Spray Ασφάλεια Ζωγραφική

Βαφή με ψεκασμό είναι μια τεχνική της ζωγραφικής, όπου μια συσκευή ψεκασμού χρησιμοποιείται για τον ψεκασμό ένα παλτό του χρώματος σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια. Είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος βαφής, πιο συχνά χρησιμοποιείται για την βαφή αυτοκίνητα, κτίρια, κ.λ.π. Είναι επίσης χρησιμοποιείται για να κάνει πινακίδες και τοίχου γκράφιτι.

Κίνδυνοι Ζωγραφική Spray

Ψεκάστε ζωγραφική μπορεί να είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους της ζωγραφικής, αλλά έχει τα δικά της μειονεκτήματα – το πιο σημαντικό είναι οι κίνδυνοι που συνδέονται με τη διαδικασία της βαφής. Διάφορα χρώματα, στεγανωτικά, σκληρυντικά και διαλύτες περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες που μπορούν να εισέλθουν στο ανθρώπινο σώμα και να επηρεάσει αρνητικά την υγεία μας. Ένας εργαζόμενος επιδοθεί σε βαφή με ψεκασμό, είτε μπορεί να εισπνεύσουν τους ατμούς ή τις χημικές τοξικές χημικές ουσίες που μπορεί να απορροφηθεί από το δέρμα κατά την επαφή. Ορισμένες επιστρώσεις περιέχουν επίσης εύφλεκτες ουσίες τα οποία αερολύονται, όταν ψεκάζεται με τη βοήθεια ενός ισχυρού εξοπλισμού. Οι ουσίες αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες όπως έκρηξης ή πυρκαγιάς. Με όλους αυτούς τους κινδύνους είναι σημαντικό να κρατήσει τον εαυτό σας ενημέρωση σχετικά με συμβουλές για την ασφάλεια, προτού να αρχίσουν να εργάζονται.

Σπρέι βαφής Συμβουλές για την ασφάλεια

Πριν από την έναρξη του έργου, είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε το Δεδομένων Ασφαλείας Υλικού (MSDS) της χημικής ουσίας που χρησιμοποιείται. Κάποιος πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτός φοράει τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας, όπως γάντια, μάσκα, γυαλιά ασφαλείας κ.λπ. για να προστατεύσει τον εαυτό του από την πιθανή απειλή από τις τοξικές χημικές ουσίες. Η θάλαμο ψεκασμού, μια περιοχή που χρησιμοποιείται για βαφή με ψεκασμό, το οποίο έχει αποκλειστεί από τα εμπόδια για να αποτρέψει τη σκόνη ή τη βρωμιά από την είσοδο αυτή, θα πρέπει να συντηρούνται σωστά. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται, όπως φίλτρα και πάνω ψεκασμού, θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά.

Οι μάσκες που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια βαφή με ψεκασμό κατηγοριοποιηθούν σε δύο τύπους. Η μάσκα ως στόχο να σταματήσει τη σκόνη από την είσοδο των πνευμόνων μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη λείανση των σκουριασμένα περιοχές, ενώ αυτά που προορίζονται για αναθυμιάσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη ζωγραφική. Εάν η περιοχή όπου είστε ζωγραφική και καλά αεριζόμενο χώρο, τότε ίσως να μην απαιτούν τη μάσκα που προορίζονταν για τους καπνούς, αλλά είναι καλύτερα να υπάρχει ένας, μετά από όλα, δεν είναι σοφό να πάρετε τις πιθανότητες με την υγεία σας. Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα, μια προστατευτική μάσκα με φίλτρο, ενώ η βαφή με ψεκασμό.

Κάποιος πρέπει να φροντίσει ώστε οι εύφλεκτες ουσίες που βρίσκονται μακριά από πηγές φωτιάς. Το κάπνισμα, ενώ ζωγραφική, απαγορεύεται αυστηρά. Μόνο δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί εργαλεία θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη ζωγραφική ψεκασμού. Ο εξοπλισμός, ειδικά εργαλεία αέρα κινούνται, κάνουν πολύ θόρυβο. Σε αυτές τις συνθήκες, είναι σοφό να χρησιμοποιήσετε προστατευτικό εξοπλισμό για τα αυτιά. Εκτός από το θόρυβο, τρόχισμα και το τρίψιμο εξοπλισμός, που χρησιμοποιείται στα χρώματα ψεκασμού, παράγουν επίσης τα λεπτά σωματίδια σκόνης που μπορεί να εισέλθει στα μάτια ή τους πνεύμονές σας. Φορώντας γυαλιά μπορεί να προστατεύσει τα μάτια σας από αυτά τα ξένα σωματίδια.

Δεδομένου ότι οι τοξικές χημικές ουσίες σε βαφές μπορούν να διαπεράσουν το δέρμα σας, καλό είναι να φοράτε γάντια όταν ασχολείται με τέτοια χρώματα, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε καυστικά προϊόντα. Χρησιμοποιώντας γάντια μπορεί να εξασφαλίσει ότι τα χέρια σας δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το χρώμα. Το πιο σημαντικό, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν χημικές ουσίες για την αφαίρεση χρωμάτων. Αν σε όλα λερώνετε τα χέρια σας με χρώμα, αντί για τη χρήση καθαρών διαλυτών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά με βάση το νερό για να απαλλαγούμε από αυτό. Κάποιος πρέπει επίσης να λαμβάνει ατυχήματα εξέταση, η οποία μπορεί να προκληθεί, ενώ ελιγμούς βαριά εργαλεία που απαιτούνται για βαφή με ψεκασμό. Χρήση της ισόρροπης πιστόλια ψεκασμού που μπορεί εύκολα να χωρέσει στο χέρι ή με τη χρήση συσκευών ανύψωσης για να μετακινήσετε τα αντικείμενα μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην πρόληψη αυτών των ατυχημάτων.

Αν και η χρήση του προστατευτικού εξοπλισμού μπορεί να φαίνεται περιττό, αυτά εξοπλισμού μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε μακριά από τους πιθανούς κινδύνους χρωμάτων με ψεκασμό.

Προβλήματα Remote Starter αυτοκινήτου
Top Brands Wax αυτοκινήτου
Καθαρισμός Χαλιών αυτοκινήτου
Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Ζωγραφική Spray
Πώς να δοκιμάσει ένα Relay Switch
Πρώτη αυτοκινήτου Ever Made
Ανακύκλωση μπαταριών αυτοκινήτου
Honda Vs Nissan
Συμβουλές για την αγορά ενός ενισχυτή ήχου αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Εσωτερικών Paint

Leave a Reply