Top 10 Best Audio Books

Αν είστε βιβλιοφάγος, σαν εμένα, είμαι βέβαιος ότι ξέρετε τι αισθάνεται σαν το περπάτημα σε ένα βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη ή οποιοδήποτε δωμάτιο γεμάτο βιβλία. Υπάρχουν μόνο τόσα πολλά βιβλία που θα απλά αγάπη για να πάρετε τη μύτη σας μέσα, αν μόνο υπήρχε ο χρόνος για να το πράξει. Αλλά, πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά κατσαρώνουν επάνω με ένα καλό βιβλίο και πέρασε ένδοξο ώρες που χάθηκαν σ ‘αυτό; Σε ό, τι αφορά εμένα, πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που έκανα. Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι αυτής της ηλικίας, τους έντονους ρυθμούς του 21ου αιώνα ζωής μου δίνει λίγο χρόνο για να διαβάσετε κάτι περισσότερο από το e-mail που λαμβάνω. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί λάτρεις του βιβλίου στρέφονται προς τα βιβλία που μιλούν, ή ακουστικά βιβλία, για να καλύψουν τη διαφορά από την ανάγνωση τους. Προηγουμένως γνωστή ως «βιβλία στην ταινία, ακουστικά βιβλία είναι διαθέσιμα σε σχεδόν κάθε είδος. Έτσι, ό, τι μπορεί να είναι το πάθος σας στην ανάγνωση, θα το βρείτε σε ψηφιακή μορφή. Και ακριβώς όπως κάνουν τα τυπωμένα βιβλία, μπορείτε να βυθιστείτε στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας, αν θέλετε κωμωδία, θρίλερ, ιστορικό μυθιστόρημα, κλασικά, επιστημονικής φαντασίας, μυστήρια, ειδύλλια … εσείς το όνομα … τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε σε MP3 player ή το iPod σας και να ακούσετε όποτε θέλετε.

Η Σύντομη Θαυμαστή Ζωή του Όσκαρ WAO
Συγγραφέας: Junot Diaz

Θα βυθίζονται στην πολυτάραχη ζωή του λίπους και ντροπαλός πρωταγωνιστής, που ονομάζεται Όσκαρ, μαζί με το χρονικό της οικογένειας, η οποία αποδίδεται με μεγάλη ζεστασιά, τη διορατικότητα και χιούμορ στη ζωή, όπως τη βιώνουν από την Δομινικανή-Αμερικανούς. Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για μια αφήγηση σχετικά με την ικανότητα των ανθρώπων να συνεχίσουν παρά την απώλεια και σκασίλα. Το βιβλίο αυτό είναι μια επιβεβαίωση της Junot Diaz ως ένα από τα πιο υποβλητικά συγγραφείς της εποχής μας.

Πώς να πάρει το σημείο σας σε 30 δευτερόλεπτα ή λιγότερο
Συγγραφέας: Frank Milo

Αν έχετε μόλις 30 δευτερόλεπτα στα χέρια σας και θα σας ζητηθεί να κάνω μια παρατήρηση, τι θα συμβεί σε σας; Έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν την καλύτερη σας στο προβλεπόμενης προθεσμίας, θα θέλετε να ξέρετε μερικά κόλπα, που θα λειτουργεί όλο το χρόνο. Σε αυτό το βιβλίο, ο Frank Milo έχει δώσει δείκτες, όπως η χρήση ανέκδοτα για να τεθεί ένα σημείο απέναντι, πώς να επικεντρωθεί στο στόχο, πώς να τραβήξει την προσοχή του αναγνώστη ή τον ακροατή, κλπ. Με αυτό το βιβλίο, η επικοινωνία θα είναι πράγματι ένα είδος χορού.

Steve Jobs
Συγγραφέας: Walter Isaacson

Ο Steve Jobs έδωσε συνέντευξη για 40 φορές περισσότερο από ό, τι από τον συγγραφέα, πριν έγραψε την ιστορία αυτού του ιδιοφυΐα και γιόρτασε τη ζωή του. Τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους Steve Ιώβ, τους συναδέλφους, τους ανταγωνιστές, κλπ. επίσης συνέντευξη για το σκοπό αυτό. Αυτό το βιβλίο μετοχές τη ζωή ενός αποστάτη, ο οποίος έφερε μια επανάσταση σε όχι ένα, δύο, αλλά έξι βιομηχανίες, δηλαδή προσωπικούς υπολογιστές, μουσική, τηλέφωνα, ταινίες κινουμένων σχεδίων, ψηφιακές εκδόσεις και tablet computing. Η ομορφιά για αυτό το βιβλίο είναι ότι ο Steve Jobs δεν παρεμβαίνει με την έκδοση του βιβλίου, σε οποιαδήποτε μορφή, ούτε έκανε διαβάσει οποιοδήποτε σχέδιο του βιβλίου ούτε αυτός απαγορεύσει τους ανθρώπους από το να μιλάμε με ειλικρίνεια γι ‘αυτόν. Δεν είναι αυτό ένα σημάδι μιας ιδιοφυΐας, ο οποίος είχε ρίξει την προσοχή στον αέρα;

