Top 5 Best MP3 Players

Υπάρχουν φορτία των MP3 players που διατίθενται στην αγορά σήμερα, αλλά ποιο είναι πραγματικά αξίζει την τιμή του.
Ας μάθουμε και να δούμε τι χαρακτηριστικό MP3 players »στο Top 5 καλύτερα MP3 players λίστα:
iPod Classic 80GB
Όταν μιλάμε για MP3 players αυτόματα οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι το iPod. Το iPod Classic είναι αυτό που θα λέγαμε ο βασιλιάς των MP3 players, αλλά και ο βασιλιάς των iPods της Apple (εκτός από το iPod Touch, το οποίο είναι ένα πρωτάθλημα από μόνη της, αν έχετε αυτό το είδος των μετρητών για να πιάτο έξω). Η πέμπτη γενιά iPod είναι μια αναπαράσταση του iPod Video. Μπορείτε να πάρετε το iPod Classic, με μνήμη 80 GB και 160 GB. Το 80 GB iPod Classic είναι λίγο πιο εύκολο για τις τσέπες και εξίσου καλή.

Το iPod Classic έρχεται τώρα με ένα ανοδιωμένο αλουμίνιο-πρόσοψη, η οποία λέει ότι ευτυχώς αντίο στο γυαλιστερό και ξεθωριάζει επιρρεπείς πρόσοψη πλαστικό για τα προηγούμενα iPods.
Το καλύτερο πράγμα από αυτό ανασυνταχθεί έκδοση είναι ανανεωθούν σύστημα μενού του. Η διαίρεσης της οθόνης είναι να πεθάνει για σας και σας επιτρέπει πολλαπλές εργασίες. Και τα νέα χαρακτηριστικά δεν είναι τίποτα για να αστειευτεί είτε. Η υποστήριξη για βίντεο, φωτογραφίες αναπαραγωγής μουσικής,, podcasts και τα παιχνίδια είναι περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο. Το λογισμικό iTunes που χρησιμοποιείται για το φόρτωμα σε τραγούδια του παίκτη είναι φιλικό προς το χρήστη και glitch δωρεάν.

Sony NWZ – A810
Τώρα που το λογισμικό SonicStage είναι νεκρός και ανύπαρκτη, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για το Sony Walkman ως την ιδανική λύση για μεγάλο ερώτημα: Ποια MP3 Player για να αγοράσει; Το νέο Sony NWZ – A810 είναι μια μεγάλη συσκευή, υποστηρίζει AAC και WMA προστατευμένο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ο ήχος είναι τίποτα για να αστειευτεί είτε. Οι τελευταίες Sony Walkman είναι βίντεο-φιλική και έρχεται σε μια σειρά ή 2GB, 4GB και 8GB.

Τα βλέμματα είναι αρκετά λείο πάρα πολύ … με υψηλή ποιότητα, μεταλλικό σώμα που διατίθεται σε μαύρο, ροζ, λευκό και ασημί. Το χρώμιο σαν ταινία γύρω από τις άκρες προσθέτει μια αφή της αίγλη και στυλ σε αυτό το MP3 player. Και τι θα ανατραπεί για την αγορά αυτού του παίκτη είναι η 2-ιντσών οθόνη QVGA και η οργανωμένη κύρια οθόνη του μενού.

Να πάρει πίσω στο λογισμικό, με την αφαίρεση του SonicStage η δημοτικότητα του Sony γουόκμαν έχει αντληθεί. Τώρα, ο ιδιοκτήτης ενός Sony Walkman, όπως το NWZ-A810 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε WMA jukebox, όπως το Windows Media Player ή Rhapsody. Το μόνο πρόβλημα με το Sony NWZ – A810 είναι η έλλειψη του δέκτη FM, εγγραφή φωνής και επέκταση μνήμης, αλλά αν είστε πρόθυμοι να αγνοήσουν την δευτερεύουσα μειονέκτημα, όλα σε όλα έχετε μια μεγάλη MP3 player.

