Paint το αυτοκίνητό σας στο σπίτι

Για να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο στο σπίτι μπορεί να φαίνεται σαν μια γελοία ιδέα για μερικούς, αλλά για εκείνους σε έναν προϋπολογισμό, μπορεί να είναι η μόνη επιλογή. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι κατά τη χρήση βαφής αυτοκινήτων είναι μια πρόκληση, αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να βάλει στον ιδρώτα και το αίμα τους και μπορεί να αποφέρει αρκετά αξιοπρεπή αποτελέσματα. Αυτή η μέθοδος της ζωγραφικής ένα αυτοκίνητο στο σπίτι είναι ίσως η πιο κοινή καθώς παρέχει επαγγελματικά αποτελέσματα εργασία χρωμάτων. Αν βάψετε το αυτοκίνητό σας με ένα ρολό, θα πάρετε ακόμα καλά αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να κάνουμε μια πολύ τρίψιμο.

Ζωγραφική αυτοκινήτου σας στο σπίτι

Προετοιμασία
Ξεκινήστε πλένοντας προσεκτικά το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας απορρυπαντικό και συνέχεια σκουπίστε με ένα-κάτω με κερί και αφαίρεσης λίπους. Μόλις τελειώσετε με το πλύσιμο αυτοκινήτων, θα πρέπει να άμμος κάτω από το παλιό χρώμα χρησιμοποιώντας μια διπλή δράση (DA) τροχιακή τριβείο αέρα. Πριν ξεκινήσετε, την προστασία του παρμπρίζ χύτευση με βαριά κολλητική ταινία. Προτείνουμε τρίψιμο το αυτοκίνητο μέχρι τουλάχιστον το επίπεδο του αρχικού χρώματος του. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι θα σηκώσουμε όλα τα παράθυρα και να κλείσει τις πόρτες του αυτοκινήτου για την προστασία των εσωτερικών χώρων του αυτοκινήτου σας πριν ξεκινήσετε τη δουλειά ζωγραφική.

Επισκευές
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε άσχημα σκουριασμένα περιοχές, να θέσει σε αντικαταστάσεις όπου αυτό είναι δυνατό. Δεν χρειάζεται να πάρετε νέα τμήματα (ναι, ξέρουμε ότι είστε σε έναν προϋπολογισμό), αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τμήματα από ναυάγια αυτοκίνητα, και κόψτε τους για να ταιριάζει ακριβώς. Για τις μικρές σκουριασμένες περιοχές, καθαρίστε καλά την περιοχή και το παλτό πίσω μέρος των τμημάτων επισκευή με συγκόλληση με αστάρι. Μόλις ολοκληρωθούν οι επισκευές του αυτοκινήτου σας, εφαρμόστε μια ελαφριά στρώση από πλαστικό υλικό πληρώσεως του σώματος με την patched περιοχή. Από τη στιγμή που είναι ξηρό και αρκετά σκληρό, το αρχείο με μια λεπίδα Surform (α ραβδώσεις, τα μισά-στρογγυλό σχήμα) μέχρι να έχετε μια ομοιόμορφη επιφάνεια που είναι ανατομικό σωστά. Η τακτική πλήρωσης θα αφήσει σχεδόν πάντα pinhole μεγέθους φυσαλίδων. Χρησιμοποιήστε ακρυλικό βερνίκι με φειδώ για να γεμίσει μικρές ατέλειες επιφάνεια.

Λείανση
Τώρα, η άμμος, η επιφάνεια του αυτοκινήτου για να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη επιφάνεια με ένα λεπτά φτερωτά ακμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε σκληρή auto-τρίψιμο του σώματος του σκάφους. Αυτή η δουλειά πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά, για ένα μεγάλο μέρος των μεντεσέδων αποτέλεσμα σας σε αυτό. Μόλις γίνει αυτό, καθαρίστε το αυτοκίνητο για μια ακόμη φορά και να αρχίσει συγκάλυψης. Χρησιμοποιήστε χαρτί συγκάλυψης και την ταινία να προστατεύει τα μέρη από υπερψεκασμός. Χρησιμοποιήστε κολλητική ταινία για να κάνουν μια κουρτίνα σε όλη τη διαδρομή, γύρω από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό 3M-ακονισμένη ταινία αφρώδες υλικό για τη σφράγιση των πάνελ.

