Chrome σπρέι βαφής για τα αυτοκίνητα

Ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε τη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας είναι με τη ζωγραφική του. Ωστόσο, ένα οποιοδήποτε χρώμα δεν θα δοθούν σε αυτή την μοναδική λάμψη στο όχημά σας. Η εφαρμογή της βαφής χρωμίου μπορούν να προβλέπουν ότι η λαμπερή λάμψη στο αυτοκίνητό σας. Chrome είναι το αγαπημένο χρώμα, όταν πρόκειται να δώσει μια γυαλιστερή αντανακλαστική επίστρωση σε οποιοδήποτε όχημα. Αυτά είναι υψηλής ποιότητας χρώματα που χρησιμοποιούνται συχνά από πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων. Φυσικά, μόνο ένα παλτό δεν είναι αρκετό για να πάρει εκείνα τα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συνήθως, η εφαρμογή 3-4 στρώσεις συνιστάται να λάβει αυτήν την λαμπρή φινίρισμα χρωμίου. Για να βεβαιωθείτε ότι η ανακλαστικότητα της βαφής δεν επηρεάζεται, το μέταλλο να καλύπτεται με ένα αγώγιμο πάνω επικάλυψης.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Chrome σπρέι βαφής

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά της βαφής χρωμίου σπρέι που το διακρίνει από τα άλλα χρώματα συνηθισμένο αυτοκίνητο. Αυτά συζητούνται κατωτέρω:
Απόδειξη Scratch
Εάν χρησιμοποιείτε το νύχι σας να το μηδέν ένα αυτοκίνητο που έχει δοθεί ένα makeover με ένα χρώμα χρώμιο σπρέι, ξέχνα το μετά απλά. Αυτό συμβαίνει επειδή το χρώμα είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές και έτσι δεν υπάρχει κανένας τρόπος ότι τα νύχια ή ξύσιμο κλαδιά δέντρων μαζί με το αυτοκίνητο θα μπορούσε να προκαλέσει γρατσουνιές. Έτσι, η ομορφιά του αυτοκινήτου παραμένει άθικτη, ακόμα και όταν εκτελούν πλόες σε ένα δρόμο που είναι διάσπαρτη με μακρά κλαδιά δέντρων. Έτσι, σε περίπτωση που ψάχνετε για μια λύση για να προστατέψει το αυτοκίνητό σας από γρατζουνιές, επιλέγοντας χρώμα χρώμιο σπρέι θα χρησιμεύσει σίγουρα το σκοπό.

Rust Προστασίας
Chrome σπρέι βαφής είναι σχεδιασμένο για να προστατέψει το αυτοκίνητό σας από τη σκουριά. Φτιαγμένο από αντι-διάβρωση ενώσεις επένδυση, χρώμιο σπρέι βαφής κάνει σίγουρα μια εξαιρετική δουλειά για την πρόληψη σκουριά από τη διαμόρφωση του αυτοκινήτου. Τακτική βαφές αυτοκινήτων φορούν μακριά την πάροδο του χρόνου, έτσι επιτρέποντας στο οξυγόνο να αντιδράσει με τις κάτω μεταλλικές. Αυτό προκαλεί τελικά οξύδωση του μετάλλου. Ωστόσο, όπως χρώμιο σπρέι βαφής είναι τόσο ανθεκτικό και ανθεκτικό στη διάβρωση, το αυτοκίνητό σας θα συνεχίσει να εμφανίζει μια χαρακτηριστική λάμψη για τα επόμενα χρόνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία, λέγεται συχνά ότι η μακροζωία του πραγματικού φινίρισμα χρωμίου είναι εξαιρετικά υψηλή.

Εύκολο στην εφαρμογή
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγχρονο εξοπλισμό για την εφαρμογή αυτής της βαφής. Συνήθης εξοπλισμός όπως πιστόλια ψεκασμού είναι αρκετά ικανοί να παράγουν το ημιδιαφανές αποτέλεσμα χρώμιο. Επίσης, χρώμιο σπρέι βαφής είναι σε θέση να φθάσουν τα σημεία που δεν είναι δυνατόν ακόμη και με τα χρώματα κενώ.

