Smart Κριτικές αυτοκινήτου

Για τους αμύητους, τα έξυπνα αυτοκίνητα είναι μικρά, υψηλή απόδοση καυσίμου και οικονομικά αυτοκίνητα που έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, με τη διατήρηση των μεγεθών του «Go Green» στο μυαλό. Ωστόσο, η αρχική ιδέα πίσω από την κατασκευή έξυπνων αυτοκινήτων ήταν να μειώσει το χώρο στάθμευσης και μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 2 ή 3 αυτοκίνητα στην κανονική χώρο στάθμευσης του 1 αυτοκίνητο! Ναι, τα έξυπνα αυτοκίνητα είναι μικρό σε μέγεθος (2,5 m σε μήκος) και ως εκ τούτου, 2 ή 3 έξυπνα αυτοκίνητα μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα δίπλα σε ένα κανονικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Επιπλέον, η έξυπνη τιμή του αυτοκινήτου είναι γενικά κάτω από US $ 20.000, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσιτές.

Μια επισκόπηση των Smart Cars
Απλά για ενημέρωση σας, Smart είναι επίσης μια μάρκα αυτοκινήτων της Daimler AG, που ιδρύθηκε το 1994, σε Boblingen, Γερμανία. Έχει παραχθεί σειρά των μικρών αυτοκινήτων αν και πολλοί δεν έχουν ξεκινήσει με επιτυχία στην αγορά. Ωστόσο, αποτέλεσε το έναυσμα για την καινοτομία και την ανάπτυξη στον τομέα των μικρών κατασκευής αυτοκινήτων. Πριν πάτε για πολλές έξυπνες σχόλια αυτοκίνητο, ξέρετε για μερικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των έξυπνων αυτοκινήτων.

Πλεονεκτήματα του Smart Cars

Πολύ ελκυστικό στυλ που μπορεί να τραβήξει την προσοχή κανενός σε ένα χρόνο.
Εξαιρετικό για οδήγηση στην πόλη και σημαντικό ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.
Για δύο άτομα, καθίσματα είναι πολύ ευρύχωρα και άνετα.
Με εξαιρετική απόδοση καυσίμου, τα έξυπνα αυτοκίνητα συμβάλλουν στην οικονομία καυσίμου και σας βοηθά να αποθηκεύσετε σημαντικό ποσό της τιμής των καυσίμων.

Μειονεκτήματα του Smart Cars

Αργή επιτάχυνση.
Λόγω του μικρού μεγέθους του, απαιτεί ασφάλεια των αυτοκινήτων διάφορα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.
Καλή ποιότητα βενζίνη απαιτείται η ποιότητα της βενζίνης επηρεάζει την απόδοση του κινητήρα. Κακής ποιότητας βενζίνη μπορεί να διακόψει την απόδοση.
Αυτά τα αυτοκίνητα έρχονται με ελαχίστων χρονικών ορίων της εγγύησης που μπορεί να είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα.

Κορυφαία Smart Κριτικές αυτοκινήτου

2012 Ford Fiesta
Ονομαστική να είναι ένας από τους κορυφαίους μικρά αυτοκίνητα που παράγονται οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο, 2012 Ford Fiesta διατίθεται σε πολλά χρώματα και, ως εκ τούτου, έχετε πολλές επιλογές. Ενώ ήμουν έτοιμος μέσα από διάφορες έξυπνες σχόλια αυτοκίνητο, διαπίστωσα ότι σχεδόν όλοι οι χρήστες του 2012 Ford Fiesta έχουν Gung Ho για αυτό το αυτοκίνητο. Μια εμπειρία οδηγική απόλαυση και άνεση συνεδρίαση κάνει αυτό το σήμα ένα δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο. Έχει κατασκευαστεί σε σειρά Fiesta αυτοκίνητα. Έχει διατεθεί σε τετράθυρο sedan ή πεντάθυρο hatchback στυλ σώμα.

Εύρος τιμών: $ 13.320 (βασικό μοντέλο S) να $ 17.120 (SEL τελειώματα μοντέλο)

2010 Smart Fortwo Coupe Passion
Υπήρξαν μικτές κριτικές πελατών δρόμου αυτοκίνητο για αυτό το αυτοκίνητο. Ταιριάζει εύκολα στο χώρο στάθμευσης, είναι απολαυστικό στην οδήγηση σε όλη τη διάρκεια της πόλης, εκτιμώντας πολύ ευρύχωρο εσωτερικό και βαθμολόγησαν να έχουμε μια καλή οικονομία καυσίμου. Με λίγα περισσότερα αυτοκίνητα με την ίδια σειρά που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2012, μπορείτε να περιμένετε και να αναζητήσει πολύ εξελιχθεί Smart Fortwo αυτοκίνητα.

