Car Wax Αξιολόγηση: Top 10 Best Κεριά αυτοκινήτου

Κερί αυτοκινήτου έρχεται σε τρεις διαφορετικές μορφές – υγρό, πάστα, και σπρέι, και κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Όταν πρόκειται για την αντοχή, υγρό κερί θεωρείται ότι είναι το καλύτερο, αλλά στη συνέχεια εφαρμόζοντας ομοιόμορφα είναι λίγο επίπονη εργασία. Κερί πάστα μπορεί να εφαρμοστεί ομοιόμορφα, αλλά στη συνέχεια να στεγνώνει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και είναι δύσκολο να την αφαιρέσετε, όταν το επίπεδο της πάστας φθάνει στον πυθμένα του δοχείου. Σπρέι κερί είναι ο ευκολότερος κερί αυτοκίνητο στη χρήση, και ως εκ τούτου θεωρείται ιδανικό για ερασιτέχνες λάτρεις των αυτοκινήτων (για να μην ξεχνάμε, είναι ιδιαίτερα συμβατό με πλαστικό), αλλά τότε είναι πολύ λεπτή, και ως εκ τούτου είναι λιγότερο αποτελεσματική όταν πρόκειται για τον καθαρισμό και την αντοχή .

Τα περισσότερα κεριά σε συνδυασμό με μια εφαρμοστή? Σπάνια θα συναντήσετε ένα εμπορικό σήμα κερί που θα πωλούνται χωρίς το πρόσθετο. Αν ο εφαρμοστής δεν είναι διαθέσιμα, η χρήση του σπόγγου είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή που μπορείτε να καταφύγουν σε. Πριν από την εφαρμογή κερί, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει μέσα από συμβουλές για αποτρίχωση αυτοκίνητο και κόλπα, και να γνωρίζει πολύ καλά με μερικές απλές συμβουλές (π.χ. πλύσιμο και στεγνώστε καλά το αυτοκίνητό σας, εκτέλεση αυτού του καθήκοντος στη σκιά, κλπ.) πριν ξεκινήσετε .

Top 10 κεριά αυτοκινήτου

Με πολλά εμπορικά σήματα διαθέσιμα στην αγορά, κάθε επαίρεται υπεροχή έναντι των άλλων, μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να βρείτε ποια μάρκα κερί αυτοκίνητο με τον καλύτερο. Την ίδια στιγμή, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβουν τον κίνδυνο να καταστεί κάποιο λάθος κατά την επιλογή, δεδομένου ότι θα επηρεάσει άμεσα την ομορφιά του οχήματός σας. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να πάρετε διάφορους παράγοντες – συμπεριλαμβανομένης και της προσέφερε την αντοχή και προστασία, το έργο της εφαρμογής του, το κόστος, κ.λπ., υπόψη για να περιορίσετε την καλύτερη. Όταν κάναμε την έρευνα με βάση αυτούς τους παράγοντες, ήρθαμε σε 10 μάρκες αυτοκινήτων κερί που ήταν ανώτερη από την άποψη του οπτική πλευρά, καθώς και την προστασία, τα στοιχεία αυτά δίνονται παρακάτω.

Turtle Wax αυτοκινήτου Carnauba Wax T-6
Η χελώνα Wax θεωρείται ότι είναι το καλύτερο κερί αυτοκίνητο που διατίθενται στην αγορά, διότι καθαρίζει το αυτοκίνητο πολύ καλά, και είναι επίσης αρκετά φθηνό σε $ 6.44-$ 10.26. This Καρναουβικός κηρός δίνει το αυτοκίνητό σας ένα ανθεκτικό αδιάβροχο κάλυμμα, το οποίο εξασφαλίζει ότι οι ρύποι δεν καταλήγουν να βλάπτουν την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Η ανθεκτική εμπόδιο που παρέχεται από Turtle Wax Wax αυτοκινήτου Carnauba κρατά τις ακτίνες UV στο κόλπο, και εξασφαλίζει ότι η επιφάνεια του αυτοκινήτου δεν παίρνει θαμπό με το χρόνο.

