Top 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα

Τα σπορ αυτοκίνητα έχουν πάντα μεγάλη παιχνίδια αγόρια. Στη συνέχεια, όμως, τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει μια στροφή σε αυτό, όπως μπορούμε να δούμε όλο και περισσότερες γυναίκες είναι σχέδιο απέναντί ​​τους. Ναι, την ιδιοκτησία και την οδήγηση ενός σπορ αυτοκινήτου δεν είναι πλέον θεωρείται ως ένα άθλημα που περιλαμβάνει μόνο τους άνδρες. Σούπερ μηχανές σιγά-σιγά εξελίσσεται και να πάρει πιο γρήγορα, πιο τιποτένια και πιο ακριβά. Έτσι, ποιες είναι οι πιο δαπανηρές σούπερ μηχανές. Ας μάθουμε εδώ ως προς το ποια είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο, σε αυτό το άρθρο σχετικά με τα 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα.

Κατάλογος των Top 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα

Koenigsegg Trevita
Τιμή: $ 2,21 εκατ.
Για όσους από εσάς είναι σπορ αυτοκίνητο τέρας θα ξέρουν τι σημαίνει Koenigsegg. Ξεχωρίζει για το στυλ και την ταχύτητα. Για άλλη μια φορά αποδεικνύει Koenigsegg. Αυτή τη φορά η σουηδική δημιουργεί buzz γύρω από το αριστούργημα του με το οποίο είναι το «Trevita». Στη σουηδική γλώσσα, «Trevita» σημαίνει «τρία λευκά». Και ο λόγος που επέλεξε αυτό το όνομα επειδή είναι, θα υπάρχουν μόνο τρία από αυτά τα σούπερ μηχανές να γίνει. Koenigsegg Trevita μετοχές γονίδια του από το CCXR. Αυτό το shimmering ομορφιά έρχεται με λευκό επίχρισμα διαμάντι. Τώρα ξέρετε γιατί είναι στην πρώτη θέση. Είναι εύκολα ο βασιλιάς των top 10 αυτοκίνητα ποτέ.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport
Τιμή: $ 2 εκατομμύρια
Bugatti έχει απολαύσει την πρώτη θέση εδώ και πολύ καιρό και έχει βασιλεύοντας των καταλόγων για το πιο ακριβό αυτοκίνητο, το γρηγορότερο αυτοκίνητο, et al. μέχρι Koenigsegg Trevita έφτασε. Ναι, είναι τώρα στο δεύτερο σημείο για να είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο. Η έκδοση Sport 16,4 Μεγάλο της Veyron είναι τόπλες και μοιάζει εντελώς έξω από τον κόσμο, λόγω της κόβουν την ανάσα σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία. Είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής. Είναι επίσης ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα να διατηρηθεί.

Pagani Zonda Cinque Roadster
Τιμή: $ 1,8 εκατ.
Εάν έχετε πάντα ονειρευόταν να πάρει ένα από αυτά τα αυτοκίνητα «Μπάτμαν», τότε αυτό είναι το ένα. Το Pagani Zonda Cinque Roadster ήταν περιορισμένης παραγωγής και μόνο πέντε από αυτές έγιναν. Η ομορφιά έρχεται με ένα κινητήρα Mercedes Benz AMG και αποδίδει 678 ίππους ισχύος. Πιστεύεται να φτάσει τελική ταχύτητα των 350 χλμ. την ώρα.

Lamborghini Reventón Roadster
Τιμή: $ 1,56 εκατ.
Μπορείτε να πάρετε Lamborghini Reventón Roadster όταν φέτα από τη στέγη του αρχικού Reventón, να φανεί πιο ψυχωμένος, τζαζ μέχρι λίγο και θα παράγει αυτό το σπουδαίο. Όσον αφορά εξουσίας, αυτό το θηρίο μπορεί να είναι λίγο υπερβολική δύναμη από ό, τι το αρχικό Reventón. Αν ήθελε ποτέ ένα αυτοκίνητο με φτερά τότε αυτό είναι το ένα για εσάς. Λέγεται ότι μόνο είκοσι από αυτές θα γίνουν. Εάν δεν έχουν πωληθεί ακόμη έχεις την ευκαιρία εδώ.

