Car Stereo Εγκατάσταση

Εάν έχετε μια μικρή εμπειρία σε ηλεκτρική καλωδίωση και τις μικρές επισκευές των ηλεκτρικών συσκευών ή κάποια μικρή εμπειρία επισκευής αυτοκινήτων, στη συνέχεια, θεωρείτε τον εαυτό σας να χαρακτηριστούν αρκετά για την εγκατάσταση στερεοφωνικού του αυτοκινήτου. Ένα do-it-yourself έργο για να εγκαταστήσετε ένα νέο σύστημα ήχου αυτοκίνητο δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πολλοί θεωρούν ότι είναι. Το μόνο που απαιτείται για μια επιτυχημένη εγκατάσταση του αυτοκινήτου είναι βασικές γνώσεις σχετικά με το αυτοκίνητο, μια ποικιλία από μέρη και σωστή καθοδήγηση. Και φυσικά, βήμα-προς-βήμα οδηγίες για τη διεξαγωγή της διαδικασίας ομαλά και αποτελεσματικά.

Ένα πολύ σημαντικό σημείο που θυμάται πριν από ένα ως στόχο να αγοράσει ένα από αυτά τα νέα πακέτα είναι ότι το νέο σύνολο στερεοφωνικά (η κεντρική μονάδα) θα πρέπει να είναι το μέγεθος που ταιριάζει στην υποδοχή του ενσωματωμένο στερεοφωνικό σας. Αυτά τα κιτ αποτελούνται από διαφορετικά τμήματα. Μετά την αγορά στερεοφωνικών αυτοκινήτων είναι διαθέσιμα σύμφωνα με τις διάφορες μάρκες και τα μοντέλα των αυτοκινήτων. Ως εκ τούτου, κάνοντας μια αγορά δεν θα πρέπει να είναι ένα δύσκολο έργο, είτε. Αν σκέφτεστε καλώντας έναν επαγγελματία για να καθορίσει νέο σύστημα ήχου του αυτοκινήτου σας τότε ίσως να θέλετε να δώσετε μια άλλη σκέψη! Stereo κόστος εγκατάστασης θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ υψηλή, αλλά αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας αυτό σίγουρα θα είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή. Αυτό προβλέπεται έχετε την εμπιστοσύνη και την ουσιαστική γνώση για το τι κάνετε.

Οδηγίες για την εγκατάσταση ενός Stereo αυτοκινήτου

Πρώτα απ ‘όλα προετοιμάσει τον εαυτό σας με τη συλλογή όλα όσα θα απαιτήσει κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης. Τα πράγματα και τα εργαλεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση ενός ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα νέο στερεοφωνικό φυσικά, ένα σύνολο κατσαβίδι, διαβρωτικά σύρμα, κόφτες καλωδίων και μονωτική ταινία. Όταν αγοράζετε ένα νέο σύστημα μουσικής, επίσης, να αναζητήσει μια καλωδίωση που είναι κατάλληλο για το νέο στερεοφωνικό σας, καθώς και μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Η καλωδίωση κάνει τη δουλειά πιο απλή, αν δεν καταφέρουν να πάρουν ένα που θα πρέπει να το συνδέσετε με το χέρι.

Αποσύνδεση του καλωδίου
Πριν από την εργασία σε οποιαδήποτε από του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου, είναι πολύ σημαντικό να αποσυνδέσετε το καλώδιο γείωσης, η αρνητική ένα από την μπαταρία. Μόλις γίνει αυτό θα είναι ασφαλές να προχωρήσει με την υπόλοιπη διαδικασία εγκατάστασης του στερεοφωνικού.

Car Stereo Απομάκρυνση
Όπως υποδηλώνει προφανώς, αυτό το στάδιο περιλαμβάνει την αφαίρεση του παλαιού στερεοφωνικού από το αυτοκίνητο. Πρώτα αφαιρέστε το κάλυμμα από το στερεοφωνικό ή στο ταμπλό. Χρησιμοποιώντας τα κατσαβίδια το ξεβιδώσετε και να λάβουν την παλιά κεντρική μονάδα έξω από την υποδοχή. Τώρα θα μπορούσε να είναι είτε ένα μόνο βύσμα με πολλά καλώδια που συνδέουν στο πίσω μέρος του παλιού στερεοφωνικό ή θα μπορούσε να υπάρξει μια ενιαία δέσμη των καλωδίων. Αν είναι μεμονωμένα σύρματα σε ένα σωρό, τότε θα πρέπει να αποσπαστεί ένα προς ένα για να αποφευχθεί τυχόν σύγχυση.

