DRM αφαίρεσης

Πρόσφατα, υπήρξε μια επανάσταση στον τρόπο που οι άνθρωποι λαμβάνουν τη μουσική από διάφορες πηγές. Όσοι θέλουν να πάρουν τη μουσική και τα βίντεο μπορούν είτε να πάει στο κατάστημα και να αγοράσετε μουσική ήχου CD και DVD βίντεο, λήψη πολυμέσων από το Internet για δωρεάν, ή να αγοράσει το ίδιο από τα φημισμένα σε απευθείας σύνδεση καταστήματα. Δεδομένου ότι η μουσική πειρατεία βρίσκεται σε άνοδο, οι εταιρείες μουσικής έρχονται με διάφορες μορφές της τεχνολογίας, η οποία αντιτίθενται και αποθαρρύνουν την πειρατεία. Ένα από τα κύρια και εξέχοντα τεχνολογίες περιλαμβάνουν την Digital Rights Management (DRM). Να θυμάστε ότι αν και υπάρχουν πολλά λογισμικού στην αγορά, η οποία αφαιρέσετε DRM, τροποποιώντας τα δικαιώματα πρόσβασης θα μπορούσε να θεωρηθεί παράνομη. Έχουν υπάρξει πολλές πολιτικές και τους νόμους σχετικά με την αφαίρεση DRM. Μια τέτοια συνθήκη είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO) Copyright Συνθήκη. Στις ΗΠΑ, η Digital Millennium Copyright Act (DMCA), καθορίζει τους όρους για την παραβίαση του DRM από το αρχικό περιεχόμενο.

DRM είναι μια προηγμένη τεχνολογία που έχει ενσωματωθεί στη μουσική που πωλούνται από ηλεκτρονικά καταστήματα ή ακόμα και σε CD ήχου από τα καταστήματα μουσικής. DRM δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει την καταπολέμηση της πειρατείας, με μη επιτρέποντας στους χρήστες να αντιγράψετε και να μετατρέψετε τα πρωτότυπα μέσα σε άλλες πηγές και πλατφόρμες. Αν DRM επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για να σταματήσει την πειρατεία, τα άτομα που έχουν αγοράσει νόμιμα μουσική είναι πάρα πολύ αντιτίθενται. Αυτό συμβαίνει επειδή, παρά τη λήψη τους ανθρώπους της μουσικής με νόμιμο τρόπο, δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτό τον τρόπο θέλουν να σε διαφορετικές συσκευές. Λόγω της αντιπολίτευσης, πολλές εταιρείες όπως η Apple και η Sony έχουν αρχίσει να προσφέρουν DRM-free περιεχόμενο για λήψη. Αυτή η τεχνολογία δεν είναι μόνο ενσωματωθεί σε CD ήχου και online downloads μουσικής, αλλά και στα παιχνίδια PC και eBooks. Αν έχετε ένα CD ήχου με ενεργό DRM και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή ψυχαγωγίας, θα πρέπει να αφαιρέσετε το DRM, για την οποία ένα εργαλείο αφαίρεσης DRM απαιτείται.

Πώς να αφαιρέσετε DRM

Αφαίρεση DRM από τα αρχεία ήχου είναι ακριβώς ένα θέμα με το σωστό είδος του λογισμικού που κάνει τη δουλειά του. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών που διατίθενται στο διαδίκτυο για δωρεάν ή επί πληρωμή downloads ή σε καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι εν λόγω λογισμικό παρακάμψει τον κωδικό DRM και να μετατρέψετε τα προστατευμένα αρχεία σε άλλες διαφορετικές μορφές που θέλετε. Υπάρχουν ορισμένα προηγμένα εργαλεία αφαίρεσης DRM που μπορεί να έχει ακόμη και άλλα χαρακτηριστικά, όπως η μετατροπή βίντεο και ήχου μετατροπή. Αυτά τα εργαλεία αφαιρέσετε τον ήχο και τους κωδικούς προστασίας βίντεο από τα αρχεία που αγοράζονται από πηγές όπως το iTunes της Apple, το Napster, MusicMatch, AOL MusicNow, MSNMusic, Rhapsody, κλπ. Ωστόσο, απλά ελέγξτε αν κάποιες από τις παραπάνω παρόχους υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων έχουν DRM-free downloads μέσα μαζικής ενημέρωσης για από προεπιλογή. DRM λογισμικό αφαίρεσης μπορεί να μετατρέψει προστατεύονται AAC, WMA, WAV και πολλά άλλα με το πρότυπο μορφή MP3.

DRM αφαίρεσης λογισμικού

Wondershare Media Converter
Aimersoft DRM Media Converter
iSkysoft DRM αφαίρεση
DRM Converter 3 για Mac
SoundTaxi
myFairTunes
Daniusoft DRM Converter
AnalogWhole
WMA Μετατροπή Platinum
ShareDRMusic
NoteBurner
MAC Converter M4P
TuneClone Audio Converter για Mac
DRM Converter
NoteCable
FreeMe2
Ήχου Αεροπειρατεία
DRMBuster
QTFairUse
FairUse4WM
Tunebite Platinum
Αυτοματοποιήστε unDRM
Θράσος

Σημειώστε ότι η λειτουργία και τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών αυτών διαφέρουν. Ωστόσο, μία λειτουργία παραμένει η ίδια, η οποία είναι να επεξεργαστεί προστατεύεται ήχου ή αρχεία βίντεο και να τα μετατρέψετε στη μορφή που θέλετε. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιούν ένα λογισμικό DRM αφαίρεσης, προτείνεται να πάει μέσα για υπολοίπους. Αυτές οι αδειοδοτημένες εφαρμογές περιλαμβάνουν πλήρη χαρακτηριστικά και την καλή ποιότητα της παραγωγής, σε αντίθεση με εκείνες που διατίθενται στο διαδίκτυο για δωρεάν download. Ακόμα κι αν είναι επιτυχής όσον αφορά την αφαίρεση του DRM αρχεία ήχου και βίντεο, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία αποκλειστικά για προσωπική χρήση και όχι για δημόσια διανομή και αερισμό. Οι αιτήσεις, όπως και SoundTaxi Wondershare Converter Media πιστεύεται ότι είναι το καλύτερο. Χρησιμοποιώντας ένα καλό εργαλείο αφαίρεσης DRM, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε προστατεύεται περιεχόμενο ήχου για Apple iPod σας, το Microsoft Zune, ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων.

Wet Battery Cell
Να λήξης Καθίσματα Αυτοκινήτου
Αντιμετώπιση προβλημάτων αυτοκινήτου
Ποιος ανακάλυψε το MP3 Player;
Δυναμό Διάγνωση Πρόβλημα
Σκιάδιο αντικατάσταση
Καθαρισμός Χαλιών αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες
Muffler Ταινία επισκευής
Ασφαλέστερη φορεία 2012
Πώς να καθαρίσει ζάντες αλουμινίου

Leave a Reply