Wax αυτοκινήτου για Black Αυτοκίνητα

Κάθε ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι πολύ κτητικός για το όχημά του. Έχει επίσης αρκετό χρόνο για όλα τα προβλήματα που απαιτούνται για να κρατήσει τόσο καλή όσο και νέα. Είναι ο λόγος για τον οποίο μαζί με την συντήρηση αυτοκινήτων, πλυντήριο αυτοκινήτων γίνεται αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας τους. Καθαρισμού αυτοκινήτων είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει γυάλισμα αυτοκινήτων και αποτρίχωση αυτοκίνητο. Και τα δύο αυτά πράγματα να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την αρχική του εμφάνιση με τα συνεπή επιθέσεις της βρωμιά και σκουριά. Όταν πρόκειται για ένα γυαλιστερό μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο συχνά αναφέρεται ως ένα σημάδι της απόλυτης εξειδίκευσης, οι συνήθεις εργασίες συντήρησης φαίνεται κάπως υποχρεωτική. Οι άνθρωποι που κατέχουν μαύρα αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα με τις πιο σκούρα χρώματα για το θέμα αυτό, πρέπει να γνωρίζουν ότι παραμικρό λάθος τους, ενώ την επιλογή κερί αυτοκίνητο μπορεί να τους κοστίσει το πολύτιμο χρώμα του αυτοκινήτου.

Επιλογή κερί αυτοκινήτου για το μαύρο Αυτοκίνητα

Κατά την πρώτη, να θυμάστε ότι τα καλύτερα προϊόντα συνηθισμένο κερί αυτοκίνητο κάνει τη δουλειά σε μαύρο αυτοκίνητα. Αλλά το θέμα είναι δεν μπορεί κανείς να γεμίσουν τα βαθουλώματα, γρατσουνιές και λωρίδες σε μαύρο χρώμα του αυτοκινήτου με ένα πράσινο ή λευκό κερί, δεδομένου ότι θα αναδείξει μόνο το κατεστραμμένο μέρος του αυτοκινήτου. Είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει η ανάγκη να βρούμε τον καλύτερο μαύρο κερί. Κερί αυτοκινήτων είναι διαθέσιμα σε σκόνη / πάστα, υγρό και μορφή σπρέι και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Ψεκάστε σε σκόνη και μαύρο κερί αυτοκίνητο προϊόντα που χρησιμοποιούνται ως έχουν δείξει γρήγορα αποτελέσματα και να διατηρήσει καλές συνθήκες βαφής αυτοκινήτων. Ωστόσο, τα υγρά προϊόντα ευρέως επιλέγονται λόγω του ότι διαρκούν περισσότερο.

Συνολικά, θα πρέπει να κάνετε μια σύγκριση και μόνο τότε επιλέξτε ένα κερί για το μαύρο αυτοκίνητο σας. Υπάρχουν μερικά δημοφιλή προϊόντα μαύρου χρώματος κερί αυτοκίνητο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το όχημά σας. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν Pinnacle Souverän (carnauba πάστα κερί), Hi Meguair της Tech Yellow Wax (της Meguiar # 26), Turtle Wax Black Box, Black Velvet Carnauba Wax, Zymol Wax Ebony, Μαύρη Μαγεία Wet Γυάλισμα Liquid Wax, μητέρες Καλιφόρνια Gold Γνήσιο Cleaner Formula Carnauba Wax, Collinite αριθ. 845 Wax Insulator, 3M Perfect-it Εμφάνιση αυτοκινήτου Liquid Wax 39026, Armor All Wax αυτοκινήτου, Eagle Ένα κερί-Σαν-U-Dry, Nu Τέλος NFP-80 και πολλά άλλα. Μόλις επιλέξετε το κατάλληλο κερί, θα πρέπει επίσης να πάρετε για να ξέρει ο καλύτερος τρόπος για να το εφαρμόσει στο αυτοκίνητό σας.

Κατάλληλος τρόπος για να Wax ένα μαύρο αυτοκίνητο

Όπως είπα αρχικά, αποτρίχωση αυτοκίνητο είναι ένα ουσιαστικό βήμα του καθαρισμού αυτοκινήτου, που δεν πρέπει να χάσετε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας συντήρησης αυτοκινήτων. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουν τις βασικές μεθόδους, όταν πρόκειται για την εκμάθηση πώς να κερί ένα αυτοκίνητο. Όταν θέλετε να κερί μαύρο αυτοκίνητο σας, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλύνετε το αυτοκίνητο, έτσι ώστε όλη η βρωμιά μπορεί να αφαιρεθεί. Μόλις τελειώσετε με το πλύσιμο του αυτοκινήτου, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν γρατσουνιές στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Εάν βρείτε γρατσουνιές, στη συνέχεια, κάνουν ένα σημείο για να γυαλίσετε το αυτοκίνητο με ένα καλό αυτοκίνητο ποιότητας γυαλιστικό προϊόν. Στη συνέχεια, απλώστε μια καλή κολλητική ταινία ποιότητας για τα τραχήλους του αυτοκινήτου, έτσι ώστε το κερί δεν εισέρχονται σε αυτές. Μόλις το αυτοκίνητο είναι ξηρό, πάρκο είναι σκιά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα καλό κερί αφαίρεσης ποιότητα και αφαιρέστε όλες τις υπάρχουσες κερί αυτοκίνητο από το αυτοκίνητό σας.

Πάντα να εφαρμόσει το κερί με το διαχωρισμό αυτοκίνητο εξωτερικό, πράγμα που σημαίνει, μην εφαρμόζοντας το κερί σε ολόκληρο το εξωτερικό του αυτοκινήτου σε ένα χρόνο. Επίσης, χρησιμοποιήστε τη συνιστώμενη κερί αυτοκίνητο, αφού πέραν του ότι μπορεί να συμβάλει σε ένα ακατάστατο εφαρμογή κερί. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το ρυθμιστικό κερί αυτοκίνητο ή να εφαρμόσετε το κερί αυτοκινήτου με το χέρι (με ένα βαμβακερό ύφασμα που είναι) και να εφαρμόσει το κερί προϊόν που αγοράσατε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει το κερί στο εξωτερικό του αυτοκινήτου κάνοντας μια ευθεία γραμμή. Μόλις το κερί αυτοκίνητο αρχίζει να μετατρέψει αδιαφανές, θα πρέπει να το αφαιρέσετε από το αυτοκίνητο με τη βοήθεια ενός πανί. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι η αφαίρεση κερί γίνεται πριν στεγνώσει το κερί τελείως. Καλά, υποθέτω ότι η πιο πάνω διαδικασία αποτρίχωση αυτοκίνητο είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό ακόμα και για έναν ερασιτέχνη.

Νερό χάντρα σχηματισμός στο εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι το καλύτερο σημάδι μιας καλής ποιότητας καθαρισμού αυτοκινήτων.

Honda Vs Nissan
Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική
Paint αυτοκινήτου
Πώς να αγοράσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου
Airless Κριτικές ψεκαστήρας Paint
Airbrushing Συμβουλές και Τεχνικές
Βήματα για την Πώς να Paint a Car
Ιπτάμενα αυτοκίνητα
Όταν για να αντικαταστήσει μπαταρία αυτοκινήτου
Τα συμπτώματα μιας Bad αισθητήρα θέσης πεταλούδας

Leave a Reply