Touch Up Αυτοκινήτου Paint

Το όχημά σας σημαίνει πολλά για σας, ανεξάρτητα από το κόστος της, το μέγεθος, το κάνει και πώς οι νέες ή παλιές είναι. Μια μικρή γρατσουνιά πάνω σε κάνει να νιώθεις πολύ άσχημα. Αλλά ό, τι μετά από μια τέτοια μηδέν; Φυσικά δεν θα προτιμούν να το κρατήσει στην ίδια κατάσταση ζημίας και να αισθάνονται λυπημένοι κάθε φορά που το βλέπει κανείς. Τότε γιατί να μην πάει για μια πινελιά χρώματος αυτοκινήτου μέχρι και να φέρει πίσω τη γοητεία του οχήματός σας.

Γρατσουνιές και χτυπήματα είναι αναπόφευκτο ακόμα και αν οδηγείτε με τη βέλτιστη φροντίδα. Οι γρατσουνιές, όσο μικρή κι αν είναι, έχουν την τάση να χαλάσει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας φοβερό. Επιπλέον, αυτή η κατεστραμμένη περιοχή γίνεται επίσης ευαίσθητα στη σκουριά, επιδεινώνοντας περαιτέρω την εμφάνιση. Ως εκ τούτου, είναι πάντα καλό να διορθώσετε το πρόβλημα αμέσως να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω ζημία. Touch-up χρώμα είναι το κατάλληλο τονωτικό για την κατασκευή του οχήματός σας τόσο όμορφο όπως και πριν σε λιγότερο χρόνο και κόστος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζει με εκείνο του αυτοκινήτου σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει πολλά άλλα πράγματα και πρέπει να πραγματοποιείται πολύ προσεκτικά για να έχουν το μέγιστο φυσικό αποτέλεσμα και να διατηρήσει τις αρχικές εμφάνιση του οχήματός σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
Κολλητική ταινία: Κολλητική ταινία προστατεύει τις επιφάνειες που πρόσκεινται στην περιοχή της βλάβης από την επαφή μέχρι διαδικασία. Μια καλή κολλητική ταινία ποιότητας θα κολλήσει σωστά και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα ή να καταστραφεί το χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Masking Film / Paper: Ένα έγγραφο συγκάλυψης μπλοκάρει τα γειτονικά πάνελ πάνω από ψεκασμό. Μη χρησιμοποιήσετε το φιλμ κάλυψης στο πάνελ άμεσα? Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ορατή γραμμή ταινίας μετά την αφαίρεση του. Κάντε μια γραμμή με κολλητική ταινία πρώτα, τότε η ταινία φιλμ κάλυψης στην υπάρχουσα ταινία.

High-γυαλόχαρτο αρ.: Αυτό είναι το βασικό πράγμα που απαιτούνται για να καθαρίσετε την κατεστραμμένη επιφάνεια. Το γδαρμένο περιοχή είναι πολύ επιρρεπής σε σκουριά. Σε μια τέτοια περίπτωση, χρησιμοποιήστε ένα υψηλότερο-γυαλόχαρτο αρ. και να καθαρίσετε τη σκουριά.

Αστάρι: Ένα αστάρι εφαρμόζεται άμεσα στο γυμνό μέταλλο για να σχηματίσει μια τέλεια επιφάνεια να ζωγραφίσει πάνω. Εφαρμόζοντας ένα αλφαβητάρι είναι ένα must στην αφή επάνω διαδικασία της βαφής, διότι συγκόλληση και συμπλήρωση του ιδιότητες καθιστούν την κατεστραμμένη επιφάνεια ακόμη και, ως εκ τούτου, κατάλληλο να βαφτεί.

Coat Βάση: Αυτή είναι η πραγματική βαφή, ίδιο με το χρώμα του οχήματος. Αν έχετε αγοράσει το χρώμα, θα πρέπει να ελέγξετε αν είναι μεταλλικό ή ακρυλικό και ποια είναι η μάρκα και το μοντέλο του οχήματος που σκοπεύετε να ζωγραφίσει.

Clear Coat: Όπως υποδηλώνει το όνομα, πρόκειται για μια σαφή, διαφανή και λαμπερά χρώματα. Αυτό προστατεύει το όχημα από την υπεριώδη ακτινοβολία και δίνει ένα κλασικό λάμψη του χρώματος επιφάνεια.

Η αφή επάνω χρώμα έρχεται σε διάφορες μορφές. Είναι διαθέσιμο ως μια βαφή να εφαρμόζεται με βούρτσα. Επίσης, έρχεται σε τη μορφή ενός αερολύματος ψεκασμού, στο οποίο η βαφή είναι σφραγισμένο σε ένα υπό πίεση περιέκτη και απελευθερώνεται σε μία λεπτή ομίχλη όταν το κουμπί της φιάλης ψεκασμού ωθείται. Επίσης, έρχεται ως ένα στυλό χρώματος, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας στην επιφάνεια.

Εδώ είναι η διαδικασία για την επισκευή των γρατσουνιές στο αυτοκίνητό σας με το πάτημα αυτοκίνητο μέχρι χρωμάτων.