Στο Plex: Πως η Google σκέφτεται, Έργων, και Σχήματα ζωές μας
Συγγραφέας: Steven Levy

Όταν έψαχναν για τις 10 πρώτες ακουστικά βιβλία, που ζήτησε βοήθεια από το «κ. «Google. Σε μερικές ημέρες η σκέψη πρέπει να έχει περάσει από το μυαλό σας, ως προς το τι συμβαίνει πίσω από αυτήν την μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο. Η μηχανή αναζήτησης ξεκίνησε από δύο geeks στη Silicon Valley. Η εταιρεία ξεκίνησε από τα geeks πήγε από τη δύναμη στη δύναμη και τώρα έχει αναλάβει μια σειρά επιτυχημένων νέων επιχειρήσεων. Η μηχανή αναζήτησης της Google είχε την ευθύνη για την αλλαγή στρατηγικής στον τομέα των δεδομένων και το cloud computing. Το βιβλίο ξεκινά μιλάμε για την εταιρεία και την περαιτέρω στροφές για το πώς η τεχνολογία έχει μετατρέψει την πάροδο του χρόνου.

Ο Χάρι Πότερ 1 – 7 Συλλογή ήχου
Συγγραφέας: JK Rowling

Μήπως οι «κλασικοί», που γράφτηκε από JK Rowling χρειάζεται μια εισαγωγή; Είμαι βέβαιος, ότι δεν χρειάζεται ένα. Όλα τα επτά βιβλία της σειράς είναι διαθέσιμες σε μορφή ήχου, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε πραγματικά το σύνολο της σειράς στο MP3 player σας ή το iPod σας, όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Απλά να σας υπενθυμίσω τους τίτλους των βιβλίων της σειράς αυτής είναι:
Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος
Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά
Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν
Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς
Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα
Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ
Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου

Μεσάνυχτα στον κήπο του καλού και του κακού
Συντάκτης: John Berendt

Αυτή η μη-φανταστικό βιβλίο ήταν μπεστ σέλερ στο The New York Times για 216 εβδομάδες. Το βιβλίο μιλά για προσωπικότητες στην Σαβάνα, αλλά έχει ένα γοτθικό Νότια τόνο στο αφήγηση του. Ένα άτομο σκοτώθηκε και υπάρχουν δύο θεωρίες κυμαινόμενο, το πρώτο του να είναι, ήταν μια δολοφονία, ο άλλος λέει ότι ήταν μια πράξη αυτοάμυνας. Κάνει για όχι μόνο μια γεμάτη αγωνία διαβάσει, αλλά είναι επίσης γεμάτη χιούμορ-. Έχει όλα τα στοιχεία με συναρπαστικές ανατροπές και τις στροφές στα πιο απρόσμενα μέρη.

Ο πρίγκιπας του Mist
Συγγραφέας: Carlos Ruiz Zafón

Σε αυτό το βιβλίο είναι μια ανατριχιαστική ιστορία μιας οικογένειας, η οποία έχει μετατοπιστεί σε μια μικρή πόλη στην παραλιακή ζώνη. Μαζί με τους γονείς, υπάρχουν τρία παιδιά στην ιστορία. Μετά την στροφή προς το νέο σπίτι, τα μέλη της οικογένειας έχουν διαφορετικές εμπειρίες, όπως άσχημα όνειρα, ακρόαση από διαφορετικές θορύβους, κλπ. περαιτέρω διαπιστώσετε ότι το σπίτι, η οικογένεια έχει μετατοπιστεί προς, είναι στοιχειωμένο. Προσπαθώντας να κυνηγήσουν το πρόβλημα, θα συναντήσετε μια μυστηριώδης χαρακτήρας που ονομάζεται Prince of Mist. Ανακαλύπτοντας τις μυστηριώδεις χαρακτήρες αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν βρει το χαρακτήρα εντελώς.

Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς
Συγγραφέας: Sir Arthur Conan Doyle

Σέρλοκ Χολμς είναι για όλους, της οποίας βασικό «ανάγνωση» διατροφή αποτελείται από ιστορίες ντετέκτιβ. Σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν 12 μικρές ιστορίες. Οι ιστορίες είχαν αρχικά δημοσιευθεί ως ενιαίο ιστορίες, πριν να συγκεντρώνονται σε ένα βιβλίο. Αυτά είναι πραγματικά περιπτώσεις ντετέκτιβ, που προέκυψαν από τον Dr Watson και ο φίλος του, ο Σέρλοκ Χολμς. Από την εποχή που αυτές οι ιστορίες έχουν δημοσιευθεί ως ενιαίο ιστορίες, έχει γίνει ένα ιδανικό για ιστορίες ντετέκτιβ.

