Car Stereo Wiring

Η οδήγηση είναι απλά ότι δεν είναι πολύ διασκεδαστικό, χωρίς το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου στη θέση του και χτυπώντας τα υψηλά ντεσιμπέλ με το αγαπημένο σας τραγούδι παίζει. Σε περίπτωση που σκοπεύετε να εγκαταστήσετε ένα νέο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου στη θέση του, θα πρέπει να ξέρετε τα βασικά καλωδίωση στερεοφωνικό αυτοκινήτου για να πάει μπροστά. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε γενικές οδηγίες για το πώς να συνδέσετε ένα στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σε κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.

Βασικά Στερεοφωνικά Αυτοκινήτων

Θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς να πάνε για την εργασία καλωδίωσης. Αποτελείται από τέσσερα κύρια μέρη, που περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα που έχει το CD player, ηχεία, sub woofers και ενισχυτές. Όλα τα άλλα μέρη συνδεδεμένα με την μονάδα κεφαλής από ένα ζεύγος συρμάτων για το καθένα.

Τα περισσότερα συστήματα στερεοφωνικού του αυτοκινήτου έχει δύο κύριους ομιλητές στο μπροστινό και πίσω μέρος. Ενισχυτές κάνει τη δουλειά της ενίσχυσης του ηχητικού σήματος που παρέχεται από την κεντρική μονάδα πριν από τη διάθεσή τους στην υπο γούφερ. Οι ενισχυτές παίρνουν τη δύναμή τους από μια απευθείας σύνδεση του «hot wire» γίνεται με μπαταρία αυτοκινήτου και συνδέεται με το σασί του αυτοκινήτου για γείωση. Sub γούφερ είναι προαιρετικά αξεσουάρ για ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου που παρέχει το βαθύ μπάσο, που βελτιώνει την ποιότητα του ήχου.

Συμβουλές Καλωδίωση

Δεν μπορεί να τραβήξει από μια δουλειά καλωδίωση χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία και εξοπλισμό. Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να ξέρετε πώς να αφαιρέσετε το ταμπλό για στερεοφωνικό καλωδίωση μαζί με τις πόρτες. Αγορά εγχειρίδιο του Hayne κατάλληλη για το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, η οποία μπορεί να έχει οδηγίες σχετικά με αυτό. Μπορείτε επίσης να βρείτε βοήθεια σε απευθείας σύνδεση.

Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Πριν αρχίσουμε να μιλάμε για το πώς να συνδέσετε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου, θα πρέπει να ξέρετε για τα εργαλεία, συσκευές και άλλα πράγματα, που θα χρειαστείτε για την εργασία. Έχουν ως εξής:
Καλωδίωσης (ειδικά για το μοντέλο αυτοκινήτου και στερεοφωνικό σας κάνει)
Ενισχυτής Κιτ καλωδίωσης
Περίπου 7 πόδια του ηχείου Wire (14 Gauge)
Καλώδια των ηχείων
Stereo, Ηχεία και Sub γούφερ
Ενισχυτές
Ηλεκτρική ταινία
Απογυμνωτές καλωδίων
Συρματοκόπτης
Μπαταρία 9 Volt
Αρχείο
Μαχαίρι
Πένσα

Με όλα αυτά τα εργαλεία και τα πράγματα σε πρακτικό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δουλειά καλωδίωση. Υποθέτω ότι έχεις κάποια εμπειρία στις επισκευές αυτοκινήτων και να γνωρίζουν τα βασικά για το πώς γίνονται οι ηλεκτρικές συνδέσεις. Ρίξτε μια ματιά στους κωδικούς χρώμα καλωδίωση και οδηγό εγκατάστασης παρέχεται μαζί με το κιτ. Είναι σημαντικό ότι έχετε σβήσει τον κινητήρα του αυτοκινήτου και αποσυνδέστε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας πριν πάτε μπροστά.

Σύνδεση Νέα στερεοφωνικά ηχεία
Πρώτο μέρος της εργασίας θέτει τα νέα στερεοφωνικά ηχεία στη θέση τους. Γι ‘αυτό θα πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό ηχείο από το περίβλημα των ηχείων. Εάν τα παλιά καλώδια ομιλητές συνδέεται με την κεντρική μονάδα με ένα μεταλλικό κλιπ, τότε θα πρέπει να αφαιρέσετε τα παλιά καλώδια και γλιστρούν τα νέα καλώδια των ηχείων στο χώρο. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, τότε κόβεται και ταινίες τα παλιά καλώδια και συνδέστε τα με το στρίψιμο, με τα γυμνά καλώδια των νέων ηχείων. Καλύψτε το εκτεθειμένο μεταλλικό σύρμα, με ηλεκτρική ταινία. Συνδέστε τα νέα καλώδια ηχείων, λαμβάνοντας μέριμνα ότι το μαύρο καλώδιο (αρνητικό) συνδέεται με τον αρνητικό ακροδέκτη και το κόκκινο καλώδιο (θετικό) συνδέεται με το θετικό ακροδέκτη. Χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, να καθορίσει τα νέα ηχεία στη θέση τους, αλλά δεν κλείσει το περίβλημα των ηχείων ακόμα.