Σημεία που πρέπει να θυμάστε

Πριν από τη χρήση του σπρέι βαφής χρωμίου, θα πρέπει να αφαιρέσετε τη βρωμιά από την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Έτσι, πλύνετε καλά με σαπούνι διάλυμα νερού.
Μόλις γίνει αυτό, εφαρμόστε ένα αστάρι αυτοκινήτων, δεδομένου ότι βοηθά να κρατήσει το χρώμα χρώμιο σταθερά στην επιφάνεια
Τώρα χρησιμοποιήστε κατάμαυρος όπως το παλτό βάση για την ενίσχυση χρώμιο χρώματος βαφής για μια μακράς διαρκείας λάμψη
Μετά το στρώμα παλτό βάσεων γίνεται ξηρό, τότε ισχύει μόνο το χρώμα χρώμιο.

Τύποι

Υπάρχουν διάφοροι τύποι του χρωμίου βαφές ψεκασμού που διατίθενται στην αγορά, παρέχοντας κάθε ένα χαρακτηριστικό αποτέλεσμα στο αυτοκίνητό σας. Είναι συζητείται παρακάτω:
MirraChrome
MirraChrome είναι ένα τέτοιο δημοφιλές χρώμα του αυτοκινήτου σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ των λάτρεις των αυτοκινήτων. Ο κύριος λόγος είναι η ικανότητά του να δημιουργεί μια λάμψη χρώμιο καθρέφτη. Σήμερα, MirraChrome χρησιμοποιείται επίσης σε άλλες επιφάνειες όπως ξύλο, πλαστικό και αφρό. Για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, είναι συχνά συνιστάται η χρήση των κατ ‘αποκοπή HVLP πιστόλια ψεκασμού.

Ghost Chrome
Ένα άλλο χρώμα ψεκασμού χρωμίου που έχει γίνει δημοφιλής τα τελευταία χρόνια είναι το Chrome φάντασμα. Αυτό το χρώμα είναι συνήθως δει σε διάφορα OEM (κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού). Έτσι, θα βρείτε αυτό το χρώμα στις ζάντες BMW, Ford μέρη και πολλά άλλα. Ένα πρότυπο πιστόλι ψεκασμού χρησιμοποιείται για την εφαρμογή Chrome Ghost. Αυτό το δημοφιλές φινίρισμα χρωμίου μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε χρώμα, αλλά συνήθως εφαρμόζεται σε διάφορες αποχρώσεις του γκρι για να πάρετε εκείνη την τέλεια αντανάκλαση μέταλλο. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής Ghost χρώμα Chrome, είναι ότι παραμένει διαφανές το οποίο επιτρέπει στο θεατή να δει το υποκείμενο βασικό χρώμα.

MultiChrome
Θέλετε να δώσει μια νέα ματιά στο αυτοκίνητό σας; Αν ναι, χρησιμοποιήστε MultiChrome χρώμα, το οποίο είναι ένας συνδυασμός του Ghost Chrome και MirraChrome. Παρέχει ένα πρισματικό αποτέλεσμα την αλλαγή χρώματος που είναι πραγματικά υπέροχο. Όταν δείτε ένα αυτοκίνητο επικαλυμμένα με MultiChrome, θα δείτε μόνο χρώμιο, αλλά και για την αλλαγή της γωνίας θέασης, θα δείτε ένα πρισματικό έκρηξη χρωμάτων. Με λίγα λόγια, το χρώμα είναι σε θέση να παράγουν μία ποικιλία χρωμάτων όταν παρατηρείται από διαφορετικές γωνίες. Αυτή η δραματική επίδραση χρώμα οφείλεται στην παρουσία των πατενταρισμένων νιφάδες κρυστάλλου στη βαφή.

Σε γενικές γραμμές, σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας απαιτεί μια εργασία χρωμάτων, ένα χρώμιο σπρέι βαφής θα είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παράγει μια εκθαμβωτική λάμψη, που είναι μακράς διαρκείας. Μπορεί επίσης να αντέχουν στις κακουχίες της καθημερινής χρήσης. Chrome χρώμα μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας, με έναν τρόπο που κανένα άλλο χρώμα μπορεί. Έτσι, αν ψάχνετε για το απόλυτο τελείωμα για το αυτοκίνητό σας, τότε πάμε σε ένα χρώμα χρώμιο σπρέι.

Επισκευή Αυτοκινήτων Παράθυρο
Αυτοκίνητο σπρέι βαφής
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Ισχύς Επισκευή Ρυθμιστής Παράθυρο
Απομακρυσμένη Εγκατάσταση Δημιουργός αυτοκινήτου
Cool Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
Προβλήματα του κεντρικού κυλίνδρου
Βαθμολογίες Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Πώς να αντικαταστήσετε ένα τροχού ABS Αισθητήρας ταχύτητας
Προβλήματα Ενισχυτής
Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης

Leave a Reply