Σύνδεση στερεοφωνικό λουρί
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν δύο τρόποι καλωδίωσης στερεοφωνικού του αυτοκινήτου, το ένα είναι με τη χρήση ενός καλωδίωση και ο άλλος το κάνει χειροκίνητα. Ρίξτε μια ματιά σε δύο μεθόδους.

Με ένα λουρί
Η μέθοδος όπου η δέσμη καλωδίων χρησιμοποιείται ονομάζεται η μέθοδος σύσφιξης. Είναι πιθανό ότι οι ταμπλό ηλεκτρικά καλώδια μπορεί να είναι διαφόρων μεγεθών. Χρησιμοποιήστε το σωστό μέγεθος του πτύχωση καλύμματα και διαβρωτικά σύρμα σε περίπτωση που διαφέρουν τα μεγέθη σύρμα.

Απογυμνώστε μισή ίντσα του καλωδίου χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μέγεθος των διαβρωτικά σύρμα και στη συνέχεια στρίβοντας τα καλώδια μαζί. Βάλτε το πτυσσόμενο κάλυμμα για τα στριμμένα καλώδια ενώνονται. Βεβαιωθείτε ότι το πτυσσόμενο κάλυμμα είναι στερεωμένο καλά. Μόλις τα καλώδια που συνδέονται με αντίστοιχες συνδέσεις τους, τοποθετήστε το νέο στερεοφωνικό εντός του βραχίονα στήριξης. Τώρα μπορείτε να συνδέσετε την καλωδίωση στο ένα μέσα στο ταμπλό και στη συνέχεια τοποθετήστε το νέο στερεοφωνικό στο ταμπλό. Τώρα, για την εξουσία συνδέστε το καλώδιο της μπαταρίας αφαιρείται με την μπαταρία. Δοκιμάστε στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας και αν δουλεύει μια χαρά καθορίσει στη συνέχεια, το στερεοφωνικό στο ταμπλό μόνιμα. Αν το στερεοφωνικό δεν φαίνεται να δουλεύουν μια χαρά στη συνέχεια, αφαιρέστε το από το ταμπλό και ελέγξτε όλες τις συνδέσεις και πάλι.

Χωρίς Harness
Σύνδεση στερεοφωνικό λουρί καλωδίωσης στο εργοστάσιο είναι πολύ μεγαλύτερη διαδικασία χωρίς ένα λουρί. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε στερεοφωνικό σύρμα χρειάζεται να συνδεθεί ξεχωριστά με τα αντίστοιχα σύρματα στο ταμπλό. Τα σύρματα μπορούν να εντοπιστούν και συνδέονται με τη βοήθεια των διαφορετικών στρώσεων χρώματος για τα καλώδια.

Συνδέστε τα καλώδια αρνητικά του νέου στερεοφωνικό με τις αντίστοιχες αρνητικές καλώδια στο ταμπλό. Και πάλι παρακαλώ να σημειώσετε ότι το χρώμα του τόσο τα καλώδια θα πρέπει να ταιριάζουν. Εάν το χρώμα δεν φαίνεται να ταιριάζει, τότε συνιστάται να ανατρέξτε στο εγχειρίδιο. Τώρα μπορείτε να συνδέσετε το καλώδιο γείωσης με το μέταλλο της βίδας δίπλα στο σημείο όπου το στερεοφωνικό έχει οριστεί. Εδώ, είναι σημαντικό ότι το μαύρο καλώδιο γείωσης αγγίζει μόνο το μεταλλικό τμήμα και όχι μη-αγωγό, όπως πλαστικό. Στη συνέχεια συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας ανάφλεξης στο στερεοφωνικό.

Πριν από τον καθορισμό του στερεοφωνικού μόνιμα, ελέγξτε αν λειτουργεί καλά. Και όταν είστε πεπεισμένοι, να το διορθώσετε. Κατά την περίοδο υπάρχει μια πιθανότητα ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα με στερεοφωνικό σας σύστημα. Γνωρίζοντας μερικές από τις συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων στερεοφωνικό αυτοκινήτου θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Έτσι, αυτές ήταν οι οδηγίες εγκατάστασης αυτοκίνητο στερεοφωνικό. Τώρα που έχετε μια δίκαιη ιδέα για το πώς να εγκαταστήσετε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου, δεν θα πρέπει να βρείτε ότι είναι δύσκολο σε μία εγκατάσταση, όταν θα χρειαστεί να.

Τύποι αυτοκίνητα μυών
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα iPod και ένα MP3 Player;
Best Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης
Αυτοκίνητο Προσδόκιμο ζωής μπαταρίας
Τα συμπτώματα μιας Bad ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Ζωγραφική Spray
Κριτικές Φορτιστής Αυτοκινήτου Μπαταρία
Επισκευή χιλιομετρητή
Προβολέων Καθαριστικό φακού
Mp3 Players

Leave a Reply