Αντικαταστήστε Παλιά Stereo κεντρική μονάδα
Χρησιμοποιώντας το εγχειρίδιο ή τις πληροφορίες του Hayne που συγκέντρωσε από το Διαδίκτυο, ειδικά για το αυτοκίνητό σας, αφαιρέστε τα κομμάτια του ταμπλό για την πρόσβαση στην παλιά μονάδα στερεοφωνικό κεφάλι. Αφαιρέστε ότι παλιά κεντρική μονάδα. Πάρτε τη λαβή του στερεοφωνικού λουρί και συνδέστε το με τέτοιο τρόπο, που λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα στην παλιά υποδοχή της κύριας μονάδας και τη νέα κεντρική μονάδα. Επίσης, συνδέστε το καλώδιο της κεραίας ραδιοφώνου στην κεντρική μονάδα. Μπορεί να προσδιορίζονται από την μεγάλη πώματος στο τέλος. Κάντε τις συνδέσεις καλωδίων ηχείων με την κοπή, απογύμνωση και τη συστροφή καλώδια μαζί. Στη συνέχεια, τερματίστε το στερεοφωνικό περίβλημα.

Επικεφαλής Μονάδας για συνδέσεις ενισχυτή
Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουν τις συνδέσεις ενισχυτή με την κεντρική μονάδα του στερεοφωνικού. Θα πρέπει να συνδέσετε το κόκκινο (θετικό) άκρο του καλωδίου τροφοδοσίας του ενισχυτή στο θετικό πόλο της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Η σύνδεση γίνεται με τη χρήση ενός δακτυλίου Ο.

Τώρα καθορίσει την ασφάλεια στην υποδοχή ασφάλειας και οδηγήστε το καλώδιο του ρεύματος για να συνδέσετε με τον ενισχυτή όπου ενισχυτής στερεοφωνικού σας έχει τοποθετηθεί. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να περάσει μέσα από το τείχος προστασίας του αυτοκινήτου. Επίσης, εκτελέστε το λεπτό σύρμα μπορείτε να βρείτε στο κιτ καλωδίων ενισχυτή σε μια παράλληλη, αλλά αντίθετη κατεύθυνση καλώδιο τροφοδοσίας, προς την κεντρική μονάδα στερεοφωνικό. Επίσης τρέχει το καλώδιο RCA από την κεντρική μονάδα του ενισχυτή στο πίσω μέρος.

Ενισχυτές για Sub Woofer Συνδέσεις
Αποφασίστε όπου σκοπεύετε να τοποθετήσετε τα sub woofers, μαζί με τον ενισχυτή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Όπου και να το τοποθετήσετε, να θυμάστε ότι το μαύρο καλώδιο γείωσης, το οποίο είναι περίπου τρία μέτρα μήκος, πρέπει να συνδεθεί με το σασί του αυτοκινήτου για γείωση. Συνδέστε τον ενισχυτή στο sub woofer και καθορίζουν τόσο στη θέση του.

Κάντε το καλώδιο σήματος RCA και απομακρυσμένη σύνδεση με καλώδιο με την μονάδα στερεοφωνικό κεφάλι. Στο άλλο άκρο, κάνει το καλώδιο RCA, την ισχύ και γείωση με τον ενισχυτή. Τοποθετήστε υπο γούφερ σας και συνδέστε τα με τον ενισχυτή.

Καθορισμός Προϊστάμενος Μονάδας στην Place
Τώρα μπορείτε να συνδέσετε τα καλώδια των ηχείων (14 gauge) με τα κανάλια ενισχυτή και με τα sub woofers. Τέλος, μπορείτε να τοποθετήσετε το κεφάλι σας μονάδα στη θέση της. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι σύνδεση γίνονται σωστά και ελέγξτε τους με το εγχειρίδιο στερεοφωνικού του αυτοκινήτου. Στερεώστε τη μονάδα κεφάλι στο ταμπλό και το βάζουμε πίσω από κοινού. Για να ολοκληρώσω αυτή τη δουλειά, συνδέστε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Με αυτό, η εργασία σας γίνεται! Μπορείτε να προσβλέπουμε σε κάποια funky ακούγοντας μουσική.

Αυτοκίνητο ρυμούλκησης
Εργαλεία Αυξητική αυτοκινήτου
Honda Vs Nissan
Σκιάδιο αντικατάσταση
Τα 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο
Άλμα μια μπαταρία αυτοκινήτου
Πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο – Πώς να πάρει Σε
Τα συμπτώματα μιας Bad Starter
Φρένο Κόστος αντικατάσταση Pad
Ψεκάστε χρώματα βαφής
Γερμανική Αυτοκίνητα Vs ιαπωνικών αυτοκινήτων

Leave a Reply