Dead μπαταρίας αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητό σας θα πρέπει ηλεκτρική ενέργεια για πολλές από τις λειτουργίες του, όπως οι προβολείς, πίσω φώτα, το σύστημα μουσικής, μίζα, ηλεκτρικά παράθυρα, εσωτερικά φώτα, υαλοκαθαριστήρες κλπ. Η μπαταρία του αυτοκινήτου είναι η μοναδική πηγή ενέργειας για όλα αυτά. Ιδανικά, η μπαταρία του αυτοκινήτου θα πρέπει να λειτουργούν σωστά για πέντε ολόκληρα χρόνια, επειδή αυτή είναι η μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας. Αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρηθούν οι ιδανικές συνθήκες. Επειδή υπάρχουν πολλές πτυχές που αποφασίζουν πόσο καιρό η μπαταρία θα διαρκέσει. Ας αναλύσουμε τα προβλήματα σε μια μπαταρία αυτοκινήτου σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημάδια ότι μπαταρίας του αυτοκινήτου σας είναι νεκρός

Ακολουθούν μερικά από τα σημάδια που δείχνουν ότι η μπαταρία του αυτοκινήτου σας είναι νεκρός ή έχει αποξηρανθεί.

Το αυτοκίνητο δεν ξεκινάει μετά θα γυρίσετε το κλειδί στη μίζα.
Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα, όπως τα τζάμια των αυτοκινήτων δεν λειτουργούν.
Ενώ η εκκίνηση του αυτοκινήτου, εάν κάνει ένα κλικ αντί για το συνηθισμένο ήχο.
Οι προβολείς έχουν γίνει αμυδρό και λάμπει μόνο όταν επιταχύνει.
Όταν ανοίξετε το καπό, αν υπάρχει μια άσχημη μυρωδιά σαν χαλασμένα αυγά.
Εάν το αυτοκίνητο δεν ξεκινήσει κανονικά, αλλά ξεκινά με ένα άλμα, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα είναι με την μπαταρία.

Οι αιτίες πίσω από

Τα αίτια του μια νεκρή μπαταρία αυτοκινήτου μπορεί να είναι πολλές, και μόνο ορθή διεξαγωγή των δοκιμών της μπαταρίας μπορεί να αποκαλύψει το πραγματικό πρόβλημα. Η πιο προφανής αιτία είναι ότι η διάρκεια ζωής για την οποία η μπαταρία έχει σχεδιαστεί, είναι για να το ξεπεράσω. Υπάρχουν και άλλες καταστάσεις που συμβάλλουν σε αυτή την κατάσταση, για παράδειγμα, αν ξεχάσετε να σβήσετε τα φώτα πορείας σας όταν έχετε παρκάρει το αυτοκίνητό σας, θα βρείτε μπαταρία σας στραγγισμένο μετά γυρίσεις. Άλλες αιτίες μπορεί να είναι-

Λανθασμένη τρόπους τη φόρτιση της μπαταρίας.
Τα εσωτερικά φώτα να αφήνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Χρησιμοποιώντας μπαταρία σας να πηδήσει ξεκινήσει μια άλλη μπαταρία όταν το δικό μπαταρία του αυτοκινήτου σας, το ίδιο είναι αδύναμη.
Φεύγοντας από το ραδιόφωνο ή το αυτοκίνητο σύστημα ήχου για για όλη τη νύχτα.
Χρησιμοποιώντας ένα υποβαθμισμένα μπαταρία.
Ένα σύντομο κύκλωμα κάπου στην καλωδίωση της μπαταρίας.
Αν η γεννήτρια δεν λειτουργεί σωστά δεν θα τη φόρτιση της μπαταρίας.
Χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο για μικρές αποστάσεις, ενώ με τη χρήση των αξεσουάρ επαρκώς μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια νεκρή μπαταρία.
Μερικές φορές ο ηλεκτρολύτης στη μπαταρία παίρνει συλλέγεται στον πυθμένα της μπαταρίας αφήνει το πάνω μισό άνευ οξέος, το οποίο μπορεί επίσης να συμβάλει σε μία τέτοια κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας.
Κακή συντήρηση της μπαταρίας αυτοκινήτου είναι μια άλλη εξέχουσα αιτία που η μπαταρία στραγγισμένο. Ένα παράδειγμα κακής συντήρησης θα, μη τήρηση της σωστής ποσότητας νερού στην μπαταρία.

