Spray Wax αυτοκινήτου

Μπορεί να έχουν δοκιμάσει μια σειρά από προϊόντα για να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας σε καλή κατάσταση. Εκτός από την τακτική συντήρηση για να κρατήσει την ομαλή λειτουργία, διατηρώντας εξωτερικό σώμα του είναι επίσης πολύ σημαντικό. Αποτρίχωση αυτοκινήτου είναι ένα σημαντικό μέρος των αυτοκινήτων λεπτομερώς και η ίδια βοηθά στη διατήρηση εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου σας. Το κερί είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές, και ο ένας σε μορφή ψεκασμού γίνεται αρκετά δημοφιλής αυτές τις μέρες. Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι σπρέι κερί αυτοκίνητο προσφέρει ευκολία εφαρμογής, άλλοι λένε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείται πολύ προσεκτικά από ό, τι άλλα είδη κεριού. Ας μάθουμε γιατί σπρέι κερί είναι μια καλή επιλογή για τα αυτοκίνητα σας.

Γιατί να επιλέξετε το σπρέι

Αν σκοπεύετε να κερί το νέο αυτοκίνητό σας, εκείνο το οποίο έχει ήδη ένα γυαλιστερό φινίρισμα, σπρέι κερί είναι πάντα μια καλή επιλογή. Αυτό το κερί καλύπτει σωστά την επιφάνεια των νέων αυτοκινήτων που έχουν ένα αριστοκρατικό φινίρισμα. Δεδομένου ότι το χρώμα σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι ακόμα φρέσκο ​​και λαμπερό το ίδιο χρειάζεται σχεδόν πλήρη αποτρίχωση. Ίσως να ψάχνει για την κάλυψη σημείο ή γραμμή των μαλλιών patch-ups, και το κερί προσφέρει μια ιδανική λύση για αυτά τα προβλήματα, σε σύγκριση με μορφή υγρού ή πάστας κερί. Χρησιμοποιώντας το κερί είναι πολύ βολικό, ενώ εργάζεστε σε μικρές κηλίδες. Επιπλέον, είναι επίσης δένει καλά με τις γύρω χρώμα, και δεν θα οδηγήσει σε αποσπασματική εμφάνιση που πάστα ή υγρό κερί θα μπορούσε πιθανότατα να προκαλέσει.

Αυτό το κερί δεν προσφέρει μόνο μια γρήγορη λύση για μικρότερες κηλίδες και patches, αλλά είναι επίσης μια ιδανική επιλογή για την πλήρη έργο αποτρίχωση. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αποτρίχωση όλη την επιφάνεια στο μισό το χρόνο που απαιτείται για την επικόλληση ή υγρή εφαρμογή κερί. Επιπλέον, ο κηρός δεν χρειάζεται να στιλβωθεί σαν άλλα φινιρίσματα κηρού. Το κερί προσφέρει ένα ωραίο γυαλιστερό φινίρισμα και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να το buff, περαιτέρω εξοικονόμηση χρόνου σας. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω ότι η ίδια είναι εύκολο να εφαρμοστεί τη στιγμή που θα κυριαρχήσει την τεχνική. Ενώ εργάζεστε σε ένα έργο αποτρίχωση για πρώτη φορά, ή κατά τη χρήση του κεριού, για πρώτη φορά, η εφαρμογή μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να κινούνται γρήγορα για να αποφευχθούν τυχόν παχιά στρώματα ή άνιση κάλυψη. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσει για την κάλυψη spot πρώτα, και στη συνέχεια, το ενδεχόμενο να εργαστεί για μια πλήρη εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου σας.

Λοιπόν, την ανθεκτικότητα του σπρέι κερί έχει ένα συζητήσιμο θέμα. Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι αυτές κερί για αυτοκίνητα προσφέρει εξαιρετική αντοχή, υπάρχουν πολλοί άλλοι που απορρίπτουν αυτό το προϊόν ισχυρίζεται ότι είναι χειρότερο για την αντοχή. Το κερί το οποίο περιέχει υψηλότερο ποσοστό του καρναουβικού κηρού είναι γνωστό ότι είναι οι καλύτερες επιλογές, καθώς αυτό συστατικό εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελεσματικότητα. Τέλος, επιτρέψτε μου να σας πω ότι ένα ενιαίο μπουκάλι αεροζόλ κερί διαρκεί περισσότερο και προσφέρει περισσότερη κάλυψη από ό, τι την ίδια ποσότητα του υγρού ή πάστας κερί θα κάνει. Με διαρκείας λάμψη και προστασία UV ότι το κερί προσδίδει στην επιφάνεια, θα πρέπει να εξετάσει αυτό το ένα, ενώ εργάζονται για το επόμενο αυτοκίνητο λεπτομερώς έργου.

Καλύτερες μάρκες για να διαλέξετε

Eagle Ένα κερί-As-U-Dry
NXT Generation Meguiar του Wax αυτοκινήτου Spray
Turtle Wax ICE Spray ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ
Βέλτιστη Κερί σε Σπρέι
EZ Shine Spray Wax
Quick Wax από Eco Touch
Turtle ICE συνθετικό κερί Κερί σε Σπρέι
NanoWax Spray
DuPont Spray Wax
Γκαράζ του Griot Spray-On Wax

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα αυτών των κερί, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από επιλογές σε αυτή την κατηγορία του προϊόντος στην αγορά. Μπορείτε να ελέγξετε έξω τα καλύτερα προϊόντα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα και δοκιμάστε το ίδιο κατά τη διάρκεια της επόμενης αυτοκίνητο λεπτομερώς έργου. Μπορείτε να εξετάσει τις εν λόγω εμπορικά σήματα και άλλα κορυφαία βαθμολογία των προϊόντων σύμφωνα με διάφορα σχόλια των εμπειρογνωμόνων και των καταναλωτών. Έτοιμος να κερί μηχανή ταχύτητα σας;

Επείγουσα Φως φρένων παραμένει αναμμένη – Τι πρέπει να κάνετε;
Πώς να αντικαταστήσει φως φρένων
Κεραμικά Τακάκια
Κλειδώσει τα κλειδιά στο αυτοκίνητο
Φρένα αυτοκινήτων
Mp3 Players
Προβλήματα ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Ποιος ανακάλυψε το MP3 Player;
Πώς να αγγίξει έως και βαφής αυτοκινήτων
Αυτοκίνητο Κόστος αντικατάσταση Παράθυρο
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία

Leave a Reply