Εύρος Τιμής: US $ 12000 (κατά προσέγγιση)

Mazda 3
Παρά το γεγονός ότι, Mazda 3 έρχεται σε US $ 2000 περισσότερες από ό, τι την απόδοση καυσίμου Fiesta, τα χαρακτηριστικά οδήγησης του έχουν αξιολογηθεί ότι είναι πολύ καλή. Στη συνέχεια, όμως υπάρχουν προβλήματα με την απόδοση των καυσίμων του οδηγεί σε μείωση της έκκληση προς τους πελάτες. Mazda 3 είναι διαθέσιμο σε τετράθυρο sedan και ένα τετράθυρο hatchback. Τιμολόγηση για το 2012 Mazda 3 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Εύρος Τιμής: US $ 15.000 έως $ 23.000 ΗΠΑ

Mini Cooper
Mini Coopers είναι ένα από τα πιο μικρά αυτοκίνητα παρατηρούνται στους δρόμους. Με χαριτωμένο εμφάνιση και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά οδήγησης, Mini Cooper προσφέρει καλές δυνατότητες μηχανικής αυτοκινήτων. Ένα από τα μειονεκτήματα του είναι υψηλή βασική τιμή, η οποία είναι προβληματική για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Εύρος Τιμής: US $ 18.500 (βασική τιμή) για 32.000 δολάρια ΗΠΑ

Honda Fit
Συνολικά έξυπνα σχόλια αυτοκίνητο, άσε με την επιλογή του Fit της Honda, όταν πρόκειται για την πρακτικότητα. Οι οδηγοί έχουν στο δέος που οφείλεται στην μαγεία χαρακτηριστικά έδρα της που επιτρέπει κάθεται για τρεις τρόποι αποθήκευσης, δηλαδή., Ψηλό, μακρύ και χρησιμότητα. Με ταχύτητα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του όγκου και δορυφορική συνδέονται με το σύστημα πλοήγησης, το αυτοκίνητο κατατάσσεται να είναι μια διαφορετική και ακόμη απολαυστικό στην οδήγηση μικρό αυτοκίνητο. Ένα μειονέκτημα αυτού του αυτοκινήτου ήταν ότι κατά το έτος 2007 – 2008, χιλιάδες Fit της Honda ανακλήθηκαν λόγω ελαττωματικού διακόπτη παραθύρου. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε τώρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε να ρωτήσετε για το μοντέλο σας.

Εύρος Τιμής: US $ 15.000 έως $ 20.000 ΗΠΑ

Ακόμα κι αν βρείτε μικρά τιμολόγηση αυτοκίνητο να είναι σε υψηλότερη πλευρά, έχω κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να μοιραστώ μαζί σας. Δηλαδή, μπορείτε να πάρετε ακόμα και μερικές από τις καλύτερες μάρκες του μεγάλου μεγέθους και κανονικά αυτοκίνητα, σε λιγότερο από US $ 5000 ή US $ 2000!

Μετά από έρευνα και ανάλυση, μπορείτε επίσης να αγοράσουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Smart, που πωλούνται σε καταστήματα αυτοκινήτων, σε πολύ προσιτές τιμές. Στην αναζήτησή σας για την αγορά αποδοτικών αυτοκινήτων, μπορείτε επίσης να πάτε στη λίστα των αυτοκινήτων που κατατάσσονται για να δοθεί καλύτερη απόσταση σε μίλια αερίου το 2010, που θα σας βοηθήσει να αγοράσετε ένα πραγματικά καλό αυτοκίνητο επιδόσεων. Ας ελπίσουμε ότι, έξυπνα σχόλια αυτοκίνητο που αναφέρονται στο παρόν άρθρο πρέπει να σας βοηθήσει στην έρευνά σας για να αγοράσει ένα μικρό αυτοκίνητο.

Έπιπλα Ζωγραφική Spray
Προβλήματα Δυναμό
Τι σημαίνει MP3 Stand για;
Car Stereo Wiring
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας MP3
Επισκευή Αυτοκινήτων Συμβουλές
Πώς να αντικαταστήσει φως φρένων
Πώς να αγοράσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Best Μάρκες αυτοκινήτων
Τι είναι Στροφόμετρο

Leave a Reply