Muffler Εγκατάσταση Συμβουλές

Muffler είναι ένα βασικό μέρος του συστήματος εξάτμισης ενός αυτοκινήτου. Ο σιγαστήρας βρίσκεται κάτω από το οπίσθιο τμήμα του αυτοκινήτου και οι άκρες σιγαστήρα που βρίσκεται στο εξωτερικό άκρο του εν λόγω συστήματος. Αυτές οι συμβουλές σιγαστήρα μείνετε λίγο έξω από το πίσω άκρο και ως εκ τούτου είναι εύκολα ορατά από την πίσω πλευρά. Βασικά ένα κασκόλ βοηθά στη μείωση των εκπομπών των καυσίμων και να μειώσει το τεράστιο θόρυβο που παράγεται από κινητήρα. Θα ξέρετε τη σημασία μιας σιγαστήρα μόνο όταν είναι κατεστραμμένα, κατά την οποία προκαλεί ακραία θόρυβο. Muffler είναι από τις πλέον παραμελημένες ανταλλακτικά αυτοκινήτων, πιθανώς λόγω της τοποθεσίας του. Ίσως να αναρωτιέστε τι κάνουν συμβουλές σιγαστήρα, και δεν μειώνουν το θόρυβο του κινητήρα; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω ότι κι αυτοί είναι μέρος του συστήματος καυσαερίων από τα αυτοκίνητα, αλλά απλά να προσθέσω για την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Εύκολα ορατός από την πίσω πλευρά, αυτά προσθέτουν μια μοναδική γοητεία στο αυτοκίνητο σας. Συμβουλές Muffler είναι μεταξύ των αξεσουάρ αυτοκινήτων που είναι μια καυτή συμπάθεια πολλών. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί τύποι των καυσαερίων συμβουλές που διατίθενται στην αγορά, θα βρείτε σίγουρα ένα κομμάτι κατάλληλο για το αυτοκίνητό σας. Έτσι, τη στιγμή που θα πάρετε μια σειρά από συμβουλές σιγαστήρα, ακολουθήστε τις οδηγίες για εγκατάσταση σιγαστήρα συμβουλές δίνονται παρακάτω για να τα έχουν καθοριστεί μέχρι σωστά.

Εγκαταστήστε Συμβουλές Muffler

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος
Το πρώτο βήμα της εγκατάστασης είναι η επιλογή του σωστού μεγέθους άκρη σιγαστήρα. Θα πρέπει να εξετάσει διάφορες διαστάσεις των άκρων σιγαστήρα, ενώ επιλέγοντας μια τέλεια εφαρμογή άκρη σιγαστήρα. Η διάμετρος του άκρου εισόδου του ενός άκρου σιγαστήρα πρέπει να ταιριάζει με εκείνη του σωλήνα ουράς του αυτοκινήτου. Η επόμενη σημαντική διάσταση που πρέπει να εξεταστεί είναι η διάμετρος της εξωτερικής ακμής του άκρου σιγαστήρα. Η εξωτερική άκρη του κασκόλ άκρη τώρα πρόκειται να είναι το νέο άνοιγμα εξαερισμού καυσαερίων. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε εάν αυτό πηγαίνει καλά με τον προφυλακτήρα μέγεθος διακοπής του αυτοκινήτου σας. Η τελευταία διάσταση που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι, το συνολικό μήκος της εξάτμισης άκρη που θα σας επιλογή. Αν και αυτά υποτίθεται ότι είναι εμφανή από το πίσω, δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο. Πάρα πολύ άκρες εξάτμισης μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο για την ασφάλεια.

Επιλέξτε το Συμβουλή Muffler
Αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος είναι η επιλογή το τέλειο στυλ. Έχετε πολλές επιλογές σε στυλ κασκόλ shapes άκρη, και τα μεγέθη. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, να μάθουν τις διαστάσεις προσεκτικά πριν πάτε να ψωνίσετε για αυτό το κομψό αξεσουάρ. Μπορείτε να επιλέξετε από μονόκλινα μέχρι δύο άκρες. Σχήματα που διατίθενται είναι τετράγωνο, στρογγυλό και οβάλ. Λοιπόν, η επιλογή του σχήματος εξαρτάται επίσης από προφυλακτήρα αυτοκινήτου cut-out. Μπορείτε να επιλέξετε επιχρωμιωμένο μαλακό χάλυβα ή ανοξείδωτο χάλυβα συμβουλές. Είναι καλύτερο να επιλέξουν από ανοξείδωτο χάλυβα συμβουλές ως χρώμιο είναι πιο επιρρεπής σε σκουριά.

Τοποθέτηση Συμβουλή Muffler
Ξεκινήστε την εγκατάσταση, όταν το όχημα είναι κρύο. Πρώτα θα πρέπει να καθαρίσετε σωλήνα ουρά του αυτοκινήτου σας και την εξάτμιση άκρη, καθώς και. Αγοράστε ένα εμπορικό καθαρότερο, ειδικά σχεδιασμένα για το σκοπό αυτό. Εφαρμόστε γράσο αυτοκινήτων στην είσοδο του σιγαστήρα άκρη του. Τώρα, το να διολισθήσει σε σωλήνα ουρά του αυτοκινήτου. Δεν είναι δυνατή να το πράξουν; Απλά τυλίξτε μια μικρή πετσέτα με την εξωτερική άκρη του ρύγχους σιγαστήρα και σπρώξτε μέσα στο σωλήνα ουρά του αυτοκινήτου. Πάρτε τη βοήθεια του ένα σφυρί από καουτσούκ για να αξιοποιήσει στο εσωτερικό.

Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ένα σφιγκτήρα στην άκρη το οποίο κάνει τη δουλειά της για τον καθορισμό άκρη του σωλήνα σιγαστήρα με ουρά ευκολότερη με τη βοήθεια του μερικές βίδες. Μερικές συμβουλές πρέπει να συγκολλούνται με το σωλήνα στην ένωση. Μετά από αυτό το βήμα γίνεται, η διαδικασία εγκατάστασης είναι πάνω.

Έτσι, εδώ είναι το αυτοκίνητό σας με μεγάλες άκρες που αναζητούν σιγαστήρα. Ξεκινήστε τον κινητήρα και καμαρώνω αυτές τις συμβουλές σιγαστήρα καθώς επιταχύνει.

Καλύτερη μπαταρία αυτοκινήτου
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Δέρμα Φροντίδα Seat
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Πώς να δοκιμάσει μια μπαταρία αυτοκινήτου
Πρώτη αυτοκινήτου Ever Made
Πώς να καθαρίσει ακροδέκτες της μπαταρίας
Κόστος Δυναμό
Προβλήματα του κεντρικού κυλίνδρου
Ταχύμετρο αντικατάσταση καλωδίου

Leave a Reply