Top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα

Οι πιθανοί αγοραστές αυτοκινήτων κάνουν το λάθος να μην κοιτάζοντας τα κύρια στοιχεία του αυτοκινήτου πριν από την αγορά αυτή. Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι τα αυτοκίνητα σήμερα έχουν γίνει μια ανάγκη περισσότερο από μια πολυτέλεια. Χρειαζόμαστε τη δική μας τρόπους μεταφοράς για να βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει στο επιθυμητό προορισμό σας σε κανέναν χρόνο. Λοιπόν, τι είναι οι κύριοι παράγοντες που ένας αγοραστής αυτοκινήτου λαμβάνει υπόψη πριν από την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου? Τιμή του, διανυθέντα χιλιόμετρα, το σχεδιασμό του, ο κινητήρας, εσωτερικούς χώρους και πολλά άλλα. Αλλά οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χάσετε το πιο σημαντικό πράγμα, το οποίο είναι η αξιοπιστία. Μετά από όλα τα αξιόπιστα αυτοκίνητα είναι το ένα που είναι μακράς διαρκείας. Έτσι, εάν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλή επένδυση αυτοκινήτων, σκέφτονται να επενδύσουν σε μια αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτου.

Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα

Αν ρωτήσετε κάποιον που είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στο δρόμο. Ο καθένας θα βρει ένα διαφορετικό όνομα και θα σας δώσει επίσης μια πιθανή αιτία για αυτό. Ότι ο λόγος μπορεί να μην είναι εντυπωσιακό ότι, αλλά το ίδιο θα κάνουν λόγο ότι η αγορά αυτοκινήτου φανατικός ότι οι αντίστοιχες αυτοκίνητο. Σε αυτό το κομμάτι των πληροφοριών σχετικά με τις 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα μάθετε αυτοκίνητο που αξίζει τα χρήματά σας.

Scion XD
Η Scion XD από την Toyota είναι ένα από τα ασφαλέστερα hatchbacks στο δρόμο. Ήταν κυκλοφόρησε το έτος 2008 και από τότε κατείχε τη θέση του ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην αμερικανική δρόμους. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με δύναμη κλειδαριές, καθρέπτες, παράθυρα και όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που χρειάζεστε για να κάνετε ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο. Ο κινητήρας του 1,8 L σας δίνει μια hp από 128 και £ 125 της ροπής. Το αυτοκίνητο σας δίνει μια χιλιόμετρα από 27/33 στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο. Η τιμή της Toyota Scion XD ξεκινά από 16.000 δολάρια.

Honda Accord
Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αγοράζουν τα οχήματα της Honda με κλειστά τα μάτια, όπως είναι η φήμη της εν λόγω εταιρείας αυτοκινήτων. Η τεχνολογία και ο σχεδιασμός αυτού του αυτοκινήτου το κάνει να ξεχωρίζει από την παρτίδα. Αξιόπιστη στον πυρήνα, το Honda Accord είναι ένα πλήρες sedan μέγεθος σε λογική τιμή και είναι, επίσης, πέρασε διάφορες δοκιμές πρόσκρουσης με τα χρώματα πετάγματος. Ερχόμενοι με τιμή από 21.000 δολάρια η οικονομία καυσίμου του Accord είναι 23/33 στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο.

Toyota Prius
Το Prius δεν είναι ο γρηγορότερος ή ο πιο καλό αυτοκίνητο που αναζητούν στο δρόμο, αλλά κάνει για αυτό το κενό, προσφέροντας 100% αξιοπιστία και μεγάλη οικονομία καυσίμου. Είναι μία από τις υψηλότερες πωλήσεις αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, η εταιρεία συνιστά αλλαγή λαδιού και συντήρηση μόνο αφού το αυτοκίνητο οδηγείται για τουλάχιστον 100.000 μίλια. Το εύρος τιμών ξεκινά με $ 23.000 και η χιλιομετρική είναι 51/48 στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο.

Subaru Forester
Και πάλι ένα ιαπωνικό όνομα, το Subaru Forester είναι ένα από τα πιο σκληρά αυτοκίνητα στο δρόμο. Με πολλά εσωτερικό χώρο και ένα σκληρό εξωτερικό το Forester είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που ψάχνουν για ένα compact SUV σε μια λογική τιμή. Η τιμή του ξεκινά από 21.000 δολάρια και η οικονομία είναι 21/27 στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο.

