Squeaky Φρένα

Έχετε πρόσφατα υποβληθεί στις ασύμφωνα χορδές των squeaky φρένα που ταλαιπωρούν ειρηνική επιτίμια σας στην οδήγηση τροχό; Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό σύντομα! Για να μεταβείτε στη ρίζα του θέματος, θα πρέπει να κατανοήσουν ποιες είναι οι αιτίες που οδηγούν σε τσιρίζοντας από τα φρένα και τι μπορεί να γίνει για να αναλάβει τη φροντίδα του προβλήματος.

Squeaky φρένα σε αυτοκίνητα είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο. Θορύβου οποιουδήποτε είδους που παράγεται από ένα αυτοκίνητο είναι ως επί το πλείστον οφείλεται σε τριβή και τη δόνηση. Αυτοκινήτου είναι ένα πολύπλοκο μηχάνημα και έχει μια πληθώρα από κινούμενα μέρη στο εσωτερικό, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει θόρυβο ορισμένα ή το άλλο είδος που οφείλεται στην τριβή και τη δόνηση σε υψηλές ταχύτητες.

λόγοι

Τι οδηγεί στην squeaky φρένα κατά την οδήγηση; Εδώ είναι μερικές από τις βασικές αιτίες:
Μεταλλικά συχνότητα συντονισμού
Ο κύριος ένοχος πίσω squealing των φρένων είναι η συχνότητα συντονισμού του όλου συστήματος πέδησης που δημιουργεί θόρυβο μέσω της δόνησης. Αμίαντος το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή υλικού πέδης pad νωρίτερα και ήταν σημαντικά λιγότερο θορυβώδης. Ωστόσο, ο αμίαντος βρέθηκε να είναι καρκινογόνες και στη συνέχεια απαγορεύθηκε από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Τώρα τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ημι μεταλλικά σύνθετα υλικά τα οποία δεσμεύονται να προκαλέσει κάποιο θόρυβο λόγω των εγγενών ηχηρή συχνότητα τους κραδασμούς που εμπίπτει στα πλαίσια του ηχητικού φάσματος. Εδώ είναι μερικές από τις βασικές αιτίες της που μπορεί να οδηγήσει σε squealing φρένα.

Παραμορφωμένη Στροφείς φρένων
Ένα από τα κύρια συστατικά ενός συστήματος πέδησης είναι το στροφείο φρένο. Αν είναι λυγισμένα ή στρέβλωση του σχήματος, μπορεί να προκαλεί κακή ευθυγράμμιση με τακάκια φρένων και να οδηγήσει σε squeaky δισκόφρενα.

Brake Pad Wear & σκόνη
Το τρίξιμο φρένων μπορεί να είναι ένας λόγος για να αλλάξει τα φθαρμένα τακάκια φρένων. Φθαρμένα τακάκια μπορεί να εκθέσει το τακάκι δείκτες φθοράς που είναι μεταλλικές πλάκες τοποθετούνται κάτω από το υλικό μαξιλάρι να κάνει ταυτοποίηση του φορώντας έξω ευκολότερα. Η επαφή αυτών των μεταλλικών πλακών με τους δρομείς μπορεί να οδηγήσει σε πέδες τριξίματος. Επίσης, η σκόνη που υποβλήθηκαν μεταξύ τακάκια των φρένων και στροφεία μαζί με υπερβολικούς κραδασμούς μπορεί να οδηγήσει σε τσιρίζοντας θόρυβο.

Πώς να τα διορθώσετε;

Όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, η λύση βρίσκεται συνήθως όταν επιτίθεσαι την πρωταρχική αιτία. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διορθώσετε τα squeaky φρένα:
Σπρέι δισκόφρενο Dressing
Η πέδη δίσκος ντύσιμο ψεκασμού είναι διαθέσιμη η οποία μπορεί να μειώσει το θόρυβο τσιρίζοντας με καλύπτει μέχρι και τακάκια από πίσω και την υποβοήθηση της απόσυρσής τους από τα έμβολα των φρένων. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα τακάκια δεν έρχονται σε επαφή με τον ρότορα όταν δεν είναι σε χρήση. Ψεκάστε την σάλτσα στο προς τα πίσω των τακακιών με ψεκασμό εντός του κεντρικού τμήματος του δαγκάνες φρένων. Προσέξτε να μην ψεκάσετε το υλικό πάνω στις πλευρές τακάκια φρένων ή του ρότορα φρένων.

Ταμπούρο του φρένου Αντικατάσταση παπουτσιών
Αντικατάσταση του τυμπάνου παπούτσι φρένο μπορεί να συλλάβει το θόρυβο τσιρίζοντας όπως φθαρμένα υλικά παπούτσι μπορεί να συσσωρεύονται και να οδηγήσει σε τσιρίζοντας. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πεσμένοι συντρίμμια λόγω της παλαιότητας υλικό από αποβάλλεται μετά από την αντικατάσταση παπούτσι φρένο.

Brake Pads αντικατάσταση
Εάν ένα φθαρμένο τακάκι είναι ο ένοχος που προκαλεί τα φρένα να τσιρίζουν, στη συνέχεια, αντικαθιστώντας τα τακάκια των φρένων είναι η λύση για να φιμώσει τα φρένα. Αυτό μπορεί να εξουδετερώσει αποτελεσματικά τον ήχο τριξίματος φρένου στις περισσότερες περιπτώσεις.

Πλύνετε Φρένα & Έλεγχος Fluid
Πλύνετε ολόκληρο το σύστημα φρένων με μια μάνικα νερού σε υψηλή πίεση για να καθαρίσει όλα τα υπολείμματα σωματιδίων που θα μπορούσαν να έχουν συσσωρευτεί. Ελέγξτε τη στάθμη του υγρού φρένων και να πάει για ένα φλος υγρό φρένων σε περίπτωση που μπορείτε να βρείτε αυτό να είναι σκοτεινό, αντί του καθαρού χρυσού. Η ελλιπής ανάκληση των δαγκάνες που προκαλεί squealing λόγω των ανεπαρκών επιπέδων υγρών φρένων και τα προβλήματα θερμότητας μπορεί να συλληφθεί από υγρό αντικατάστασης.

Ένα ορισμένο ποσό της περιστασιακή πέδης squealing θα παραμείνει λόγω της εσωτερικής συχνότητα συντονισμού του υλικού σε υψηλές δονήσεις και υψηλές ταχύτητες.

Κράμα Vs. Τροχοί Χάλυβα
Μπαταρία αυτοκινήτου
Brake Fluid Ρουαγιάλ
Πιο ακριβό αυτοκίνητο
Χρώματα Paint για Αυτοκίνητα
Wax αυτοκινήτου για Black Αυτοκίνητα
Βήματα για την Πώς να Paint a Car
Πώς να δείτε έναν εναλλάκτη
Ανακύκλωση μπαταριών αυτοκινήτου
Πώς να σπρέι βαφής Έπιπλα
Υβριδικά Μπαταρίες Αυτοκινήτου

Leave a Reply