Lamborghini Reventón
Τιμή: $ 1,42 εκατ.
Ένα άλλο πολύ γνωστό όνομα, όταν πρόκειται για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Η Lamborghini Reventón είναι ο επόμενος στη λίστα. Λέγεται ότι ο κινητήρας και η γενετική σύσταση αυτού του αυτοκινήτου είναι παρόμοιο με το Lamborghini Murcielago. Και οι εξωτερικοί χώροι του αυτό το αυτοκίνητο έγινε πιο ανταγωνιστική για να μοιάσει με ένα μαχητικό αεροσκάφος. Αν έχεις 1,42 εκατομμύρια δολάρια τότε αυτό το αυτοκίνητο είναι δικό σου.

Maybach Landaulet
Τιμή: $ 1,4 εκατ.
Ο κατάλογος δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να αναφερθούν τα σούπερ πολυτελή αυτοκίνητα απ ‘όλα, Maybach. Maybach είναι στη λίστα, επειδή όλα τα νέα Maybach Landaulet του. Είναι τεράστια, χαριτωμένη και έχει πήρα οριστική στυλ. Ιδανικό για όσους επιθυμούν την πολυτέλεια σε τροχούς. Maybach Landaulet μπορεί να είναι ένα από τα κορυφαία 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα να ασφαλίσουν.

Koenigsegg CCXR
Τιμή: $ 1,3 εκατ.
Η Σουηδική κατασκευαστής δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με το προϊόν του. Βρίσκεται στην έβδομη θέση για τη δημιουργία της, η οποία Koenigsegg CCXR. Το CCXR είναι ο διάδοχος του CCR. Είναι τιποτένια, αρκετά ένας θεατής και επίσης επιστρέφει αξιοπρεπές χιλιόμετρα. Ναι, το ακούσατε σωστό. Αυτό το περιβάλλον φιλική μηχανή λειτουργεί με βιοκαύσιμα, εξακολουθούν να μπορούν να διασχίσουν 400 kph + εύκολα.

Koenigsegg CCX
Τιμή: $ 1,1 εκατ.
Koenigsegg έχει, και πάλι τρίτη φορά στον κατάλογο. Εδώ, στέκεται με την Koenigsegg CCR του, είναι επίσης στον κατάλογο του ενός από τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο. This Speedster διαθέτει ένα ισχυρό 4,7 λίτρων V8 κινητήρα και μπορεί να παράγει ένα whooping 806 ίππους! Εκτός από αυτό, όπως και ο διάδοχός του, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια εξοικονόμηση για το φυσικό αέριο, καθώς επιστρέφει ένα αξιοπρεπές χιλιόμετρα.

Leblanc Mirabeau
Τιμή: $ 765.000
Το Mirabeau προέρχεται από το εργοστάσιο Leblanc η οποία είναι ένας Ελβετός κατασκευαστής. Το αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι κάτι σπουδαίο, αλλά είναι σίγουρα ένα Speedster. Η καρδιά του είναι χτισμένο με ένα κινητήρα 4,8 λίτρων V8 και είναι ικανό να παράγει 700 ίππους. Αυτό που κάνει αυτό το αυτοκίνητο είναι γρήγορη μηχανή του και το μικρό βάρος που αυξάνει την ταχύτητα του.

SSC Ultimate Aero
Τιμή: $ 740.000
Ένα από τα πιο γνωστά Αμερικανός σούπερ σπορ αυτοκινήτου είναι το SSC Ultimate Aero. Είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα κόσμους και είναι μεταξύ των τριών πρώτων στη λίστα των top 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα. Έχει ένα 6,2 λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα και μπορεί να παράγει, κρατήστε την αναπνοή σας, 1183 ίππους! Δεν μπορεί να αγγίξει ταχύτητες πάνω από 437 χλμ. την ώρα. Ναι, αυτό το γρηγορότερο αυτοκίνητο δρόμου μπορεί πραγματικά να σας τρελάνει.

Έτσι, αυτή ήταν η λίστα των top 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα. Αν έχετε τα χρήματα, τότε είναι περιττό να πούμε, θα ήθελα σίγουρα ένα από αυτά στέκεται μπροστά από το σπίτι σας. Για άλλους, μπορείτε είτε να εργαστεί προς την κατεύθυνση να πάρει ένα από αυτά ή μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με τα δικά σας. Εις υγείαν!

Auto Detailing
Συστήματα συναγερμού για αυτοκίνητα
Μοτέρ ανεμιστήρα αντίσταση
2012 Νέο Volkswagen Beetle
Όταν για να αντικαταστήσει εκκενώσεις
Κόστος Δυναμό
Πώς να Αντικατάσταση φρένων Στροφεία
Best Cars Χιόνι
Φορητό DVD Player για παιδιά
Πλαστικά Επισκευή δεξαμενής αερίου
Επισκευή Αυτοκινήτων

Leave a Reply