Μαύρη Μαγεία Wet Wax Liquid Shine
Λόγω εύκολη στη χρήση εφαρμογή του με το χέρι ή ρυθμιστικό / λουστραδόρος, η Μαύρη Μαγεία Wet υγρό κερί Shine θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκινήτων που διατίθενται κεριά. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο καλό όσο το κερί χελώνα, αλλά το γεγονός ότι η αφαίρεση κερί είναι εύκολη με τη μάρκα Turtle βάζει Μαύρη Μαγεία στη δεύτερη θέση. Το πιο σημαντικό, κοστίζει κάπου περίπου $ 8 (16 oz) – η οποία είναι και πάλι ένα πλεονέκτημα ότι αυτό το αυτοκίνητο έχει κερί πάνω σε διάφορα άλλα ακριβά εμπορικά σήματα διαθέσιμα στην αγορά.

Meguiar του G-12718 NXT Generation Tech Wax
Κυρίως είναι γνωστή για την ικανότητά της να δώσει το αυτοκίνητό σας σαφές-υγρή ματιά, το αυτοκίνητο του Meguiar τράπεζες κερί στη νέα τεχνολογία υδρόφοβο πολυμερές που προστατεύει την επιφάνεια από το νερό και την φθορά της επιφάνειας που προκαλείται λόγω της διάβρωσης, οξείδωσης, κλπ. Με μια τιμή των $ 20 , NXT του Meguiar του Gen Tech Wax είναι καλύτερο από ένα σωρό ακριβά προϊόντα που ξεχωρίζουν για να καταστεί λάμψη του αυτοκινήτου σας.

Pinnacle Souverän Wax Επικόλλησε
Ότι είναι ένα μη-χρώση πάστα, είναι αναμφισβήτητα το USP της Pinnacle Souverän κερί πάστα. Βραζιλίας Ελεφαντοστού carnauba και φυσικά έλαια, τα οποία τυχαίνει να είναι τα κύρια συστατικά αυτού του κεριού αυτοκινήτων, βοηθούν την παραγωγή του ένα λαμπρό παλτό σε σκούρα χρώματα όπως το κόκκινο και το μαύρο. Συνολικά, αυτό είναι ένα κερί αυτοκίνητο που υπόσχεται ενενήντα ημερών από την οπτική βελτίωση για το όχημά σας.

Zymol Χειροποίητα Κεριά
Οι Zymol Χειροποίητα κεριά είναι γνωστό για την παροχή προστασίας που γυαλίζει το αυτοκίνητο δεν μπορεί να προσφέρει. Όπως και στην περίπτωση της Pinnacle κερί, Βραζιλίας Carnauba Ελεφαντοστού και φυσικά έλαια είναι βασικά συστατικά της Zymol κερί – και ο οποίος αντανακλά πολύ καλά στο κόστος και τη λάμψη του χρώματος που παράγεται από την εφαρμογή της. Για καλύτερα αποτελέσματα, ο κατασκευαστής προτείνει την απομάκρυνση των λεκέδων και άκαμπτα με πίσσες Zymol καθαριστικό πριν από την εφαρμογή του κηρού.

Τέλος NFP Nu-80
Χαμηλές τιμές μάρκες αυτοκινήτων κερί δεν είναι αναγκαστικά χαμηλή βαθμολογία για τις επιδόσεις όταν παίζουν ενάντια premium μάρκες κερί αυτοκίνητο? Nu Τέλος NFP-80 κερί πάστα – σε $ 8 – είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της μάρκας αυτοκίνητο κερί που δίνει επιφάνεια του αυτοκινήτου σας μια τέλεια λάμψη , χωρίς να έρχεται βαρύ στην τσέπη σας. Οι χρήστες πρέπει να είναι λίγο προσεκτικοί, διότι αν και δεν χρησιμοποιούν αυτό το κερί επικόλληση σύμφωνα με τις οδηγίες μπορεί να καταλήξει βάζοντας κάποια ανεπιθύμητη γρατζουνιές στην επιφάνεια του αυτοκινήτου σας.

