει κατετάγη 39η από τις 40 μεταξύ των οικονομικά μικρά αυτοκίνητα. Κριτικοί θεωρούν αυτό το μοντέλο σε αξιοπρεπή αρκετά, αλλά λένε ότι οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν μια καλύτερη επιλογή από τους ανταγωνιστές στην ίδια τιμή.

Mazda3

Το Mazda3 είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για να γίνει βόλτα ενός εφήβου! Αν και πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο, αλλά το επανασχεδιασμένο μοντέλο έχει καταλήξει με πολλές ζωηρός χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν θερμαινόμενο κάθισμα μπροστά και συνδεσιμότητα bluetooth. Ο εσωτερικός χώρος είναι πολύ καλή και άνετη! Η απόδοση αυτού του αυτοκινήτου έχει βαθμολογηθεί αρκετά καλά και ως εκ τούτου αυτό το αυτοκίνητο περιλαμβάνεται σε αυτόν τον κατάλογο.

Kia Forte

Εκτός από το γεγονός ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι φθηνή, αυτό είναι επίσης μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να σκεφτείτε για έφηβο σας. Η Kia Forte έχει επίσης βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως συνδεσιμότητα Bluetooth και USB θύρες? Επίσης το στυλ και το χώρο που ένας έφηβος θέλει, μαζί με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας, έξι αερόσακους, 5 hatchback πόρτα και αντι-εμπλοκής των τροχών? Κάτι που θέλουν οι γονείς. Αυτό το αυτοκίνητο είναι μια μεγάλη επιλογή για τους καταναλωτές που θέλουν ένα προσιτό αυτοκίνητο με στάνταρ χαρακτηριστικά, στυλ και άνεση.

Mitsubishi Lancer

Αυτό είναι και πάλι ένα από τα πιο δημοφιλή μεταξύ των εφήβων αυτοκίνητο! Το Mitsubishi Lancer διαθέτει φαίνεται να πεθάνει για! Είναι κομψό, είναι κομψό, και η απόδοση πάρα πολύ, είναι υπέροχο! Πολλοί έφηβοι επίσης να προσαρμόσετε αυτό το αυτοκίνητο για να πάρει ότι η ακραία σπορ εμφάνιση. Αν έφηβος σας είναι ένας άπειρος οδηγός, προτείνεται να μην πάει για Ralliart ή μοντέλο Evolution, καθώς και οι δύο είναι υπερτροφοδοτούμενος. Όσον αφορά το 2012 Mitsubishi Lancer ανησυχεί, αυτό είναι σίγουρα ένα αυτοκίνητο που θα αγοραστεί για την απόδοση, ενώ απουσιάζει από άλλα χαρακτηριστικά, όπως την οικονομία καυσίμου και την τιμή.

Subaru Impreza

Αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο συνιστώμενη αυτοκίνητα για τους εφήβους. Το Subaru Impreza είναι ένα AWD αυτοκίνητο μαζί με ESC (Electronic Stability Control) που κάνει αυτό το αυτοκίνητο ασφαλές και αξιόπιστο. Ωστόσο, το 2012 Subaru Impreza δεν είναι η καλύτερη μεταξύ των αυτοκινήτων που εξοικονομούν καύσιμα, αλλά έχει ένα ελκυστικό σχεδιασμό και πολλά στάνταρ χαρακτηριστικά ασφαλείας, καθιστώντας στη λίστα των καλύτερα αυτοκίνητα για τους εφήβους!

Volkswagen Jetta

Ένα άλλο δημοφιλές αυτοκίνητο μεταξύ των εφήβων είναι η Volkswagen Jetta! Η διαχείριση και ο έλεγχος αυτού του αυτοκινήτου είναι αρκετά καλός για την ασφαλή οδήγηση αυτοκινητόδρομο και έχει σκοράρει και με IIHS μεταξύ των top picks της ασφάλειας. Ωστόσο, το 2012 η Volkswagen Jetta λέγεται για να έχει φτηνή πλαστική διακόσμηση στα χαμηλότερα διακοσμητικά, τα οποία οι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι. Εκτός από αυτό το αρνητικό σημείο, το θετικό σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο είναι ότι έχει πολύ χώρο και η βασική τιμή του μοντέλου αυτού είναι αρκετά προσιτές.