Πώς να καθορίσει

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αναβιώσει μια νεκρή μπαταρία είναι αυτό το άλμα. Για άλμα εκκίνησης μια μπαταρία, θα πρέπει να έχετε μια σειρά από καλώδια βραχυκύκλωσης και ένα άλλο αυτοκίνητο με μια καλά φορτισμένη μπαταρία. Τα ακόλουθα βήματα θα σας εξηγήσει πώς να πηδούν ξεκινήσει το αυτοκίνητό σας,

Παρκάρετε το αυτοκίνητο με το νεκρό δίπλα της μπαταρίας του αυτοκινήτου με ένα πλήρως φορτισμένη μπαταρία (αναβιώσει το αυτοκίνητο). Μπορείτε επίσης να σταθμεύσετε τα δύο αυτοκίνητα κουκούλα με κουκούλα, η οποία είναι, μπροστά από το άλλο.
Τώρα συνδέστε ένας ακροδέκτης του θετικού καλωδίου (κυρίως κόκκινο) με το θετικό ακροδέκτη του αυτοκινήτου και αναβίωση άλλο άκρο με το θετικό ακροδέκτη της νεκρή μπαταρία.
Τώρα συνδέστε ένας ακροδέκτης του αρνητικού καλωδίου στο αρνητικό της μπαταρίας αναζωογόνηση. Το άλλο άκρο αυτού του καλωδίου θα πρέπει να συνδέεται σε μία άβαφη μεταλλική επιφάνεια στο μπλοκ του κινητήρα.
Τώρα γυρίστε την αναβίωση αυτοκίνητο και να τρέξει για λίγα λεπτά. Αυτό θα χρεώσει την νεκρή μπαταρία.
Τώρα δοκιμάστε την εκκίνηση του αυτοκινήτου. Αν δεν ξεκινήσει, εκτελέστε την αναβίωση αυτοκίνητο για λίγο περισσότερο χρόνο.

Ένας άλλος τρόπος εκκίνησης ενός αυτοκινήτου του οποίου η μπαταρία είναι νεκρή είναι να ωθήσει την έναρξη. Αλλά για τη μέθοδο αυτή θα πρέπει κάποιος να ωθήσει το αυτοκίνητό σας, ενώ εσείς προσπαθείτε να το ξεκινήσει και θα διαρκέσει αρκετές προσπάθειες για να πάρει το αυτοκίνητο που τρέχει. Επίσης, η μέθοδος αυτή δεν συνιστάται και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή είναι διαθέσιμη.

Ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθεί με ένα νεκρό μπαταρία του αυτοκινήτου είναι να το χρεώνουν όσο το δυνατόν συντομότερα. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πρώτα για πόσο καιρό να το χρεώσει στο εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου. Πάρτε όλα τα μέτρα ασφαλείας που αναφέρονται σε αυτό. Αν η μπαταρία έχει υποστεί βλάβη, η αντικατάστασή του είναι η μόνη επιλογή. Μην προσπαθήσετε να πηδήσει ξεκινήσει μια παγωμένη μπαταρία, καθώς υπάρχει κίνδυνος έκρηξης της μπαταρίας. Επίσης, αν μπορείτε να βρείτε μια διαρροή οξέος της μπαταρίας πάρει για να το μηχανικό αμέσως.

Προβλήματα Δυναμό αυτοκινήτου
Αγοράζοντας Συμβουλές για Φορητό DVD Player
Συμβουλές Ζωγραφική Spray και Τεχνικές
Car Stereo Wiring
Lamborghini Ιστορία
Ασφαλέστερη φορεία 2012
Πλένεται σπρέι βαφής
Πόσο συχνά να αντικαταστήσει Δισκόφρενα
Disc Vs. Ταμπούρα
Αυτοκίνητο Σχεδιασμός Εσωτερικών
Τύποι αυτοκίνητα μυών

Leave a Reply