Mastering CD ήχου

Mastering CD ήχου είναι η διαδικασία του μοντάζ και ήχου για την ενίσχυση της high-end εξοπλισμό, έτσι ώστε ο ήχος και η ένταση του CD μπορεί να βελτιωθεί. Αυτό κάνει τη διαφορά μεταξύ του άλμπουμ ηχεί σαν ένα demo CD και Pro-βυθομέτρησης CD. Όταν το CD κατακτηθεί, έχει καλύτερη γροθιά, περισσότερη σαφήνεια, καλύτερο επίπεδο και εξαιρετική ένταση.

Mastering CD είναι γνωστό ότι είναι μια απόκρυφη τέχνη που είναι γνωστή μόνο για τα μουσικά ταλαντούχων ατόμων. Η σωστή mastering μπορεί να κάνει μια σωστή εγγραφή ήχου και να μετατρέψετε μία πολύ μεγάλη σε μια θρυλική ένα. Αρκετοί δίσκοι μπορεί να γίνει ανταγωνιστική για το παιχνίδι στο κατάστημα και το ραδιόφωνο. Η κυρίαρχη επιδόσεις και εξαιρετική τεχνική καταγραφής καθορίζει το βασικό τόνο για αυτή τη φωνή. Mastering μπορεί να παράγει μια βαθιά επίδραση στην επίπτωση και την απήχηση του. Το βάθος, αίσθηση του αέρα, διάτρηση και λεπτομέρεια μπορεί να αυξηθεί. Vintage επεξεργαστές σωλήνα μπορεί επίσης να λειτουργήσει. Η εμπειρία και η αίσθηση για τη μουσική δίνει τη δυνατότητα να βρείτε την καλύτερη διαδρομή. Σε συναυλίες ή στούντιο ηχογράφησης, ταινίες γίνονται που αποθηκεύουν οι ατομικές επιδόσεις και αυτές μετατρέπονται στην τελική ταινία master. Αυτές είναι στη συνέχεια αποστέλλονται στη μονάδα αναπαραγωγής όπου γίνονται διάφορα αντίγραφα. Η δημιουργία του τελικού κύριος λέγεται mastering.

Βήματα που εμπλέκονται
Υπάρχουν τρία στάδια στη διαδικασία αυτή.

Επεξεργασία Συνέλευση
Οι ταινίες από τις συνόδους καταγραφής ή μίξη θέση μεταφέρεται σε έναν ψηφιακό επεξεργαστή. Οι μελωδίες τοποθετημένα σε μια συγκεκριμένη σειρά και σωστή απόσταση τοποθετείται μεταξύ των περικοπών. Η αρχή και το τέλος των περικοπών είναι ξεθωριασμένα στη σιωπή ή το φυσικό θόρυβο του χώρου επιδόσεις. Εναλλακτικώς, οι τομές crossfaded όπως επιθυμείται. Οι Pops, κλικ και παράξενους θορύβους, ανάλογα με την πηγή και τη σοβαρότητα που καθορίζεται στο στάδιο mastering.

Γλύκανση
Αρχικά, οι μηχανικοί άρχισαν δίσκοι κοπής πλοίαρχο να δημιουργήσετε δίσκους βινυλίου και επινόησε επεξεργαστές σήματος, όπως περιοριστές συμπιεστές, ισοσταθμιστές και να αποφευχθεί η υπερφόρτωση της κεφαλής κοπής. Τροποποίηση των ρυθμίσεων θα μπορούσε να παράγει χρήσιμα αποτελέσματα για τη μουσική, ιδιαίτερα σε Pop στυλ. Εξοπλισμός και τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να γλυκάνει τον ήχο. Ομαλότητα, σαφήνεια, και των επιπτώσεων γροθιά αυξάνονται ανάλογα με την απαίτηση της μουσικής. Ο στόχος είναι να ενισχυθεί η συναισθηματική ένταση. Σε περίπτωση που η απόδοση, την ποιότητα εγγραφής και ρύθμιση είναι επωφελής για να αρχίσει με, οι τελικοί τους ήχοι είναι κύρια με τις καλύτερες ταινίες μίγμα. Casual ακροατές μπορούν επίσης να παρατηρήσετε τη διαφορά. Τα άλμπουμ απαιτούν μεγάλα, ράδιο-έτοιμο ήχο και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις αγορές ποπ.

Έξοδος
Τα τελικά μουσικά κομμάτια μετατρέπονται σε μέσα ενημέρωσης που απαιτούνται για την μαζική παραγωγή, γενικά CD Recordable. Ο κύριος δίσκος μπορεί να ακουστεί σε οποιοδήποτε CD player. Επιπλέον, ο πελάτης μπορεί να οντισιόν και να παρέχει την τελική έγκριση. Κατά καιρούς, αντιγραφείς κασέτα επιλέξουν για 4 χιλιοστά κασέτες DAT.

Για αντιγραφείς CD, περιλαμβάνει τη δημιουργία mastering του δίσκου πλοίαρχος γυαλί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει stampers. Κάθε μονάδα CD επιλέγει να προετοιμάσουν τις δικές τους κυρίους γυαλί για λόγους ελέγχου της ποιότητας. Ο πλοίαρχος γυαλί πρέπει να είναι μια σωστή εικόνα του καθρέφτη του δίσκου CDR κύριο δημιουργήθηκε από την εγκατάσταση mastering μουσική.

Ήχου mastering είναι μια πολυπόθητη τέχνη για να δημιουργήσετε τα κομμάτια να ακούγονται καλά σε CD, βινύλιο ή MP3. Ανάμιξη σημαίνει εξισορρόπηση των επιπέδων μεταξύ των μέσων και την πραγματοποίηση των επιμέρους μέσων για την ακούγεται καλό. Mastering νοείται το τελικό στάδιο όπου είναι επιθυμητή η λείανση της συνολικής ήχο και να μεγιστοποιήσει όγκο. Λόγω της συμπίεσης και έξυπνες τεχνικές περιορισμού, τα εμπορικά CD ακούγεται πολύ πιο δυνατά από τα δικά σας μείγματα.

Mastering ήχου CD ήχου ενισχύει μείγματα, έτσι ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν με τις εμπορικές εκδόσεις nowaday του. Αυτό είναι το τελικό βήμα πριν την αποστολή του CD σε ένα εργοστάσιο παραγωγής CD. Mastering το CD ανυψώνει την ποιότητα των τραγουδιών με τα επαγγελματικά πρότυπα. Οι ήχοι demo ή άλμπουμ όπως και όλα τα τραγούδια που συλλέγονται μαζί.

Συμβουλές Auto Detailing
Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Φτηνές φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Εκτιμήσεις Auto Επισκευή
MP3 Player Οδηγίες: Πώς να εγκαταστήσετε ένα MP3 Player
Εξοπλισμός ρυμούλκησης αυτοκινήτου
Car Stereo Απομάκρυνση
Αυξητική αυτοκινήτου
Συμβουλές για Αυξητική αυτοκινήτου
Φορητό DVD Player για παιδιά
2012 Νέο Volkswagen Beetle
Πώς να Μετατροπή ήχου σε MIDI

Leave a Reply