Honda Civic

Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα για τους εφήβους, καθώς έχει την εμφάνιση και το στυλ που ένας έφηβος επιδιώκει, καθώς επίσης και το χειρισμό και την ασφάλεια ότι οι γονείς θέλουν. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν κομψή εμφάνιση, την αξιοπιστία, την οικονομία, το χώρο, τις επιδόσεις, την άνεση, και όλα όσα χρειάζεστε σε ένα αυτοκίνητο! Επίσης, περιλαμβάνονται μεταξύ των καλύτερα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για έναν έφηβο, αυτό το μοντέλο της Honda είναι σίγουρα μια καλή επιλογή!

Honda Insight

Παρά το γεγονός ότι αυτό το αυτοκίνητο Honda είναι λίγο ακριβό, μπορείτε να ψάξετε για ένα καλό δεύτερο χέρι συμφωνία. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή, ακόμη και αν χρησιμοποιείται, εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για τους εφήβους! Αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο ένας γύρος, αλλά ένα ενθαρρυντικό συνεργάτη που θα συμβούλευα έφηβος σας να πάρετε εύκολη και αργή για τα φρένα και το φυσικό αέριο. Αποτελείται από ένα video game, όπως εξόρμηση που εκπαιδεύει άπειρους οδηγούς να υιοθετήσουν ορθές και ασφαλείς τεχνικές οδήγησης. Το Honda Insight είναι ένα υβριδικό αυτοκίνητο και μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά αν η ασφάλεια είναι τα κριτήρια σας, η τιμή που πληρώνετε είναι εντελώς αξίζει τα λεφτά!

Volkswagen Golf

Η Volkswagen Golf είναι λίγο ακριβό, αλλά αξίζει απόλυτα τα χρήματα σύμφωνα με τα σχόλια! Το 2012 Volkswagen Golf είναι γνωστό ότι έχει αριστοκρατικό πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, μαζί με εξαιρετικά ισχυρούς κινητήρες. Θα έχει επίσης μια επιλογή για τους κινητήρες ντίζελ σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα. Εάν τα χρήματα δεν είναι ένα εμπόδιο, τότε μπορείτε να πάτε για την νέα 2012 Volkswagen Golf, η οποία έχει καταχωρηθεί ως μία από τις κορυφαίες επιλογές ασφάλειας από IIHS.

Μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα Χρησιμοποιείται για εφήβους

Εκτός από τα αυτοκίνητα που αναφέρονται παραπάνω, αν ψάχνετε για την αγορά φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, στη συνέχεια, δίνονται παρακάτω είναι μερικές περισσότερες επιλογές που μπορείτε να σκεφτείτε.

Kia Soul
Smart Fortwo
Ford Fiesta
Honda Accord
Nissan Rogue
Scion xB
Honda CRV
Chevrolet Cruze
Pontiac Vibe
Honda Fit
Suzuki SX4 Χάτσμπακ

Έτσι, αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα που ικανοποιούν τις ανάγκες τόσο των γονέων και των εφήβων. Αυτά τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί καλά και οι επιδόσεις προσανατολισμό που τους καθιστά την καλύτερη επιλογή για να είναι το πρώτο αυτοκίνητο για έφηβο σας! Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλους τους τύπους των αυτοκινήτων προτού αποφασίσει τελικά για να πάρει το πρώτο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του παιδιού σας. Όλα τα καλύτερα!

Τιμές Detailing αυτοκινήτου
Ρύθμιση ταμπούρο
Ερωτήσεις Auto Επισκευή
Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Ισχύς Επισκευή Ρυθμιστής Παράθυρο
Καλύτεροι παίκτες DVD με θύρα USB
Brake Pads αντικατάσταση
Σκιάδιο αντικατάσταση
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player
Disc Vs. Ταμπούρα
Εφεύρεση του τροχού

Leave a Reply