Cool Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

Τι κάνετε όταν έχετε βαρεθεί με τον τρόπο που βλέπεις; Δώστε στον εαυτό σας ένα makeover, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, τι θα συμβεί όταν είστε βαριεστημένοι με τον τρόπο που το αυτοκίνητό σας φαίνεται; Δώστε ένα makeover πάρα πολύ, τι άλλο; Αλλά πώς να πάει για να κάνει αυτό; Ωω..! Θα φαινόταν να μαστίζεται από ερωτήσεις. Ας πάρει μερικές γρήγορες απαντήσεις σε αυτά τότε. Πώς να δώσει το αυτοκίνητό σας ένα makeover; Φροντίστε το με κάποιο δροσερό αξεσουάρ. Μια πλήρης μη-brainer, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, ας δούμε ποια είναι αυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να βοηθήσει το αυτοκίνητό σας να φανεί δροσερό ή θερμότερος από ό, τι είμαι βέβαιος ότι είναι ήδη!

Gear Knob: Αν βρείτε τον εξοπλισμό σας να χειριστεί λίγο πολύ μονότονο, μπορείτε να περιηγηθείτε σε απευθείας σύνδεση, ή να πάτε ψώνια λαβή ταχυτήτων. Υπάρχει μια ποικιλία από σχέδια και μοτίβα, που έχουν μέρος έμποροι αυτοκινήτων, η οποία μπορεί να ταιριάξει με την αίσθηση του στυλ και γούστο.

Καθίσματα αυτοκινήτου: Αν σκέφτεστε ένα εσωτερικό θέμα που το αυτοκίνητό σας θα πρέπει να έχουν, τότε αλλάζουν τα καθίσματα του αυτοκινήτου θα είναι ένα σημαντικό και απαραίτητο βήμα, αν με ρωτάτε. Είναι μετά από όλα, ένα από τα μεγαλύτερα συστατικά του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Τα διαφορετικά χρώματα, σχέδια, υφάσματα, και φυσικά το κόστος, των διαφόρων κάθισμα αυτοκινήτου καλύπτει, θα σας αφήσει σύγχυση, ακόμη εκπλαγείτε!

Furry Dice: Αυτό φαίνεται να είναι το απόλυτο, όταν πρόκειται για εξαρτήματα αυτοκινήτων. Είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη δει πολλά αυτοκίνητα αθλητικές γούνινο ζάρια στο πίσω μέρος-καθρέφτες τους. Ξέρω ότι είναι «cool» να είναι μοναδικό και όλα αυτά, αλλά να πούμε την αλήθεια, αυτοί φαίνονται χαριτωμένα. Και αυτό είναι επαρκής λόγος για να πάρει ένα για το αυτοκίνητό σας, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να πειραματιστείτε με τα χρώματα, για να πάρει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων.

Φακός: Είμαι βέβαιος ότι αυτό έχει συμβεί σε σας, τουλάχιστον περισσότερο από μία φορά. Είναι νύχτα, που μόλις έφτασε στο σπίτι, αλλά δεν μπορείτε απλά να βρείτε κάτι, ότι είστε πολύ σίγουρος, θα παραμείνει στην πίσω θέση του αυτοκινήτου. Εισάγετε, ένα φακό που μπορείτε να επαναφορτίσετε δικαίωμα στο αυτοκίνητό σας! Ναι, υπάρχουν Οικουμενική επαναφορτιζόμενη LED φώτα Flash Power, που είναι εύκολο για την αποθήκευση, τα οποία έχουν αναπτυχθεί, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει σε τέτοιες καταστάσεις. Πλέον, βοηθά πάντα να έχετε ένα φακό στο χέρι, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, έτσι δεν είναι;

Αυτοκόλλητα: Έχοντας φανταχτερά αυτοκόλλητα για τα αυτοκίνητα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε το αυτοκίνητό σας. Με αυτοκόλλητα, μπορείτε να επιλέξετε από τα λογότυπα, ένα από τα αγαπημένα αθλητική ομάδα, κινούμενα σχέδια, αστεία εισαγωγικά, μερικές δημιουργικές γραφικά, κλπ.

Πλάκες Άδειας: Ένας άλλος τρόπος για να το στυλ το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας, είναι να έχουμε κάποια φανταχτερή πινακίδες. Μένοντας εντός των ορίων των νόμων πινακίδα, γίνετε δημιουργικοί και να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό για να διακοσμήσετε πινακίδες σας. Έχετε γράψει το όνομά σας, την αγαπημένη πόλη σας, την αγαπημένη σας λέξη, ένα σχέδιο, ή ό, τι θέλετε! Μπορείτε επίσης να πάρετε κάποια κομψή LED πινακίδες, που μετακινηθείτε!

Λασπωτήρες: Ξέρω τι σκέφτεστε. Λασπωτήρες είναι μια αναγκαιότητα και όχι ένα αξεσουάρ! Αλλά πώς για, έχετε μια σειρά από επιδεικτική λασπωτήρες, στολίζοντας τους τροχούς; Απλά κολλήσει με το θέμα που έχετε αποφασίσει. Και αν δεν υπάρχει θέμα, τουλάχιστον ταιριάζει με το χρώμα των πτερυγίων με το χρώμα του αυτοκινήτου σας!

Φώτα Διακόσμηση: Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο «bling» παράγοντας του αυτοκινήτου σας, από το να πάρει κάποια σούπερ φανταχτερά διακοσμητικά φώτα για αυτό. Μπορείτε να τα έχετε κάτω από το αυτοκίνητο, ή ως παρωπίδες σας. Αποφύγετε τη χρήση τους για τους προβολείς, καθώς μπορεί να εμποδίσει το όραμα της επερχόμενης οδηγούς.

Υπάρχουν σίγουρα πολλά περισσότερα διασκεδαστικά αξεσουάρ αυτοκινήτων που μπορείτε να δοκιμάσετε. Προς το παρόν, αυτό είναι ό, τι έχουμε. Έτσι προχωρήστε και φιγούρα για κάτι, να κάνουν το αυτοκίνητό σας να εξετάσουμε πανέμορφο!

Ψεκαστήρες Paint: Ζωγραφική Spray και εξοπλισμός Περίπτερα
Αυτοκίνητο χαλί καθαρότερο
DIY Επισκευή Αυτοκινήτων
Φορητό DVD Player για παιδιά
Αεροζόλ σπρέι βαφής
Κοινή Προβλήματα αυτοκινήτου
Πλαστικά Επισκευή δεξαμενής αερίου
Επισκευή κύριου κυλίνδρου
Car Stereo Εγκατάσταση
Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων
Ανακύκλωση μπαταριών αυτοκινήτου

Leave a Reply