Βρείτε το σωστό χρώμα αυτοκινήτων για το όχημά σας. Ενώ κάνει τη δουλειά επαφή χρώμα στο αυτοκίνητό σας, θυμηθείτε να ελέγξετε πρώτα το χρώμα σε μια περιοχή. Μόλις το χρώμα εφαρμόζεται στο αυτοκίνητο, δεν μπορείτε να το αλλάξετε.
Δώστε το αυτοκίνητό σας ένα σχολαστικό πλύσιμο και να στεγνώσει εντελώς. Εάν δεν μπορείτε να έχετε μια πλήρη πλυντήριο αυτοκινήτων, καθαρίστε την περιοχή γδαρμένο με ένα πανί βουτηγμένο σε διάλυμα από ήπιο σαπούνι και νερό.
Πάρτε prep διαλύτη και μια μαλακή πετσέτα. Πάρτε την απαιτούμενη ποσότητα του διαλύτη προετοιμασία για την πετσέτα και να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το γράσο, κερί, λάδι και άλλα κατάλοιπα επιφάνεια.
Τρίψτε την περιοχή πρόβλημα με high-γυαλόχαρτο αρ. γίνει για την αυτοκινητοβιομηχανία χρώμα.
Εφαρμόστε 2 έως 3 στρώσεις ασταριού πάνω από το γυμνό μέταλλο. Κρατήστε μια απόσταση 5-10 λεπτών ανάμεσα σε κάθε στρώση. Αν θέλετε να συνδυάσει το αστάρι, χρησιμοποιήστε ένα υγρό γυαλόχαρτο σε αυτή την περιοχή μετά από 20 λεπτά.
Εφαρμόστε τη βάση παλτό. Εφαρμόστε όσες στρώσεις απαιτείται για να καλύψει την κατεστραμμένη περιοχή. Κρατήστε μια απόσταση 5-10 λεπτών ανάμεσα σε κάθε στρώση. Θυμηθείτε να ζωγραφίσει δύο ίντσες πλάτος και μήκος σοφός γύρω από την κατεστραμμένη περιοχή. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε υγρό γυαλόχαρτο ή prep διαλύτης μεταξύ των στρώσεων της αφής up χρώμα.
Περιμένετε για 20 λεπτά μετά την εφαρμογή της τελευταίας στρώσης της λάκκας βάσης είναι πάνω. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή βερνίκι. Μπορείτε να εφαρμόσετε 2-3 στρώσεις, αλλά κρατήστε ένα κενό 10-20 λεπτά, ενώ την εφαρμογή κάθε στρώμα.
Εάν η επαφή up χρώμα δεν είναι αρκετά γυαλιστερό, χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά για να θερμάνει την περιοχή και να έχουν μια λεία και γυαλιστερή επιφάνεια.

Εναλλακτικές λύσεις για Touch αυτοκινήτου μέχρι Paint: Για μικρές γρατσουνιές στο σώμα αυτοκινήτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα remover το μηδέν, κερί αυτοκίνητο ή στιλβωτικό.

Remover Scratch:
Αν οι γρατσουνιές δεν είναι πολύ βαθιά, μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα με απλά εφαρμόζοντας ένα remover το μηδέν.
Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα terry πανί και να εφαρμόσει το remover το μηδέν σε μια κυκλική κίνηση πάνω από το μηδέν.
Το μηδέν θα αφαιρεθεί μετά από μερικές εφαρμογές.

Wax αυτοκινήτου: Αυξητική το αυτοκίνητο δίνει μια απόλυτη λάμψη σε αυτό. Αποτελεί μια λεπτή, διαφανή μεμβράνη πάνω από το χρώμα του αυτοκινήτου το οποίο καλύπτει μικρές γρατσουνιές, τσιπ πέτρα, εμποδίζει την οξείδωση της επιφάνειας και το προστατεύει από το σκληρό περιβάλλον.

Πρώτον, καθαρίστε καλά το αυτοκίνητο και στεγνώστε το.
Ένα κερί ποιότητας χωρίς λειαντικά, ένα μαλακό σφουγγάρι και ένα καθαρό πανί μαλακή πετσέτα είναι όλα όσα χρειάζεστε για να κερί το αυτοκίνητο.
Είναι καλύτερα να παρκάρετε το αυτοκίνητο σε μια σκιά και να αρχίσει να εργάζεται σε ένα τμήμα σε μια στιγμή.
Εφαρμόστε το κερί με ένα σφουγγάρι και περιμένετε για 5 λεπτά.
Τώρα, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό και μαλακό πανί και γυαλίστε το κερί σε κυκλική κίνηση.
Μόλις τελειώσετε με το ολόκληρο το αυτοκίνητο, τον καθαρισμό των περιοχών άβαφη του οχήματος.
Για καλύτερα αποτελέσματα, το κερί το αυτοκίνητο κάθε 3-4 μήνες.

Στίλβωση Ένωσης: Αφαίρεση πρόστιμο γρατσουνιές στο γυαλί του αυτοκινήτου δεν είναι ένα μεγάλο έργο.

Πηγαίνετε για ένα στιλβωτικό που περιέχει τα καλύτερα λειαντικά.
Πάρτε μια μικρή ποσότητα στιλβωτικό σε ένα σφουγγάρι και να το εφαρμόσετε πάνω από τις γρατζουνιές με κυκλικές κινήσεις μέχρι να γίνουν λιγότερο ορατές.
Μην το παρακάνετε.
Τώρα, ξεπλύνετε την περιοχή σωστά.
Χρησιμοποιήστε το κερί πάνω του σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες.

Πηγαίνετε για την αφή επάνω τα χρώματα όπως είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επιδιορθώσετε τις γρατσουνιές και να διατηρήσει την ομορφιά της αριστοκρατικό αυτοκινήτων σας.

Πώς να φορτίσετε την μπαταρία αυτοκινήτων
Απομακρυσμένη Εγκατάσταση Δημιουργός αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Προσδόκιμο ζωής μπαταρίας
Wheel Bearing θορύβου
Επισκευή ταμπλό
Brake Fluid Ρουαγιάλ
Αυτοκίνητα Αυτό Θέση 7
Top 5 Best MP3 Players
Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Paint αυτοκινήτου
DRM αφαίρεσης

Leave a Reply