Muffler κόστος επισκευής

Σημασία ενός Muffler
Κύλινδρο του κινητήρα ενός οχήματος παράγει ένα υψηλό επίπεδο θορύβου λόγω της καύσεως του καυσίμου. Η δουλειά του σιγαστήρα είναι να μετριάσει αυτού του θορύβου, και αυτό γίνεται με την ενέργεια που παρεμποδίζει διαφράγματα αναπήδηση από την ηχητική ενέργεια.

Ο σιγαστήρας του ένα όχημα μπορεί να δυσλειτουργία οφείλεται σε πολλούς λόγους, δεξιά από ένα σπασμένο ιμάντα, η οποία μπορεί να κοστίσει τόσο λίγα όπως $ 20 για να αντικαταστήσει, σε ολόκληρο το ίδιο σιγαστήρα, η οποία μπορεί να κοστίσει τόσο υψηλό όπως $ 250 στο σύνολο. Αλλά περιμένετε, δεν είναι τόσο απλή. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες αιτίες πάρα πολύ, που χρειάζονται σχετικές διορθώσεις.

Ζημιές Muffler;

Αν ακούσετε θορύβους που προέρχονται από το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, ελέγξτε πρώτα για να δούμε αν ο σιγαστήρας είναι τοποθετημένο σωστά στην εξάτμιση. Μερικές φορές, μόνο οι ιμάντες που συγκρατούν τους θα μπορούσε να σπάσει. Αν αυτό δεν είναι η περίπτωση, τότε ο σιγαστήρας μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ο αισθητήρας οξυγόνου είναι ένα σημαντικό μέρος κατά την έναρξη του σιγαστήρα. Οι πληροφορίες που παρέχονται από τον αισθητήρα οξυγόνου είναι ζωτικής σημασίας για την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του οχήματος για να διατηρηθεί η καλή καυσίμου-αέρος αναλογία. Οποιαδήποτε αλλαγή στην αναλογία αυτή επηρεάζει τον αριθμό των μορίων του άκαυστου καυσίμου στην εξάτμιση, και τελικά επηρεάζει τα ηχητικά κύματα που παράγονται εντός του συστήματος εξάτμισης, το οποίο ο σιγαστήρας αναμένεται να εξουδετερώσει. Είναι μια καλή πρακτική για την αντικατάσταση του αισθητήρα οξυγόνου μετά από κάθε 50.000 μίλια από το τρέξιμο, αφού οι αισθητήρες τείνουν να χάσουν την ακρίβεια το πέρασμα του χρόνου. Απόφραξη του σιγαστήρα και σκουριάζει είναι επίσης κοινά προβλήματα που λαμβάνουν χώρα.

Προβλήματα με το σιγαστήρα μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα, καθώς τα επίπεδα ήχου του αυτοκινήτου μπορεί να υπερβαίνει τα επιτρεπτά επίπεδα. Σκουριάζουν είναι το χειρότερο πρόβλημα όχι μόνο με τον σιγαστήρα, αλλά επίσης με ολόκληρο το σύστημα εξάτμισης. Είναι που προκαλείται από την υγρασία που αντιδρούν με τα μεταλλικά μέρη του αυτοκινήτου. Το πρόβλημα αυτό ενισχύεται από τις συχνές μικρές διαδρομές κατά την οδήγηση, καθώς το νερό ατμός δεν παίρνει αρκετό χρόνο για να κινηθεί έξω από την εξάτμιση, και δροσίζει μακριά σε υγρή κατάσταση και πάλι, με αποτέλεσμα να σκουριάζει το μέταλλο. Για εκείνους που ζουν σε παράκτιες περιοχές, το αλάτι στο νερό μπορεί να προσθέσει τα δεινά σκουριάζουν. Η παρουσία του αλατιού μπορεί να επιταχύνει τη σκουριά, προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις.