Ford Fusion
Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στους δρόμους American, το Ford Fusion είναι αμερικανική καινοτομία στα καλύτερά της. Το αυτοκίνητο ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα των καταναλωτών λόγω της υψηλής οικονομίας καυσίμου και μηδέν προβλήματα με τον κινητήρα. Στη λίστα των top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα, το Fusion είναι σίγουρος για να πάρετε ένα σημείο. Είναι επίσης ένα από τα πιο προσιτά αυτοκίνητα για να αγοράσει, η εταιρία έχει ετικέτα σε $ 21.000. Το Fusion σας δίνει μια οικονομία καυσίμου από 22/31 στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο.

Pontiac Vibe
Αυτό το αυτοκίνητο έχει κερδίσει πολλά βραβεία και επαίνους πάνω από όλα. Με κινητήρα 1.8 λίτρων μπορεί να σας δώσει τη δύναμη που έχετε πάντα ήθελε. Με την τιμή του κάτω από 20.000 δολάρια το Vibe είναι μια μεγάλη επιλογή για πολλές οικογένειες σφιχτό προϋπολογισμό. Μπορεί να καθίσει μέχρι 6 άτομα και έχει τους τόνους του χώρου φορτίου. Το Vive σας δίνει κατά μέσο όρο 26/32 στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο.

Hyundai Sonata
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι συγκλονισμένη από το να δει το όνομα του Sonata σε αυτή τη λίστα. Ναι, η Hyundai Sonata έχει επίσης κατετάγη ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στο δρόμο, με πολλούς ειδικούς και τους κριτικούς αυτοκινήτων. Το Sonata είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που παράγονται από την Hyundai με ένα μόνο έξω από κάθε 1000 αυτοκίνητα έχουν προβλήματα λεπτό. Η χιλιομετρική του Sonata είναι 24/35 στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο και το εύρος τιμών ξεκινά από 20.000 δολάρια.

Honda Civic
Από την έναρξή του, το Civic έχει ένα από τα υψηλότερα πώλησης αυτοκινήτων στην Αμερική. Η τεχνολογία πίσω από αυτό το αυτοκίνητο είναι τόσο εκπληκτικό το γεγονός ότι διαθέτει, επίσης, στον κατάλογο των πιο αξιόπιστα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Για τους ανθρώπους που ψάχνουν για ένα καλό sedan οικογένεια στην τιμή των $ 17.000, το Civic είναι μια καλή συμφωνία.

Ford Crown Victoria
Η Crown Victoria είναι ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από όλες τις αστυνομικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Το αυτοκίνητο είναι γρήγορο, έχει πολλά δωμάτια, δίνει μεγάλη απόσταση σε μίλια και είναι επίσης προσιτές. Με ένα σκληρό εξωτερικό το αυτοκίνητο είναι βέβαιο ότι θα επιβιώσει το πιο δύσκολο από συντριβές. Με την τιμή των 24.000 δολαρίων και ένα χιλιόμετρα από 13/17 στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, απλά ο σχεδιασμός του είναι ακόμα πολύ ελκυστική για την αμερικανική πελάτη.

Dodge Charger
Ένα αληθινό αμερικανικό αυτοκίνητο μυών, Dodge Charger είναι μια τολμηρή sedan ψάχνει οικογένεια. Το αυτοκίνητο διαθέτει ένα πανέμορφο design, είναι σπορ και πολύ φιλική δρόμο. Το 2012 μοντέλο είναι διαθέσιμο με την έκδοση AWD και ένα ισχυρό κινητήρα Hemi V8 που το καθιστά μια ξεχωριστή κατηγορία από τους υπόλοιπους. Μπορείτε να πάρετε το φορτιστή για $ 25.000 και σας δίνει μια οικονομία καυσίμου από 18/26 στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο.

Έτσι, αυτές ήταν οι 10 πρώτες αξιόπιστα αυτοκίνητα στην αγορά αυτοκινήτων των ΗΠΑ. Ελπίζω ότι έχετε επιλέξει το αγαπημένο αυτοκίνητό σας από τις επιλογές που αναφέρονται παραπάνω. Μην ξεχάσετε να πάρετε ένα test drive πριν προβούν σε κάποια αγορά.

Συμβουλές για Αυξητική αυτοκινήτου
Πώς να δοκιμάσει ένα Relay Switch
Πώς να μετατρέψετε αρχεία WMA σε MP3
Επισκευή Αυτοκινήτων Παράθυρο
Πώς να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σε ένα MP3 Player
Καλύτεροι παίκτες DVD με θύρα USB
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Best Ηχεία αυτοκινήτου
Best Small Cars
Αυτοκίνητα Αυτό Θέση 7
Οδηγίες εγκατάστασης Στροφόμετρο

Leave a Reply