Microsoft Zune (30GB)
Αυτή η τελευταία η Microsoft εισήγαγε το MP3 player είναι ιδανική για αναπαραγωγή ήχου και βίντεο, και ήταν αυτός που ήταν τελείως άγνωστη στους περισσότερους ανθρώπους μέχρι πριν από λίγους μήνες. Αλλά το μεγάλο πράγμα για αυτό το MP3 Player είναι ότι μπορεί να ανταγωνιστεί με τα περισσότερα MP3 players στην αγορά. Zune είναι ένας παίκτης που ενσωματώνει ασύρματη τεχνολογία για το Zune-να-Zune ανταλλαγή και επίσης λειτουργεί μέσα σε ένα οικοσύστημα είναι αρκετά όπως το iTunes. Η ίδια η συσκευή έρχεται σε τρία βασικά χρώματα, μαύρο, λευκό και καφέ … είναι μεγάλη για αρχάριους στον τομέα των MP3 players, αλλά οι πιο προχωρημένοι χρήστες θα βρίσκουν κάπως λείπει.
Το Zune Marketplace Jukebox λογισμικό είναι τυποποιημένο λογισμικό με χαρακτηριστικά όπως η καύση, αντιγραφή και διοικήσεις μουσική. Επίσης, έρχεται με ένα χαρακτηριστικό κοινή χρήση πολυμέσων που επιτρέπει μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών ροή του Xbox 360.

Creative Zen V Plus (4GB)
Αυτό το φιλικό προς το χρήστη συσκευή αναπαραγωγής MP3 είναι ένα που είναι πολύ χαριτωμένο να εξετάσουμε και αυτό μπορεί να είναι γεμιστό σε κάθε τσέπη. Και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να το πράξουν χωρίς συμβιβασμούς στην οθόνη του. Έρχεται με μια ζωντανή οθόνη OLED, η οποία δίνει εξαιρετική προβολή από οποιαδήποτε γωνία. Και τα χαρακτηριστικά σε αυτό το μικροσκοπικό παίκτη είναι πάρα πολύ καλή … έρχεται με ένα ραδιόφωνο FM, εγγραφή φωνής και line-in εγγραφής. Επίσης, η αναπαραγωγή φωτογραφιών, βίντεο και ήχου είναι κατ ‘εξοχήν. Είναι επίσης συμβατό με συνδρομή κομμάτια WMA, oh και πώς μπορούμε να ξεχάσουμε την εξαιρετική ποιότητα ήχου και σαφήνεια και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

SanDisk Sansa E280 (8GB)
Η SanDisk Sansa E280 είναι ένα μέρος της σειράς e200, το οποίο είναι διάσημο για τα χαρακτηριστικά της, όπως τη συμβατότητα συνδρομή, δέκτη FM / recorder, συσκευή εγγραφής φωνής και βίντεο / αναπαραγωγή φωτογραφιών. Έρχεται σε μια κομψή και ανθεκτική συσκευή που δεν είναι πολύ ογκώδης ούτε λεπτό για να χειριστεί. Η πλοήγηση και η διασύνδεση του λογισμικού για αυτό είναι εύκολο στη χρήση. Με νέα χαρακτηριστικά όπως το χρήστη αφαιρούμενο μπαταρίες και Micro SD υποδοχή της δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων στην αγορά. Ο ήχος, η ποιότητα, απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι κακό και κάνουν αυτό έναν προϋπολογισμό φιλικό MP3 player.

DIY Επισκευή Αυτοκινήτων
Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων
Τα 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο
Χρωματιστά Wax αυτοκινήτου
Πλαστικά Επισκευή δεξαμενής αερίου
Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο
Προβλήματα του κεντρικού κυλίνδρου
Καλύτερη μπαταρία αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Προσαρμοσμένα Συστήματα Ήχου αυτοκινήτου

Leave a Reply