Το κόστος της επισκευής

Πριν από οτιδήποτε άλλο, ελέγξτε την εγγύηση του αυτοκινήτου σας, δεδομένου ότι είναι ως επί το πλείστον κασκόλ καλύπτονται από την παρούσα. Αν έχετε μια δίκαιη ιδέα σχετικά με τη συντήρηση του αυτοκινήτου, τότε μπορείτε να ελέγξετε τα διαθέσιμα κιτ επισκευής σιγαστήρα στα καταστήματα καθώς και στο Διαδίκτυο. Τα περισσότερα από αυτά τα πακέτα έρχονται σε μια τιμή των μόλις περίπου $ 10. Αυτές οι εξαρτήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αντικαταστήσει ή να επισκευάσει ένα κασκόλ με ευκολία, χωρίς την ανάγκη της λήψης του αυτοκινήτου σε ένα εργαστήριο. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα είδη των κιτ επισκευής περιλαμβάνουν – επίδεσμο κασκόλ, εύκαμπτο σωλήνα χάλυβα, σωλήνα εξάτμισης, ουρά σωλήνα sealer, επιδέσμους ουρά σωλήνων, τσιμέντο και κασκόλ. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατάλληλα για τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με καταλυτικούς μετατροπείς, ο επίδεσμος κιτ σιγαστήρα είναι η καλύτερη για τέτοιου είδους αυτοκίνητα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλη διάρκεια χωρίς να ανησυχείτε για βλάβη θερμότητα στο σύστημα. Το κόστος του σιγαστήρα μπορεί να κυμαίνεται οπουδήποτε μεταξύ $ 50 σε περίπου $ 250, ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας.

Από την άλλη πλευρά, αν επισκεφθείτε μια θέση εργασίας, τις επιβαρύνσεις της εργασίας, τους φόρους, και διάφορα άλλα έξοδα μπορεί να υπερβαίνει το διπλάσιο του συνολικού κόστους στο τέλος. Ένας μηχανικός μπορεί να σας πείσει να εξετάσει τον κινητήρα του αυτοκινήτου, ολόκληρο το σύστημα εξάτμισης, καθώς και κάποια άλλα συνδεδεμένα μέρη που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι κατεστραμμένο. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσουν πολύ περισσότερα, ακόμη και αν μόνο κασκόλ σας είναι ελαττωματικό και τα άλλα συστατικά είναι μια χαρά. Το κόστος επιδιόρθωσης ποικίλλει επίσης ανάλογα με τον αριθμό των τμημάτων του σιγαστήρα που έχουν υποστεί βλάβη. Παρά το γεγονός ότι η κατασκευή και λειτουργία του κασκόλ είναι αρκετά απλή, στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσει ολόκληρο το σιγαστήρα για να λύσει ακόμα και το μικρότερο πρόβλημα. Με μετά την αγορά ανταλλακτικών και επαγγελματική βοήθεια, το συνολικό κόστος μπορεί να είναι οπουδήποτε μεταξύ $ 100 έως $ 250. Εάν χρησιμοποιούνται Original Equipment Manufacturer (OEM) μέρη, το κόστος μπορεί να είναι περίπου $ 250 έως $ 400.

Σημείωση: Οι τιμές που αναφέρονται εδώ είναι απλά για καθοδήγηση, και πραγματικές τιμές θα ποικίλουν ανάλογα με μάρκα και το μοντέλο του οχήματος, τα μέρη που εμπλέκονται, εγγύηση, εάν υπάρχει, και τη θέση της υπηρεσίας.

Όχι μόνο σιγαστήρα θέματα που σχετίζονται, αλλά δεν θα πρέπει να αγνοήσει κάθε μικρό πρόβλημα σε ένα όχημα, διότι αν αφεθεί άλυτο, θα εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου και τέλος να βλάπτουν τους πάρα πολύ, τελικά κοστίζουν πολύ περισσότερο από ό, τι αρχικά απαιτείται.

Πόσο συχνά να αντικαταστήσει Δισκόφρενα
Πώς να δείτε έναν εναλλάκτη
Αυτοκίνητο χαλί καθαρότερο
Αντικατάσταση ιμάντα δυναμό
Εμπρός Αυτοκίνητα Κίνηση
Κόστος επισκευής αυτοκινήτων Παράθυρο
Muffler κόστος επισκευής
Πώς να αλλάξετε έναν αισθητήρα ταχύτητας
Υπερθέρμανση αυτοκινήτου
Τροχοί
Προβλήματα διακόπτη ανάφλεξης

Leave a Reply