Μυστικό Κλειδί του Τζορτζ για το Σύμπαν
Συγγραφείς: Lucy Hawking και ο Stephen Hawking

George, ο οποίος έχει γονείς που έχουν πάντα δύσπιστοι της τεχνολογίας, έχει προειδοποιηθεί να μείνει μακριά από τους νέους γείτονές τους. Οι νέοι γείτονες είναι ο Eric, ο οποίος είναι ένας επιστήμονας, μαζί με την Annie, την κόρη του, που έχει η ίδια επιστημονικές τάσεις. Ωστόσο, ο Γιώργος δεν γίνονται φίλοι με τους, καθώς και ο υπερυπολογιστής, Cosmos. Και από εκεί ακροατές αντιμετωπίζονται με την άγρια ​​περιπέτεια Γιώργος εμπειρίες καθώς ταξιδεύει σε μια μαύρη τρύπα και σε άλλους πλανήτες. Το βιβλίο ερευνά επίσης στο σενάριο των συνεπειών της Cosmos πάρει σε λάθος χέρια. Ο Stephen Hawking, ο διάσημος συγγραφέας του βιβλίου «Μια Σύντομη Ιστορία του Χρόνου», μαζί με την κόρη του, Λούσι, ξετυλίγει τα μυστήρια του σύμπαντος για τους ακροατές όλων των ηλικιών.

Heart-Shaped Box
Συγγραφέας: Joe Hill

Ιούδας Coyne, ο κεντρικός χαρακτήρας αυτής της αφήγησης, ο οποίος συλλέγει μακάβρια πράγματα, πληρώνει χίλια δολάρια για κοστούμι ενός νεκρού, η οποία υποτίθεται ότι είναι στοιχειωμένο από ένα ανήσυχο πνεύμα. Αλλά ο Ιούδας Coyne δεν φοβάται, αφού το μόνο που έχει αντιμετωπίσει με πολλά φαντάσματα στη διάρκεια της ζωής του, όπως τους λάτρεις τους οποίους εγκατέλειψε ασυγκίνητα, μια καταχρηστική πατέρα και τους συντρόφους μπάντα εξαπάτησε. Έτσι, ό, τι ήταν ένα ακόμα, σκέφτηκε. Αλλά το πράγμα που του παραδόθηκε σε μια μαύρου χρώματος σε σχήμα καρδιάς κουτί δεν είναι μια μεταφορική ή φανταστικό φάντασμα, αλλά το πραγματικό πράγμα. Και πρώην ιδιοκτήτη του κοστούμι είναι ξαφνικά σε όλη τη χώρα … κοιτάζοντας Coyne από την τηλεόραση του, κοιτάζοντας από το παράθυρο, κάθεται στο αυτοκίνητό του, που κρύβονται πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου. Ξαπλωμένη σε αναμονή με μια αλυσίδα που κρέμεται από το ένα χέρι στο τέλος της οποίας είναι ένα λαμπερό ξυράφι. Joe Hill, του οποίου η μικρού μήκους έχει κερδίσει πολλά βραβεία, έχει δημιουργήσει αυτό το αριστουργηματικό έργο της σκοτεινής φαντασίας, η οποία είναι γεμάτη τρόμου οξύ και αμείλικτη συγκινήσεις.

Μετά από να περάσει στη λίστα των ακουστικών βιβλίων, ο καθένας μπορεί να μην συμφωνούν κατ ‘ανάγκη με τις καταχωρήσεις εδώ. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι η επιλογή των βιβλίων θα είναι θέμα της συζήτησης γι ‘αυτό είναι πολύ υποκειμενική και θα αλλάξει ανάλογα με το γούστο του καθενός. Ως εκ τούτου, ο καθένας από εμάς μπορεί να έχουν διαφορετικές «καλύτερο» λίστα.

Έλεγχος μπαταρίας αυτοκινήτου
Παράθυρο αφαίρεσης Απόχρωση
Προειδοποίηση Φώτα ταμπλό
Πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων
Επισκευή Αυτοκινήτων
Οδηγίες Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Οδηγός MP3 Player Αγοραστή: Πώς να αγοράσετε ένα MP3 Player
Πώς να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σε ένα MP3 Player
ABS λυχνία παραμένει αναμμένη
Άλμα μια μπαταρία αυτοκινήτου
Squeaky Φρένα

Leave a Reply