Brake Pads αντικατάσταση

Όταν τα φρένα του αυτοκινήτου σας δεν εκτελούν το έργο τους σωστά, είναι καιρός για σας να εξετάσει την αντικατάσταση τακάκια των φρένων σας. Αυτός είναι ένας εύκολος στόχος που μπορείτε να φέρετε από τον εαυτό σας και με λίγη προσπάθεια μπορείτε να κάνετε αυτή τη δουλειά σαν επαγγελματίας. Θα αισθανθείτε μια αισθητή διαφορά στην αποτελεσματικότητα των φρένων των οχημάτων σας, αν τα τακάκια έχουν φθαρεί, και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια σοβαρή βλάβη σε μακροπρόθεσμη βάση. Τακάκια φρένων φθείρονται πολύ σύντομα, δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται ευρέως, και ως εκ τούτου καθίσταται απόλυτα αναγκαία η αντικατάσταση τακτικά τα τακάκια των φρένων, για την ασφάλεια όλων των ανθρώπων που οδηγεί το όχημα.

Απαιτήσεις αντικατάσταση
Θα πρέπει να έχετε πάντα το εγχειρίδιο του οχήματός σας μπροστά από σας όταν εκτελούν αυτή τη διαδικασία, καθώς και κάθε βήμα θα πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή. Αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι χειρότερο από ό, τι οδήγηση με φθαρμένα τακάκια φρένων, θα είναι για τον καθορισμό των νέων τακάκια φρένων με εσφαλμένο τρόπο. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνη και επικίνδυνη, γι ‘αυτό πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά και με προσοχή. Είναι ίσως καλύτερα να επισκεφθείτε έναν μηχανικό για πρώτη φορά, και να πάρετε κάποιες πρώτες οδηγίες χέρι σχετικά με την αντικατάσταση τακάκια των φρένων. Μόλις έχετε μάθει πώς να το κάνετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα τακάκια των φρένων σας την επόμενη φορά και την αποφυγή άλλων προβλημάτων

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά, ενώ αντικατάσταση τακάκια των φρένων.

Ανοίξτε το κλειδί τέλος, ή ένα ρυθμιζόμενο κλειδί.
Ο-σφιγκτήρα.
Lug το κλειδί.
Bungee κορδόνι.
Hammer.
Allen κλειδιά.

Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι ανεβασμένος πριν ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία, καθώς και ένα εύχρηστο άκρη για όλους τους αρχάριους είναι να σπάσουν τα αυτιά από το τιμόνι ΠΡΙΝ jack το όχημα. Χαλαρώστε όλα τα μπουλόνια και στη συνέχεια jack επάνω, και αυτό θα σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα αργότερα. Προχωρήστε και αφαιρέστε τους τροχούς μετά από αυτό.

Οδηγίες
Τώρα θα πρέπει να εντοπίσετε τη δαγκάνα. Ιδανικά, σε περισσότερα αυτοκίνητα αυτό θα πρέπει να είναι ακριβώς πάνω από τα ωτίο κοχλίες και τον δίσκο του φρένου. Το πάχος πρέπει να αφαιρεθεί πριν πάτε περαιτέρω. Τα περισσότερα μοντέλα των αυτοκινήτων έχουν 2 βίδες που συγκρατούν τη δαγκάνα στη θέση του. Αφού έχετε αφαιρέσει αυτά μπορείτε να αποσυνδέσετε τη δαγκάνα τραβώντας το προς τα πάνω. Βρείτε ένα σημείο κάπου εκεί για να τοποθετήσετε τη δαγκάνα, και αν δεν είστε σε θέση να το πράξουν, να κρέμονται από κάπου με το bungee καλώδιο. ΜΗΝ το κρεμάσετε από τη γραμμή φρένων, καθώς αυτό θα προκαλέσει σίγουρα τα φρένα για να αποτύχει. Κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας, να είναι προσεκτικοί για να μην βλάψει τη γραμμή φρένων με οποιονδήποτε τρόπο.

Τώρα παρατηρήστε προσεκτικά πώς τα τακάκια των φρένων συγκρατούνται στη θέση τους. Σημειώστε την παρουσία και τη θέση τυχόν κοχλίες ή συνδετήρες, επειδή τα νέα μαξιλαράκια θα πρέπει να τοποθετηθούν κατά τον ίδιο τρόπο. Σιγά-σιγά σύρετε τα παλιά τακάκια και να σύρετε τα νέα. Οποιαδήποτε κλιπ που έχετε απομακρυνθεί θα πρέπει να τεθεί και πάλι στην ίδια θέση για να κρατήσει τα καινούργια τακάκια των φρένων στη θέση του. Μερικά παλαιά οχήματα μπορεί να είναι απρόθυμοι να αφήσουν τα τακάκια των φρένων να πάει, έτσι wiggle τους γύρω σας προσεκτικά πριν τα αφαιρέσετε.

Τώρα, πριν να αντικαταστήσει την δαγκάνα που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε το έμβολο του φρένου σε αυτό. Αυτό το έμβολο ωθεί κάτω από τα τακάκια των φρένων, και από τώρα θα πρέπει να προσαρμοστεί με τις ρυθμίσεις των παλαιών φθαρμένων τακάκια των φρένων σας. Προσπαθώντας να χωρέσει πάνω από τα καινούργια τακάκια σε αυτή την κατάσταση θα βλάψει μόνο τα καινούργια τακάκια. Χρησιμοποιήστε το C-σφιγκτήρα και σπρώξτε το έμβολο όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, και ένα που δεν πρέπει να αγνοηθεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τώρα, αντικαταστήστε το συγκρότημα της δαγκάνας και σφίξτε όλες τις βίδες που είχαν αφαιρεθεί αρχικά. Ελέγξτε τα φρένα μερικές φορές πιέζοντας το πεντάλ του φρένου πριν επανατοποθετήσετε τον τροχό. Μόλις το έμβολο έχει προσαρμοστεί στα νέα τακάκια μετά από μερικές ωθεί, θα νιώσετε τη διαφορά. Τώρα τοποθετήστε ξανά τον τροχό και το lug για άλλη μια φορά. Έχουν τα τακάκια των φρένων σας με επιτυχία έχουν αντικατασταθεί. Να θυμάστε ότι αυτή η διαδικασία θα είναι η ίδια για την αλλαγή πίσω τακάκια.

Το κόστος της αντικατάστασης του εμπρός ή πίσω τακάκια των φρένων μπορεί να είναι τίποτα μεταξύ $ 30 – $ 100, ανάλογα με την ποιότητα των τακάκια των φρένων και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Οι επιβαρύνσεις της εργασίας θα κυμαίνονται από συνεργείο επισκευής για την επισκευή κατάστημα, αλλά μπορείτε να αποφύγετε την πληρωμή ότι ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες πεδών pad. Όχι μόνο δεν θα εξοικονομήσει χρήματα, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε μια μεγάλη αίσθηση του επίτευγμα και ικανοποίηση. Η ασφάλεια των φρένων σας έχει πλέον αποκατασταθεί, έτσι ώστε να μπορούν να είναι ήσυχοι.

Τιμές Auto Detailing
Πιο ακριβό αυτοκίνητο
Best Cars RWD
Διαρροή Αντιψυκτικό
Πώς να καθαρίσει ζάντες αλουμινίου
Καθαρισμός Χαλιών αυτοκινήτου
Αυτοκινήτων ήχου και βίντεο Συμβουλές για την αγορά
Προφυλακτήρας κόστους επισκευής
Βαθμολογίες Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Πώς να εγκαταστήσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Κόστος αντικατάσταση Παράθυρο

Leave a Reply