Αλφαβητάρι
Στη συνέχεια, η επεξεργασία της επιφάνειας σε μία τελική σκουπίσει τα κάτω, και κατά προτίμηση χρήση ενός διαλύτη με βάση το προϊόν. Πρώτη στρώση ασταριού σας θα πρέπει να γίνει χρησιμοποιώντας ένα εποξειδικό αστάρι. Προκειμένου να επιτευχθεί μια κορυφαία ποιότητας φινίρισμα, μερικοί συνιστούν τη χρήση μιας λεπτής θολερότητας ενός αντιθέτου χρώματος πάνω του εκκινητή. Αυτό θα εξυπηρετήσει το σκοπό της guidecoat (το οποίο θα αποκαλύψει υψηλά και χαμηλά σημεία στο σώμα). Δεν χρειάζεται να ζωγραφίσει το guidecoat, αλλά ομίχλη πάνω από την επιφάνεια.

Για ένα τέλειο φινίρισμα, άμμος το αστάρι με ξηρό 150-γυαλόχαρτο και φθείρω τα υψηλά σημεία. Μόλις τελειώσετε ανάμειξη ή τη διόρθωση των στρεβλώσεων, σπρέι σε μια δεύτερη στρώση του ασταριού / sealer. Sand αυτό κάτω πάρα πολύ σε ένα 600-χαλίκι επιφάνεια για τη βάση-παλτό και βερνίκια. Σας πληροφορούμε ότι το αυτοκίνητο πρέπει να καθαρίζονται και demasked της συλλέγονται υγρή λείανση goop. Μάσκα το αυτοκίνητο για μια ακόμη φορά και να εξασφαλιστεί η επιφάνεια είναι πεντακάθαρο.

Ζωγραφική
Για να πιάσουμε την πραγματική ζωγραφική, ψεκασμό με ένα ελαφρύ βάση για την ομοιόμορφη απόχρωση? Αυτό θα είναι η βάση-παλτό. Κρατήστε το πιστόλι ψεκασμού 10 έως 12 εκατοστά μακριά από το αυτοκίνητο και κάθετα προς την περιοχή που πρόκειται να ψεκάσει. Διατηρήστε μια ακόμα ταχύτητα και υπερκαλύπτουν τις κινήσεις 50 τοις εκατό. Ακολουθήστε αυτή τη μέθοδο κατά την εφαρμογή της βερνίκια πάρα πολύ. Μετά το χρώμα έχει ωριμάσει για τουλάχιστον μερικές ημέρες, κάνει μια τελική λείανση χρώμα και τράχυνση πριν την εφαρμογή του χρώματος.

Ελπίζω αυτές τις οδηγίες διευκρινίσει με ποιο τρόπο να ζωγραφίζει το αυτοκίνητό σας στο σπίτι. Μια σημαντική πτυχή που πρέπει να θυμάστε είναι να ελέγχει και να συμμορφώνονται με τους τοπικούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς σχετικά με την ανάμειξη και τον ψεκασμό χρωμάτων στο σπίτι.

Πώς να Fix διαρροής πετρελαίου
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2012
ABS λυχνία παραμένει αναμμένη
Επισκευή ταμπλό
Μπαταρία ανακατασκευής
Αυτοκίνητο DVD players
Ανακύκλωση μπαταριών αυτοκινήτου
Paint αυτοκινήτου
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Φορτιστής μπαταρίας Trickle
Ποιος ανακάλυψε το CD Player

Leave a Reply