Μητέρες 20016 FX SynWax
Μητέρες 20016 FX SynWax – που συμβαίνει να είναι ένα συνθετικό κερί, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξαπλωθεί γρήγορα και εύκολα, ως αποτέλεσμα της οποίας δίνει μια τέλεια ακόμα υγρή και γυαλιστερή όψη. Στην τιμή των $ 12, αυτό το σήμα είναι γνωστό κερί για την αντοχή του και την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Θεωρείται να είναι τέλεια για σκουρόχρωμα οχήματα. Πιο σημαντικό, το γεγονός ότι είναι απαλλαγμένη από λειαντικά και καθαριστικά αποκλείει τις πιθανότητες να καταστραφεί το επιφάνεια.

Ένα Μεγάλο Blitz Carnauba Wax
Όλα τα κεριά Carnauba είναι δαπανηρή, και One Grand Blitz Carnauba Wax σε καμία εξαίρεση. Την ίδια στιγμή, όλα τα κεριά Carnauba είναι γνωστό ότι παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα – και πάλι One Grand Blitz Carnauba Wax δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο άρτιο αποτελέσματα των επιδόσεων αριστείας και μια τιμή των $ 30 – βάλει μαζί ένα κερί Blitz Μεγάλο στον κατάλογο των καλύτερων αυτοκινήτων που διατίθενται κεριά. Το πιο σημαντικό, το τζελ καλά με όλα τα χρώματα αυτοκινήτων και παρέχει αποτελεσματική προστασία από επιβλαβή στοιχεία.

Ένας αετός 2081616 NanoWax
Θεωρείται ότι είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο προϊόν, Eagle NanoWax είναι το καλύτερο στοίχημά σας, αν χρειαστεί να συμπληρώσετε μικρές γρατσουνιές και σημάδια στροβιλισμού κρύβουν την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας. This αυτοκινήτων κερί είναι γνωστό για την παροχή της μακροχρόνιας γυαλιστερή εμφάνιση, χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα πίσω. Στα 14,98 δολάρια, είναι χωρίς αμφιβολία οικονομικά αποδοτική, και ιδανικό για το αυτοκίνητό σας δίνει μια εύκολη και γρήγορη λάμψη.

Μητέρες Καλιφόρνια Gold Carnauba Cleaner Wax
Μητέρες Καλιφόρνια Gold Carnauba Cleaner Wax είναι ένα ακόμη εμπορικό σήμα το οποίο οι τράπεζες για το γεγονός ότι είναι η κύρια Carnauba συστατικό της. Αυτό το κερί αυτοκίνητο δεν διευκολύνει μόνο τον καθαρισμό, αλλά επίσης παρέχει προστασία σε μία εφαρμογή. Μειώνει τις μικρές ατέλειες και ελαφρά σημάδια παρόντες στο αυτοκίνητο, καθιστώντας το βλέμμα το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο.

Αυτές ήταν οι δέκα καλύτερες μάρκες κερί αυτοκίνητο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε στη χάρη του αυτοκινήτου σας. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να κερί το αυτοκίνητό σας μία φορά κάθε 2-3 μήνες. Η χρήση του κεριού αυτοκινήτων δεν είναι μόνο προσθέτουν στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, αλλά και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του οχήματος – και βοηθά στη διατήρηση της αξίας μεταπώλησης του.

Αντικατάσταση ιμάντα δυναμό
Bad συμπτώματα ρουλεμάν τροχού
Παράθυρο αφαίρεσης Απόχρωση
Εμπρός Αυτοκίνητα Κίνηση
Best Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου
ABS Φρένα Αντιμετώπιση προβλημάτων
Ρύθμιση ταμπούρο
Κατασκευαστές αυτοκινήτων Κατάλογος
Αυτοκίνητο Touch Up Paint
Top 5 Best MP3 Players

Leave a Reply